Novo ažuriranje. Ubacili novi skin za decu [emoji3]![]()
Послато са MI MAX 3 уз помоћ Тапатока
Juče nabavio Amazfit Bip, simpatičan satić, savršeno mi odgovara veličina. Nemam velike prohteve oko ovih satova, a dva bitna (Transflective display, baterija) su ovom slučaju sasvim ok. Što se tiče customizacije oko izgleda displeja vidim da toga ima kao šodera.
Jel imate problem sa azuriranjem reminders aplikacije na S3? Meni je skine, krene install i samo izadje failed to install.
Razmisli o Honor 4 narukvici. Košta tridesetak evra. Nije bezgrešna ali za bolje moraš da izdvojiš primetno više novca. Prepoznaje zaveslaje, prati SWOLF... Pisao sam negde o njoj, probaću da nađem.Da li može neka preporuka za sat ili narukvicu za plivanje?
Suunto, meri i okrete pod vodom. Ozbiljnija stvar za trening od Samsunga, na žalost meni više izgledom kao sat i funkcijom da se javim više odgovara Samsung.Da li može neka preporuka za sat ili narukvicu za plivanje?
Ovi novi Samsung rade prihvatljivo dobro, ali mi je potrebno nešto kompaktnije i po mogućstvu jeftinije.
Sat/narukvica bi bili u torbi do bazena, tamo se koristi i opet u torbu, dakle druge funkcije su manje važne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari