Ticwatch pro laguje zbog slabog SoC-a i to nikakav update ne može da reši. Pisao sam ranije o tome. Neki yt testeri namerno prećutkuju tu činjenicu.
Za sada Samsung pravi najbolje uređaje, samo je po meni tizen neviđeni promašaj.
Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
Non stop HR itekako ima smisla...Zar ti je potreban HR 24h dnevno? Ostavio sam neku noc HR ukljucen tokom spavanja, da isprobam, od 00:00 do 7 ujutru izvukao 3% baterije na GW. Mislim da je 4, 5 dana solidno, telefone ionako punimo svaki dan, neko i 2 puta dnevno, pa moze se i sat svakih 4-5 dana
Naravno...I prije se normalno spavalo i zivjelo bez ovih gluposti, ali ajde.
Ako bih naprimer nosio 24/7 sat sa 24h HR i imam predinfarktno stanje( naglo povecani puls ili sta ja znam) da li bi sat reagovao na to i krenuo da pisti? Obavestio me?Non stop HR itekako ima smisla...
Prvo, koristi se kod algoritma spavanja za faze sna, što je sve prisutnije kod svih satova, pri čemu se uskoro očekuje da se na sličan način otkrivaju neke anomalije u spavanju tipa apnea itd...
Dalje, Apple je uspešno demonstrirao kako praćenje HRa i pravovremeno obaveštavanje o srčanom udaru može spasti živote...
Konačno, praćenje HRa može predvideti i neke bolesti i pad imuniteta ,kada prosečni i minimalni dnevni HR raste...
Na kraju krajeva, wearables i idu u pravcu health tracking-a...
F1
Ne bih bas rekao...Onda ces se nacekati, dok se takav uredjaj ne pojavi.
Ako bih naprimer nosio 24/7 sat sa 24h HR i imam predinfarktno stanje( naglo povecani puls ili sta ja znam) da li bi sat reagovao na to i krenuo da pisti? Obavestio me?
Bas sam skoro razmisljao o tome..
Mislim ne bukvalno meni da se desi, fala bogu da ne posto imam 26 godina.. ali zanima me ovo...
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Neka je sa srecom. Mene super sluzi, narucio sa alija, staklo, koznu narukvicu i onu milanese magnetnu. Tako da moze za svaku priliku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari