Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Novo ažuriranje. Ubacili novi skin za decu [emoji3]
90abf47c647b04a9793e52b7970171fe.jpg

Послато са MI MAX 3 уз помоћ Тапатока

Juče nabavio Amazfit Bip, simpatičan satić, savršeno mi odgovara veličina. Nemam velike prohteve oko ovih satova, a dva bitna (Transflective display, baterija) su ovom slučaju sasvim ok. Što se tiče customizacije oko izgleda displeja vidim da toga ima kao šodera.

Evo sinoc je palo prvo punjenje BIP-a posle kupovine, kupio sam ga 27.12 a 9.02 sam ga punio (imao je 9% baterije). Ovo je za regularno koriscenje sata, ukljucen sleep tracking, nisam koristio fitnes funkcije, samo notifikacije za poziv, SMS i Viber, naravno i alarm za posao svaki radni dan.

Gear S3 za korisnike Engleskog (i jos par jezika) je veoma korisna sprava. A tek za one koji imaju opciju eSIM-a, necu ni da komentarisem. Ovako, nama, samo lep sat sa notifikacijama ali bar lep.

Menjao sam Huawei Watch Gt za Gear S3, ipak mi je bio ozbiljnija konkurencija, zadovoljan sam, lepo izgleda, baterija do 2 dana ali nista strasno.
Ima dosta aplikacija koja se placaju ali primer 200 din nije lose dati za navigaciju koju mozes imati na satu.

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Svaka cast za novi fw ,galaxy watch je u pitanju,nisam koristio gps,sve ostalo normalno
51bf384eb93f659f62fe6153096e613f.jpg

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Upaljeno sve osim always on sata.. Merenje pulsa i stresa always on
8403dedc8329ecd9b26e28f6211c63bd.jpg

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Pozdrav ljudi,

Uzeo sam Ticwatch E da malo vidim kako radi Wear OS i da se poigram sa developmentom za njega. Čini mi se da bih se mogao naviknuti na ovakav uređaj, pa me interesuje kako stoji situacija sa nekim novijim modelima Wear OS satova i procesora za njih. Koliko vidim SD 3100 nije doneo skoro ništa novo, jel ima najava nekih novih procesora? Za sada mi ovaj sat radi posao, ali nekad ću ipak morati uzeti nešto što malo više liči na pravi sat. U principu sviđaju mi se Samsungovi modeli, ali tražim nešto sa Wear OS-om, ne Tizen i ostala rešenja...

pa, ni u ovom članku se ne pominje ništa novije od Qualcomm 3100, koji je maltene tek izašao, i sumnjam da će išta novo brzo izlaziti, jer je slaba potražnja. A po brzini je 3100 isti kao prethodnik, napredak je prije svega u potrošnji i štedljivim modovima.
Sav mogući napredak koji možemo očekivati je u softveru, IMO

Ako j će ovako izgledati Pixel, onda mogu komotno ostati na ticwatchu :) Mada se svakako kao android developer nadam da će google malo pogurati ekosistem i doneti neke novine. Trenutno me nervira dosta loša integracija google home sa satom, ne mogu da kažem satu da mi pusti neku muziku na zvučnike preko chromecast audia...

Jel imate problem sa azuriranjem reminders aplikacije na S3? Meni je skine, krene install i samo izadje failed to install.

Stigao i meni update.
S3 frontier (Telenor)
f18afe3ce53f5938c5bb88118f78a4c2.jpg

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Stigao i meni za S3 Frontier na MTS :)

Ne radi ni meni azuriranje Reminder-a. Dobijam gresku WO:WO:9014

Reminder se uspesno apdejtuje

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока

Da li je moguće da Samsung ne da da se skine default watch face od s3 frontier za galaxy watch..?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Uspesno azuriran softver na frontier s3 4.0.0.2 verzija kao i remainder. Zna li neko iz prve ruke sta su donose promene?

Da li može neka preporuka za sat ili narukvicu za plivanje?
Ovi novi Samsung rade prihvatljivo dobro, ali mi je potrebno nešto kompaktnije i po mogućstvu jeftinije.

Sat/narukvica bi bili u torbi do bazena, tamo se koristi i opet u torbu, dakle druge funkcije su manje važne.

Sačekaj par dana... Izlaze novi modeli Samsunga

NOTE 9

Razmisli o Honor 4 narukvici. Košta tridesetak evra. Nije bezgrešna ali za bolje moraš da izdvojiš primetno više novca. Prepoznaje zaveslaje, prati SWOLF... Pisao sam negde o njoj, probaću da nađem.

Kod mene blizu 6 dana, samo notifikacije, onda ga ti i ne koristis :).

Ovi novi Samsung rade prihvatljivo dobro, ali mi je potrebno nešto kompaktnije i po mogućstvu jeftinije.

Sat/narukvica bi bili u torbi do bazena, tamo se koristi i opet u torbu, dakle druge funkcije su manje važne.
Suunto, meri i okrete pod vodom. Ozbiljnija stvar za trening od Samsunga, na žalost meni više izgledom kao sat i funkcijom da se javim više odgovara Samsung.

Ja ne koristim Samsung Health i izgura oko 6 dana. Notifikacije najviše...

NOTE 9

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno