Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zdravo,ako moze mala pomoc oko izbora sata,dvoumim se izmedju Honor magic 2 i huawei gt2?Zanima me njihov rad sa apple uredjajima?Svaka pomoc dobrodosla:)

Jel ima neko ideju zasto nemam "watch faces" na huawei gt2e? Probao sam i na Iphone i na Androidu. Jel podrzava uopste "watch faces" gt2e?

Jel ima neko ideju zasto nemam "watch faces" na huawei gt2e? Probao sam i na Iphone i na Androidu. Jel podrzava uopste "watch faces" gt2e?
Podrzava sigurno, ali to je boljka koja se javlja na tim satovima.

Malo pretraži ovu temu, imaš iskustva ljudi kako se to rešava.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Jel ima razlika u preciznosti senzora i gps-a izmedju huawei watch gt i gt2? I da li je i kolika razlika u trajanju baterije? Vidim po oglasima da je gt2 skoro duplo skuplji

Ako nekome treba sredio sam "watch faces" po ovom uputstvu, samo mi jos trazio da instaliram Huawei Mobile Services

Prilozi

• IMG_20200606_204237.jpg
    IMG_20200606_204237.jpg
    174.4 KB · Pregleda: 196
Pozdrav,

posle dugo vremena i razmišljanja kupio sam smartwatch i to Huawei GT2e , pre svega jer mi više treba sportski i zbog odličnog dizajna i cene. Posle 2 dana sve radi dobro da ne izmalerišem :D
Ono što me interesuje da li koristite neku vrstu žaštite na svojim satovima poput onih stakala i gumenih navlaka?
I uopšte kako su se pokazali GT satovi kod kontakata i udaraca?

Sta mislite hoce li biti T-Rex u radnji na G?
Razmisljam izmedju T-Rex i GTS i GTR po ovom redosledu. Najbitnija mi vibracija za budjenje.
Za T-Rex (kolega Jaza mi pomogao) i GTR znam da su odlicni na tom polju dok za GTS ne znam jer koliko vidim ovde ga niko nema.
GTR sam stavio na poslednje mesto jer mi je nekako vise fensi u odnosu na druga dva, a ja volim da se oblacim sportski/kezual.

Poslednja izmena:
Pozdrav,

posle dugo vremena i razmišljanja kupio sam smartwatch i to Huawei GT2e , pre svega jer mi više treba sportski i zbog odličnog dizajna i cene. Posle 2 dana sve radi dobro da ne izmalerišem :D
Ono što me interesuje da li koristite neku vrstu žaštite na svojim satovima poput onih stakala i gumenih navlaka?
Pa iskreno sat bez svih tih navlaka i zastita je SAT, sve posle toga liči na igračku... Jednostavno ako mislite o tome da će vam se sat izgrebati, polomiti displej da ćete ga negde udariti itd.... I razmišljati u tom smeru sat nije za vas... Shvatam da nije malo para i sve to ali prevelika briga baš i dovede do nečeg takvog... Sat se nosi opušteno ali pažljivo... [emoji6]

Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk

Pozdrav,

GT sam nosio više od godinu dana, bez ikakve zaštite, i bio je maltene u perfektnom stanju kada sam ga prodavao. Doduše, GT je imao uvučeno stalno za razliku od GT2, koji sam imao samo nekih dva meseca pre nego što sam ga prodao, ali i on je bio bez oštećenja. Sada nosim Galaxy watch nekih 4-5 meseci, ostavio sam fabričku foliju preko ekrana, ali ponovo staklo nije izloženo, već isključivo prsten i spoljni okvir, koji su za sada bez oštećenja. Zakačim tu i tamo neki predmet, ali su po pravilu satovi, barem ovi koje sam ja nosio, bili očigledno urađeni od kvalitetnih materijala i nisu ostajali tragovi korišćenja ni posle godinu dana upotrebe...

SM-N975F

Je li jos nekome poludela Mi Fit app nakon zadnjeg update-a ili samo meni? Ovo je prvi put u zadnjih 8 meseci da baguje i to strasno. Deinstalirao je, opet isto...

Da li neko ima problem sa Samsung 46mm i iPhone 11pro sa konekcijom? Sa samsungom mi je radio perfektno a sada sa iPhone samo izgubi konekciju i prestanu notifikacije i obda ponovo moram iz aplikacije da ga pokrenem.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bilo je price da ima problema u konekciji dva sistema.
Moze da funkcionise, ali nije to to. Ispravice me neko ako gresim.

Ako nekome treba sredio sam "watch faces" po ovom uputstvu, samo mi jos trazio da instaliram Huawei Mobile Services

Ne vredi,podesio Srbiju ili UK isto je,pokazuje vreme i grad ali ne mogu da instaliram nove watch face.

[mention]Zujka [/mention] Da li vidiš opciju za Watchfaces kada udjes u aplikaciju?

[mention]Zujka [/mention] Da li vidiš opciju za Watchfaces kada udjes u aplikaciju?

Da ali kada hocu da instaliram neki watch face,kliknem i posle par sekundi pise Instalacija nije uspela,pokusajte ponovo i tako stalno.

moguće da ti se ti watch faces nalaze na sd kartici premesti ih na downloads na internoj meoriji pa će proći instalacija.

Poslednja izmena:
Ako pričamo o custom watchfaces, onda definitivno treba premestiti iz foldera Download u neki drugi folder.

Ja sam razumeo da ne radi osnovna galerija Huawei tema, ili kako već da nazovem...

Jel moze ovaj GT 2 u morsku vodu, zna li ko?

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Ja sam se, sa GT verzijom, prosle godine, kupao samo tako, nisam ga skidao, i nista mu se nije desilo.
Jedino sam ga, po izlasku iz vode, oprao u obicnoj vodi, da se spere so, i to je to.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

I brate jos jedno pitanje, jel moze da se namesti da mi vibrira ujutru umesto alarma?

Mislim da moze, ali ce to morati, da potvrdi, neko ko stvarno koristi ovaj sat.
Ja moj stavim na ruku, samo kada idem bajs da vozim.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

I brate jos jedno pitanje, jel moze da se namesti da mi vibrira ujutru umesto alarma?

Može. Bilo da ti šalje alarm sa telefona, bilo da aktiviraš alarm na satu nezavisno od telefona.
Sa ili bez zvuka.

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

Hvala na odgovorima. To je to.

Jel moze ovaj GT 2 u morsku vodu, zna li ko?

Ne bih ga stavio, kao ni telefone, ali svako odlučuje da li će ga buckati u slanoj vodi.

Nigde ne piše slana/slatka moda, ali svi znamo da više crkavaju u slanoj, nego u slatkoj vodi. So nagrize sve, pre ili kasnije.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno