Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je i dalje Tizen 3.0.0.2. Mogu li nekako da forsujem update?

Likovi sa Samsung foruma sve teme vezane za step counter problem na Galaxy Watch-u označili kao "Solved" - Vucic style.

Ljudi na forumu poludeli.

Ja generalno nikad više ni jedan Samsungov proizvod.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

To je skroz korektno. Drugar ima apple watch, ne znam koji tačno, kaže baterija max 2 dana, meni je to poražavajuće , sve ispod 4-5 dana mi je malo.

hmmm, rekao sam sebi da necu da gledam te sve pametne satove bez 10ak dana baterije....ali bas mi zapao za oko taj Galaxy. A i 4 dana nije lose
jedno pitanje, da li moze da se poveze nesto drugo osim s health-a?

On nije Smart sat ;)

Edit :
@skyra
Slažem se ;)

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Huawei gt je vise fitness tracker, a to sto neki misle da nije, grijesite. Baterija meni od kad sam ga kupio 4- 4 i po dana sa intezivnim koristenjem, kad ga nosis normalno i primas notifikacije, airolane mode preko noci moze i 5 i vise dana.

Neće pogrešiti onaj kome treba fency sat za notifikacije i pokazivanje. Kome trebaju bar osnovne fitnes funkcije ovde neće naći ništa od toga. Sat nije tačan ni tamo gde mi band od 20€ radi posao.

Moj ide na doboš čim Garmin izbaci novi Fenix.

Ti si kupio za pokazivanje? Misliš da je fancy? Ima lepših satova, ovde pričamo o funkcionalnosti.

NOTE 9

Poslednja izmena od urednika:
Sat je da se razumemo trenutno best buy smart watch ali kao fitnes tracker totalni promašaj. Osnovne fitnes funkcije ne rade kako treba.

Korake računa tek posle 12-13, merenje sna ne radi jer deep sleep ne meri ili u najboljem slučaju pokazuje 5-6 minuta, puls meri normalno samo dok miruješ, pri vožnji bajsa ili trčanju ne meri konstantno, spratove ne računa kako treba itd..

Iz Samsunga ne žele da reše ovo, pun je evropski i us forum tema, ljudi masovno vraćaju sat a ovi se prave ludi.

Rezime, odličan Smart Watch ali nikako ne treba uz njega ići da je fitnes tracker jer nije.

Ja to nisam tvrdio, prvobitno je bilo reči o bateriji koja je odlična. Fitness ne koristim pa o tome ne mogu da raspravljam

NOTE 9

Poslednja izmena od urednika:
Za onoga ko nije profesionalni sportista fitnea funkcije zavrsavaju posao,to da li ce u toku dana da izmeri 300 koraka manje mislim da je nebitno u celoj prici,to ke moje misljenje

Sent from my SM-N960U1 using Tapatalk

Fitness funkcije završavaju posao samo za onog ko nije sportista. Ko je rekreativni sportista bolje da kupi neki tracker od 20€ nego da da 300€ za Galaxy Watch.

Ja sam kupio i zeznuo se.

Sta ti tacno ne radi na Gwatch? I ja sam bio skeptican zbog tih 80% botova na forumu sa nadimkom user8891 koji pisu sve i svasta... Korake mjeri nakon 10 napravljenih, prije je bilo nakon 15, zamisli da mjeri od 1, imao bi 15000 po danu. Ovako kad sjedis i mrdas rukom pocne brojati nakon 10 pokreta. Dizanje tegova, sklekovi, trbusnjaci i jos vjezbi koje zahtijevaju odredjeni pokret meni rade kako treba, HR mjeri tacno tokom mirovanja (nema naglih skokova na npr 150+), tokom vjezbanja nekada zastanem kad ispise npr 130+ i izmjerim rucno i poklapa se, razlika 2-3. Jedino sto nisam primijetio da mjeri deep sleep, osim jednom kada je izmjerilo oko 30 min. I to sam koristio 3 puta tokom sna, cisto da vidim sta ce reci. Ostalo je sve dobro. Ali na kraju da je skupo, skupo je :D

Poslednja izmena:
Sat je loš fitnes tracker i to mogu progutati samo ljudi koji su ga kupili zbog smart funkcija.

Ko je očekivao da ga koristi i kao fitnes tracker razočarao se i moja preporuka je odmah ići na Garmin, čak je i Huawei GT nivo iznad Galaxy Watch-a po pitanju fitnes trackinga.

Ne ulazim u dalju raspravu, neću da gušim temu.
Ne negiram smart funkcije, sat je tu perfektan, baterija odlična i kome treba smart watch ne treba da razmišlja da li da kupi.

Pa tu smo da dijelimo iskustva, zar mora sve liciti na raspravu. Nisam zaludjen Samsung brendom, vec kazem kako jeste kod mene. Pitam te sta ti ne radi u pogledu fitnes trackinga, jer kazes da je ocajan. Meni sve sto sam koristio radi, koraci rade, spratove broji kako treba, samo sto korake broji od 10, sto ce nekima smetati ako se krecu u manjoj prostoriji cesce u toku dana, npr u manjoj kancelariji i slicno, kao i utrosak kalorija koji po meni nekako glupo radi i djeluje mi da daje manji broj od realnog.

Poslednja izmena:
GT Watch se na kraju pokazao kao zaokruženija celina, i nimalo nisam pogrešio što sam posle Fitbita izabrao njega umesto Samsunga... Govorim kao neko ko je imao 10tak različitih satova (ne narukvica, već bas smartwatch uređaja), i dovoljno iskustva sa Samsung uređajima da znam šta će isporučiti. Da me neko ne shvati pogrešno trenutno koristim njihove Icon X 2018 slušalice (imao i prvu generaciju) i jako sam zadovoljan. Ali kada su satovi u pitanju, očajan SW i kao što kolega reče, promašaj u smislu fitnes praćenja (govorim o celokupnom iskustvu, a ne pojedinačnim sesijama) nimalo ne opravdavaju duplo veću cenu G u odnosu na GT i pored superiornog smart dela...
Kome treba zaokružen i pouzdan uređaj, sa dugom baterijom, sa naglaskom na sveobuhvatno i prilično precizno praćenje pulsa, koraka, spavanja, iz podršku i za GPS sesije, apsolutna preporuka za GT Watch...

F1

Pustili su ga samo je pitanje dana kada će kod nas

NOTE 9

Znam da su ga pustili, znaci kasni opet za nas region :D.

Ništa nije ispravljeno, svejedno kad će.

Btw, Samsung rešio konačno problem sa fitnes funkcijama na Galaxy Watch-u i to na svoj način. Uskoro izlazi Galaxy Watch Active sa akcentom na fitnes funkcije.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno