Izašli su Fenix plus modeli, sumnjam da će ista pre leta 2019...Ali je kao fitness tracker truba.
Čekam da Garmin izbaci novi Fenix i GW ide na oglase
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
O Huawei GT-u nešto govori i to što su ga delili "besplatno" uz Mate 20 pro. Verovatno su ga najviše zbog toga i pravili, da bi bustovali prodaju Mate-a.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Izašli su Fenix plus modeli, sumnjam da će ista pre leta 2019...
Pogledaj Polar Vantage L, tek izašao, ali za mesec dva ima da ispeglaju sve mane..
Da li si koristio GT par dana?
Na sličan način bih mogao reći da o tebi nešto govori to što nosiš iPhone...
F1
Mene smara svaki dan punjenje ili svaki drugi. Zato me Watch2 smorio. Cesto zaboravim da ga napunim se iaprazni...
Hahaha, šta će ovo biti kad ćemo iz Srbije da izvozimo na zapad jeftiniju tehniku [emoji1]Pogledao vec, za sad, ovde ga nema ispod 180€.
Huawei Mediapad M5 8,4 LTE SHT-AL09
Pogledao vec, za sad, ovde ga nema ispod 180€.
Huawei Mediapad M5 8,4 LTE SHT-AL09
Ovoliko otprilikeRazmišljam da kupim Galaxy watch. Koliko je baterija bolja u praksi u poređenju sa S3 frontier ?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Zna li neko gde može da se kupi provereno dobra baterija za Moto 360 1st Gen?
Hvala
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakva su iskustva korisnika Galaxy Watch i S3 po pitanju maski sata koji se skidaju sa Galaxy apps? Toliko sam ih skinuo i probao ali ni jedan mi nije dobar kao što su fabrički koji dolaze u satu i ni jedan nije imao podešavanja kao što imaju fabrički(složenost 1,2,3 itd...)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari