Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da da..

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Ako je kao telefonu, onda je SSE South East Europe

Prebacio region, resetovao se sat, sve se povezalo, ali nema update nikakav

Prebacio na XAR? čekaj malo, meni stiglo posle pola sata npr

Otvori Gear aplikaciju, pa Settings i onda na dnu idi na About watch pa ručno proveri, trebao bi odmah da ti ponudi update

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ne moze da se skine fajl.
Ima neka greska

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Skini sa linka koji sam ja ostavio par komentara gore. I da, ne vidim poentu povratka na nas csc, ništa se ne gubi a dobija par opcija koje nisu dostupne u srbiji. Plus update

Koji sat da je povoljan i izgleda koliko toliko pristojno. Od funkcija mi treba samo da vidim ko me zove, ko mi je poslao sms, mail i viber. Ne treba mi ni da pricam ni da odgovaram preko njega, samo da vidim ima li potrebe da vadim telefon u tom momentu.

Sa alija, zamjenske silikonske, ima u raznim bojama. (Skroz desno je originalna crna), ne vidi se razlika u poredjenju sa originalnom, osim mehanizma koji je cvrsci i ovih bravica pozadi, ali dobra fora ako ko mijenja narukvice kao i ja svako malo :D. Ima cudan miris gume, ali mislim da ce nestati to za par dana.
5ed357c105fac0369bcfdb8eb8145f84.jpg
672effabf3ad6afb6b8807701ba33094.jpg

Daj link.. I da li ima negde da se kupi originalne za 46mm, ja gledao i na amazonu I na ebay, ništa

Poslednja izmena:
Da li je neko od vas imao probleme sa Gear 3, sledećeg tipa:
1. kad pričam na Viberu na telefonu ,ako je sat povezan sa telefonom, sagovornik me uopšte ne čuje. Čim u toku razgovora ugasim blutut, nema nikakvih problema... telefon je honor 9.
2. kad me ljudi zovu na skajp (a ulogovan sam i na računaru i na telefonu), na telefonu se automatski javi. Dok mrdnem od stola, ostavim telefon, neko zovne, ja se "javim", i... :) U skajpu na mobu je ugašena opcija automatskog javljanja.

Oba problema su se pojavila od kada imam Gear 3, pre toga je godinama sve radilo normalno... ako imate bilo koji savet - dobrodošao je.

Flesovao sam i ja XAR i odmah update stigao. J...o ih SEE :D.

Meni izbacivalo error dok nisam skuzio da na satu moras potvrditi RSA autent. Nije se palio ekran pa nisam ni skuzio. I kad sam potvrdio proslo sve. Ugasi antivirus, firewall i te gluposti.

Držim ekran upaljen... Probaću na drugom laptopu

NOTE 9

Pokrenes prvo SDB iz foldera, pa se cmd zatvori i onda drzi shift i desni click u folder i otvori CMD iz foldera, to je bitno.

Neće ni kod mene, command prompt se odmah ugasi. Kad otvorim preko fajla ANSICON, CP se otvori ali stalno izbacuje neku grešku. Možda zbog toga što pokušavam preko desk topa koji je povezan kavlom a ne WI FI mrežom. Probaću kasnije preko lap topa.

Ja odradio juce bez problema.
Komp preko kabla povezan na net, sat preko wifi.

Sve proslo kako treba

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Koji sat da je povoljan i izgleda koliko toliko pristojno. Od funkcija mi treba samo da vidim ko me zove, ko mi je poslao sms, mail i viber. Ne treba mi ni da pricam ni da odgovaram preko njega, samo da vidim ima li potrebe da vadim telefon u tom momentu.
Xiaomi Amazfit bip.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Ili huawei watch gt. Povoljnije mislim da nema ništa drugo, a da ima dobru bateriju.

Završio danas uz malu pomoć. Komplikacije...
Hvala kolega @dovedan

NOTE 9

Šta donosi taj update? Vidim da se pokidaste, neko drastično unapređenje ili klasika tipa, otklanjanje grešaka?

Će vidimo [emoji23] Navodno još bolja baterija i neke sitnice

NOTE 9

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno