Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam uzeo Amazfit 2 (Stratos). U Kini me je izasao 125eur.

Nisam se do sada sretao sa "smart" satovima, pa mi je ovaj super zanimljiv.
HR i sleep monitor, gps route, podrzava brdo sportova, od trcanja do plivanja... Baterija 3-5 dana, zavisi koliko sam aktivan ili "bezaktivan". Relativno mala baterija se bas brzo napuni sa blago neprakticnim punjacem, koji bas bas kineski izgleda :) Ekran je super, ne sljasti, pali se na pokret ruke.

Ono sto me najvise uzasva je silikonska (gumena) narukvica, nikako mi se ne svidja, a i ne prija mi. Vec sam narucio druge.
Takodje downside, notifikacije rade savrseno sem za whatsapp i viber.... ne znam u cemu je fora. Probao sam sve, ali nekad mi izbaci notification, nekada jok. Prilicno konfuzno
Jos jedan downside, sto nije klasican android wear watch, no neki kineski fork androida. Postoji nacin da se instaliraju aplikacije, ali dosta android wear aplikacija ne radi.

Mislim da uz odgovarajucu aplikaciju za povezivanje sa satom ne bi trebao da imas nikakvih problema

Ukucajte "Gear" u pretrazi i sve će vam se samo kasti. Žuta ikonica, Samsung uradio app. Radi Frontier i sa drugim androidom i iPhone. Ali sa Samsung ima više opcija, tipa otvara vam obaveštenje kada podignete telefon.
Sve više sam zadovoljan sa Gear S3 Frontier, deluje mi u zadnje vreme kao najbolja investicija. Za maske imate Watch Maker, odličan.

Moze li neko da napise koja je max razdaljina sa koje funkcionisu galaxy watch(konkretno 42mm) i telefon (10, 15, 30 metara).

Pa kao i svaki Bluetooth uređaj, nekih desetak metara bez prepreka.

Neko je uložio rad za taj watch face. Mislim da je u redu platiti. Plaćaš svaki dan kese, a teško je dati 100-200 dinara za ovo.

Kupi aplikaciju pa ćeš imati stotine free premium faces.

Facer app, mnogo svega ima cak i za free... Tako da, od volje vam...

Huawei Mediapad M5 8,4 LTE SHT-AL09

jel moze neko da mi objasni zasto nemam medju apps SMS app za slanje i primanje poruka ?

Nađite na g+ temu watchfaces community, ima milion besplatnih satova, za svakog po nešto. :)
Danas mi je stigao fossil q explorist 3gen, metalan. Za koji dan ću napisati utiske, ali je znatno teži i ozbiljniji od Tickwatch E.
Tickwatch je za casual varijantu, ovo je za košulju i odelo. :D

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Ja sam kupio watch maker, imam premium i maske nisu ništa posebno, nisu ni blizu fabričkih po izgledu i podešavanjima

+100

Maske nisu ni blizu onima sa slika, apsolutno razočarenje.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Na slikama izgleda top, 3d, kazaljke sa senkom, boje sjajne...kao pravi sat. A kada skineš i postaviš na sat, nema veze s vezom. Na kraju sam izbrisao tu aplikaciju koju platih 300 dinara.

Zavisi koje. Meni neke izgledaju bolesno dobro, ali u kolekciji imam 1000+ satova, još iz vremena Moto 360 prva generacija. Inače, u međuvremenu je mnogo proizvođača satova (Tag Hauer, Breitling....) tražilo da se ne prave skinovi njihovih satova, pa su čak i gasili naloge ko bi postavio. Može da se nađe po forumima sve o tome. :)

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Vidim sekta ne miruje...Srele deli utiske kad uzmeš i ne stavljaj u oglase dok se ne vratim[emoji1787]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Na slikama izgleda top, 3d, kazaljke sa senkom, boje sjajne...kao pravi sat. A kada skineš i postaviš na sat, nema veze s vezom. Na kraju sam izbrisao tu aplikaciju koju platih 300 dinara.
Da, da, slažem se. Zato ne treba juriti takve već originalne za smartwatch koje ne imitiraju klasične satove.

Update
a91c86900538573cf65022f42a5d9dc3.jpg

NOTE 9

After update... , ne radi automatsko osvetljenje... Baterija hmmm čini mi se isto ili za nijansu više troši... Konekcija i notifikacije ok... Videćemo za dalje.

Od 9h pa do sada 14% potrošio, za period od 12h pre updatea trošio 12% sa istom možda većom upotrebom...nijanse su u pitanju al generalno baterija je top

Ovo mi nije uopšte jasno. Pratiš svaki procenat? Čekaj da se slegne malo
Auto osvetljenje radi
NOTE 9

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno