Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vec si dobio update pa si istestirao bateriju i HR? Kako sad ne spominjete forume gdje ljudi pisu da uredjaj bolje mjeri otkucaje srca poslije apdejta?

Idi na Samsungov forum da vidiš komentare.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Ja ga koristim za merenje pulsa dok treniram i prilicno je precizan. Doduse, jednom u par dana se zaglupi tokom treninga, ali to nije strasno. Poredim otkucaje srca koje mi on prikazuje sa onima koje mi traka sa elektrodama pokazuje i odstupanje je minimalno (1,2 gore dole). Kada ne iniciram rucno workout onda mi se desava da mi meri jednom u 2 sata zato sto mnogo mlatim rukama ocigledno...

Ma dzabe pricas shomi, pojedinci se prave pametni. Zapao ih falican sat, pa im nista ne valja. Tako i kod mene, sve radi tip top. Kad zatupi, skini ga, obrises znoj i sve radi, glupost ali tako je :D.

To za brisanje senzora odozdo je tacno, desi mi se da jednom u 3,4 dana to moram da uradim na treningu.
Dok mi belezi otkucaje srca automatski, nece da radi ako je npr sat mnogo nisko ili mnogo visoko na ruci, ali kada je pokrenut workout onda mu uopste ne smeta polozaj..

Spratove ne belezi dobro, to stoji, ali meni to licno nije ni bitno..

Kod mene biljezi spratove u zgradi dobro,m, ali sam neki dan vozio baku na klinicki centar, i tamo imaju nekako visoko postavljene stepenice, veci nagib i dosta vise stepenica nego u zgradama i bas sam gledao u sat i malo je zaludio i nije tacno izbrojao, popeo sam se jednu 7, 8 puta. Tako da to bi se moglo popraviti.

Evo i ja da se upišem, imam Galaxy watch već 4 meseca. Koja je poslednja verzija softvera kupljen je u vipu? Ja sam mu menjao scs na UK da bih imao Samsung pay, sada sam ga vratio na SEE, vidim bili neki update ali meni nista..

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Koristiš Samsung pay kod nas, kako i preko koje banke?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Ma ne, u EU sa engleskom karticom.

Sad me razočara [emoji24][emoji23]

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Osetno je Gear s3 fluidniji na tizenu 4.0.0.2, još par dana da prođe pa da se vidi da li je baterija malo bolja jer meni izdrži jedva 2 puna dana..
f8777fd7da0367d8bfd3ebf28ad584e7.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

A niko da javi verziju softvera koju imaju trenutno [emoji16]

Kod mene nema nista, i dalje je Tizen 3.x.x.x.....

Treba da se promeni CSC da bi stigao update za gs3 (pre apdejta na 4.0.0.2 postoji još jedan mali apdejt od 10ak mb). Posle apdejta može da se vrati sat na naš region, cela akcija oko promene CSC-a traje 15 sekundi..

Koja je poenta da vraćaš na stari ako si dobio update na novom csc.. Ostaviš ga na tom novom. Ja sam na mom stavio btu zbog Spotify i Samsung pay, 46mm, ali ništa od update još

Još jedna stvar, zašto je kod nas oznaka sata r800, a svuda ostalo r805 za manji i r810 za veći sat?

Pa bluetooth verzija je kod nas, a LTE je (R810)....

Aha, oke.. Posto sam naletao na netu samo na 805 I 810..hvala

Treba da se promeni CSC da bi stigao update za gs3 (pre apdejta na 4.0.0.2 postoji još jedan mali apdejt od 10ak mb). Posle apdejta može da se vrati sat na naš region, cela akcija oko promene CSC-a traje 15 sekundi..

Kako se menja csc na satu?

NOTE 9

Poslednja izmena:
Znam da može ali nisam nikad flesovao sat. Ista fora za Galaxy Watch?

NOTE 9

Isto sve, tako sam i ja menjao

Promena CSC za Gear S3:

*NAPOMENA* posle procedure,sat će biti vraćen na fabrička podešavanja!

1.Uključiti Debugging u Settings/about gear/ Debugging.
2.Na satu se povežite na WIFI (na istu mrežu na koju je i PC povezan), kliknite još jednom na mrežu na koju ste povezali kako bi videli koja je IP adresa sata.
3. https://drive.google.com/file/d/1tKWz31EtgcdkDZRB4ccINWGwruhu1stV/view?usp=sharing skinite, raspakujte bilo gde na računaru, potom otvorite raspakovani folder data/tools i njemu pokrenite CMD.
4. U command promptu se kuca:

sdb connect IPAdresaSata

sdb shell

launch_app csc-manager.csc-pre-configuration

5.Na satu će pojaviti lista regiona, odabrati XAR (USA csc), nakon toga će se sat restartovati. Kada se ponovo povežete sa satom, ponudiće update iz Gear aplikacije, prvo manji od 10ak mb a potom Tizen 4.0.0.2

Poslednja izmena:
sad sam prebacio na XAR csc i dobio update upravo se skida.

Kada hoćeš da vratiš naš csc, jeli ide ista procedura i koja je oznaka za naš region?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno