Šta je novo?

Sony Ericsson Xperia arc S

ali ovaj link vec postoji ovde na forumu.. bas sam se smorio sada jer sam mislio da imamo vesti.. jel mogu da znam kada je i pre ovoga usrao motku i sa cime kada je android i gingerbread u pitanju?
hvala :wave:
Izvinjavam se sto sam postavio isti, samo drugi link do zvanicne (hm) informacije. Nece se ponoviti.

Meni drugarica upravo update-ovala na ICS. U telenoru je uzela telefon.

Poslato Sa Uberkerskesme Galaksi Dvojke

Javljajte utiske!!! Na poslu sam i nadam se da cu i ja uraditi update pa cemo videti kako i sta. @trenje, da li moze da se vrati na GB ako i meni bude kocio i bio ******, bez onih "tripova oko garancije" i slichno..

Poslednja izmena od urednika:
Nemam pojma za garanciju, nikad ne brinem oko toga, kod mene je warranty void when bought. Ja iskreno preporučujem da sačekaš sledeći update.

Extra je ICS, evo cackam kod drugarice... Ima cak i AOSP Gallery, sredjena je kamera, barem ona kaze da joj je bolje... To je to za pola sata :) nastavljam da cackam :) ne vidim nikakvo usporenje...

Samo da javim da je meni update prosao za tipa 6-7 minuta. Sve je glatko i ok. WiFi sam odmah ukljucio i sam je prepoznao mrezu bez odabira. Jednostavno dizajn je lepsi barem meni.. Nisam nista cudno primetio za sada. Svi programi su ostali isti sve je ostalo isto samo je dodat bloatware sa pocetla [ uefa aplikacija, onaj antivirus... ] sutra testiram zvuk kameru bateriju.. za sada meni je ovo ok. zaista ne primecujem nikakav lag ili nesto tako. Fon se stavise od momenta ukljucivanja pa do koriscenja nekako brze ponasa u odnosu na GB..

Za sada ja zadovoljan. Naravno ako primetim da nesto ne valja to cu reci svakako :D

Ne umem da uradim sada screenshot.. kada pritisnem volume down i power button - ne radi.. Inace hteo sam da posaljem ortaku screenshot kako mi radi odlichno wifi i ovde mogu na forumu takodje da postavim dakle ne puca veza uopste, kacim se na sbb-ov net i imam 15mb down i oko 1.4mb uploada... ping 17ms.. dakle samo da otkrijem na koju foru radi screenshot.. U sustini ne mogu da lazem da primecujem neke ogromne razlike u odnosu na GB osim toga sto bih ovo nazvao pre nekom kompletnom "temom" a ne operativnim sistemom.. sta ja znam..mozda sam ocekivao i vise..samo ne znam sta vise lol

Mora da radi, samo drži malo duže istovremeno oba dugmeta 2 sekunde možda i odradice screenshot

Xperia Neo ICS - Tapatalk 2

Jok.. ne znam koliko je to par sekundi? ma jok.. 12 sekundi sam drzao.. samo se cuje zvuk za volume down, u galeriji nema nista?!?

Dve, tri sekunde nisam baš merio štopericom.
b24f29d0-e6be-51a4.jpg

b24f29d0-e635-056a.jpg

Power dugme, pa "Take screenshot"?

ma jok.. cak sam ga i "resetovao"..ista stvar.. ja ne verujem koji sam ja baksuz .. cak sam i menjao redosled pritiska tipa prvo power dugme pa volume down - nista :(

@dandy na ICS-u nema te opcije.. to je bilo na gingerbread-u.. da li je moguce ali zaista da li je moguce da su toliko retardirani i da su nam oduzeli tu fantasticnu stvar sa jednim klikom.. neverica...

Izivnjavam se auditorijumu ali izuzetno je bitno da se bukvalno u ISTOM MOMENTU pritisnu ta dva dugmeta inace nema sanse da se uhvati.. ok ovo je definitivno najgori moguci nacin da se uhvati screenshot i uzasno mi je zao sto je tako.. totalno nepotrebno maltretiranje koje zahteva dve ruke. sta da rade korisnici koji imaju jednu ruku? ne *****avam se...

Updejtovan uspesno. Za sada je sve ok. Svidja mi se nova kamera i email klijent.

Imam problem, kada se diskonektujem sa wirellesa odmah mi se pali net sa fona obica i skida kredit ofc, sta da radim? (naravno radi se o xperia arc s)

Svi smo updejtovali na ics tako da ni mi ne znamo ;-)

More -> mobile network

Btw da li je neko rootovao telefon?

Ja jesam, ali kada pokusam da obrisem aplikaciju prijavi segmentatio falut. Sto me vratilo u studentske dane :)

Kupio sam fon u mts-u na predplatu.. Sad ne znam nista kako, sta :D

Settings -> Wireless & network settings -> Mobile Networks -> Data enabled (odčekiraš)

Sada mi u gornjem levom uglu stoji neka ikonica sa iksom, jel to ok? :D

Jeste...
Spusti notifikacioni meni i povuci ga u stranu da ga ukloniš ;-)

Xperia Neo ICS - Tapatalk 2

Ne moze da mi pomeri u stranu? :D

Vrh Dno