Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako sve radi kako treba, nema potrebe za apdejtom. Ja bas mislim i kad bih ga uradio da bi nastale neke komplikacije, a kako su azurni, nacekali bi se dok izbace zakrpu :D. Koliko vidim ovo je apdejt samo za LTE ili ?

Nije za.lte,ovo je za nase trziste,valjda je gps poboljsan i ne znam.sta jos,pise gore,Deki je postavio gore sliku

Nisam znao da se odmah automatski azurira softver, j... ga, tako da sam se zeznuo i apdejtovao, valjda nece biti bagova... :/

Edit: Ipak ne instalira automatski, tako da cu sacekati jos malo :D.

Poslednja izmena:
Pošto je neko rekao da nema dobrih satova, evo jednog odlicnog skina za watchmaker. :)
c70cb036a14491ff72641025590927bc.jpg

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Ma ima naravno,zavisi sta volis i koliko imas vremena da se zezas,ja sam sigurno probao preko 300 400 a zadrzao mozda 10 15 koji mi se svidjaju

Jel se vama na s3 frontieru drma obaj kruzic sto se okrece? Levo desno gore dole? Ima lufta? Cini mi se da je to moglo mnogo utegnutije da bude... Ne znam da nije do mene, posto ga stalno nosim i ne brinem bas toliko necu da se opterecujem bas toliko i sa satom..

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

I kod mene ima malo lufta.

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

za update. bolje radi konekcija sa NOT samsung uredjajima....brzhe - lakshe se rekonektuje

Moj omiljeni face. Furam ga vec mesec dana :)
ff118de0425886b1235df1ed76a83cb6.jpg

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Ja ovaj furam vec duze vreme...
02582578ec8e6c7056794984bc285954.jpg

Huawei Mediapad M5 8,4 LTE SHT-AL09

Jel se vama na s3 frontieru drma obaj kruzic sto se okrece? Levo desno gore dole? Ima lufta? Cini mi se da je to moglo mnogo utegnutije da bude... Ne znam da nije do mene, posto ga stalno nosim i ne brinem bas toliko necu da se opterecujem bas toliko i sa satom..

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Ja sam svoj juče dobio i kruzic je poprilično dobro fiksiran. Nema nikakvog mrdanja osim u krug.

@tema

Da li imate neke aplikacije da preporucite za gear s3 ili neke dobre digitalne watch face-ove?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Imaš dve godine garanciju, ne brigaj.

Tako je i kod mene, bez tih stavki, 46 mm ili 42mm? Ako je 46mm, bolje da ne apdejtujem. Vidim da se neki zale na bateriju, sto je i ocekivano da Samsung zezne....

602f57b77df74359dcc5b0dcca84d8c6.jpg

Poslednja izmena:
Može li neko ko ima Samsung frontier da mi kaže, da li mu se sat pali svaki put kada pomjera ruku-zglob? Kod mene neće baš svaki put da se upali.

Iako je GW kod mene, olabavila je narukvica nakon 7 dana, tako da sam morao stegnuti za jos 1 zub, pa se pali u 90% slucajeva. A i primijetio sam da kada je ruka ispod nivoa kuka, kad cucnes ili radis npr sklekove da se ne pali uvijek... A u stojecem polozaju skoro uvijek.

Može li neko ko ima Samsung frontier da mi kaže, da li mu se sat pali svaki put kada pomjera ruku-zglob? Kod mene neće baš svaki put da se upali.
Meni je isto djen djene ta funkcija.
Korist aod pa sam isključio to.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Verovatno sporije to radiš ili drugačije. Meni se u 99% upali. Samo rotiras zglob za 90 stepeni i uvek se upali.

Jel ima neko Amazfit Stratos 2? Da podeli neke utiske

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Evo ja. Odavno sam planirao da pišem, ali nikako da se rešim.

Da preskočim PR deo, evo linka proizvoda
https://us.amazfit.com/shop/stratos?variant=373265

Ovo je prvenstveno fitnes tracker, pa tek onda smart funkcije. I što se tiče fitnesa, radi posao savršeno. Stand alone GPS, Pulse metar, pedometar, sleep tracker...
Ima veliki izbor aktivnosti, ja ga koristim za bicikl. Statistika (koja se može i preko sata posle analizirati) je bogata, od prikaza rute, preko zona pulsa, do uzbrdica i nizbrdica.
Čitao sam da je merač pulsa diskutabilan, ali nisam se nikad setio da ga poredim sa nekim profi (ili kućnim) meračem. Puls se može meriti non stop, po aktivaciji, pri sportskim aktivnostima stalno meri.
Ima transflektivni ekran. Šta to znači? Ekran nema osvetljenje iza piksela, već prima spoljno osvetljenje, i što je svetlije napolju, to je slika bolja. Unutra, i pod veštačkim (pogotovo žutim) svetlom, ekran deluje bledunjavo. Na suncu, ekran izgleda kao kod klasičnog sata. (skoro :) )
Osvetljenje za mrak i slabu osvetljenost naravno ima, po obodu ekrana. Ovakav tip ekrana će neki smatrati kao manu, ali mu to daje mogućnost always on, bez ikakvog uticaja na bateriju.

Smart mogućnosti: Primanje notifikacija i poziva, bez mogućnosti da se na poruke odgovori i da se razgovara preko sata. Poruke se mogu pročitati (kraće poruke), ali ne svaki put. Poziv može da se odbije i da se "silent-uje"
Postoji set predefinisanih "aplikacija". Kompas, mp3 player, vremenska prognoza, štoperica, itd. Dodatne aplikacije se ne mogu instalirati. Video sam na XDA da su delimično portovali Wear framework, pa neke standalone aplikacije mogu da se portuju.

Watchfaces: U paketu dolazi nekih 17 komada, a na netu ih ima bezbroj i krajnje ih je lako instalirati (copy/paste)

Izgled: Meni prelep sat, sa carbon print kućištem i krunom sa tri tastera. Navigacija po satu se može vršiti preko touch ekrana ili preko krune. Dolazi sa 22mm silikonskom narukvicom sa quick fix iglicama, što znači da možete staviti narukvicu po želji.

Baterija: 7 dana sa uključenom sinhronizacijom i auto airplane mode tokom noći. Puni se preko cradle-a za cca 2,5h

Aplikacija na telefonu: Korektna, sa detaljnom statistikom sportskih aktivnosti, podešavanjima i ostalim džidžabidžama. Wifi i Bluetooth povezivanje sa satom.

Meni lično ne nedostaje mogućnost razgovaranja i kuckanja preko sata, voleo bih neki amoled ekran, ali ne sam se razmazio autonomijom. Iznenadim se često kad me podseti da treba da se puni, jer se ne sećam kad sam ga punio :)

Za 135€ fenomenlna kupovina, bilo šta približno košta dosta više.
E da. Amazfit PACE je identična platforma, ali estetski ni približno stratosu. Takođe, postoji i hvaljeni Bip kome baterija traje doživotno, a ovih dana se u prodaji pojavio i Verge, sa AMOLED ekranom, pa kome je šta po volji
I za kraj,

Uhvatio neku dobru cenu na Aliju. I dobri kinezi deklarisali paket na 40$, carina prihvatila, i trošak mi bi 900 dinara

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Pace nešto elegantniji, keramika napred, mene lepo služi mada sad više nosim Seiko (verovatno jer ne treniram sada mnogo).

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Baterija top, preko noci airplane mode, oko 2% gubitka na 8h.
4fd3da3cd8c16454c8c9cab38f4441f8.jpg

Najbolje do sada
e3161e4a88a0c35b736fd9549613f912.jpg

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Meni dva dana i to je to ne mere više. Doduše ne znam jel vi imate S3 ili Galaxy watch?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno