Podrzava sigurno, ali to je boljka koja se javlja na tim satovima.Jel ima neko ideju zasto nemam "watch faces" na huawei gt2e? Probao sam i na Iphone i na Androidu. Jel podrzava uopste "watch faces" gt2e?
Ja ne dobijam ekran za logovanje , apk skinuta sa GP storeaAko nekome treba sredio sam "watch faces" po ovom uputstvu, samo mi jos trazio da instaliram Huawei Mobile Services
Pa iskreno sat bez svih tih navlaka i zastita je SAT, sve posle toga liči na igračku... Jednostavno ako mislite o tome da će vam se sat izgrebati, polomiti displej da ćete ga negde udariti itd.... I razmišljati u tom smeru sat nije za vas... Shvatam da nije malo para i sve to ali prevelika briga baš i dovede do nečeg takvog... Sat se nosi opušteno ali pažljivo... [emoji6]Pozdrav,
posle dugo vremena i razmišljanja kupio sam smartwatch i to Huawei GT2e , pre svega jer mi više treba sportski i zbog odličnog dizajna i cene. Posle 2 dana sve radi dobro da ne izmalerišem![]()
Ono što me interesuje da li koristite neku vrstu žaštite na svojim satovima poput onih stakala i gumenih navlaka?
I uopšte kako su se pokazali GT satovi kod kontakata i udaraca?
GT sam nosio više od godinu dana, bez ikakve zaštite, i bio je maltene u perfektnom stanju kada sam ga prodavao. Doduše, GT je imao uvučeno stalno za razliku od GT2, koji sam imao samo nekih dva meseca pre nego što sam ga prodao, ali i on je bio bez oštećenja. Sada nosim Galaxy watch nekih 4-5 meseci, ostavio sam fabričku foliju preko ekrana, ali ponovo staklo nije izloženo, već isključivo prsten i spoljni okvir, koji su za sada bez oštećenja. Zakačim tu i tamo neki predmet, ali su po pravilu satovi, barem ovi koje sam ja nosio, bili očigledno urađeni od kvalitetnih materijala i nisu ostajali tragovi korišćenja ni posle godinu dana upotrebe...Pozdrav,
posle dugo vremena i razmišljanja kupio sam smartwatch i to Huawei GT2e , pre svega jer mi više treba sportski i zbog odličnog dizajna i cene. Posle 2 dana sve radi dobro da ne izmalerišem![]()
Ono što me interesuje da li koristite neku vrstu žaštite na svojim satovima poput onih stakala i gumenih navlaka?
I uopšte kako su se pokazali GT satovi kod kontakata i udaraca?
Ovo uputstvo bi moglo da se zakači za početak teme.Ako nekome treba sredio sam "watch faces" po ovom uputstvu, samo mi jos trazio da instaliram Huawei Mobile Services
Zahvaljujem! Sad radi odlicnoAko nekome treba sredio sam "watch faces" po ovom uputstvu, samo mi jos trazio da instaliram Huawei Mobile Services
Ako nekome treba sredio sam "watch faces" po ovom uputstvu, samo mi jos trazio da instaliram Huawei Mobile Services
[mention]Zujka [/mention] Da li vidiš opciju za Watchfaces kada udjes u aplikaciju?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Može. Bilo da ti šalje alarm sa telefona, bilo da aktiviraš alarm na satu nezavisno od telefona.I brate jos jedno pitanje, jel moze da se namesti da mi vibrira ujutru umesto alarma?
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Moze...redovno se kupam s njim.Jel moze ovaj GT 2 u morsku vodu, zna li ko?
Не одговараJel zna neko da li narukvica od MiBand3 odgovara za MiBand2?
Ne bih ga stavio, kao ni telefone, ali svako odlučuje da li će ga buckati u slanoj vodi.Jel moze ovaj GT 2 u morsku vodu, zna li ko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari