Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na telefon sam navikao svako vece punjenje, ali sat svaki drugi dan... ima li neki slican sa krstenom baterijom? Bar 4 dana normalnog koriscenja

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Mene smara svaki dan punjenje ili svaki drugi. Zato me Watch2 smorio. Cesto zaboravim da ga napunim se iaprazni...

O Huawei GT-u nešto govori i to što su ga delili "besplatno" uz Mate 20 pro. Verovatno su ga najviše zbog toga i pravili, da bi bustovali prodaju Mate-a.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ali je kao fitness tracker truba.

Čekam da Garmin izbaci novi Fenix i GW ide na oglase

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Izašli su Fenix plus modeli, sumnjam da će ista pre leta 2019...

Pogledaj Polar Vantage L, tek izašao, ali za mesec dva ima da ispeglaju sve mane..

O Huawei GT-u nešto govori i to što su ga delili "besplatno" uz Mate 20 pro. Verovatno su ga najviše zbog toga i pravili, da bi bustovali prodaju Mate-a.

Da li si koristio GT par dana?
Na sličan način bih mogao reći da o tebi nešto govori to što nosiš iPhone...

F1

Poslednja izmena:
Izašli su Fenix plus modeli, sumnjam da će ista pre leta 2019...

Pogledaj Polar Vantage L, tek izašao, ali za mesec dva ima da ispeglaju sve mane..

Da li si koristio GT par dana?
Na sličan način bih mogao reći da o tebi nešto govori to što nosiš iPhone...

F1

Nisam koristio GT par dana.
Jeste, na sličan način možeš reći da o meni nešto govori to što nosim iPhone.

Mene smara svaki dan punjenje ili svaki drugi. Zato me Watch2 smorio. Cesto zaboravim da ga napunim se iaprazni...

Nije to meni problem, sta znam, navika već, da duze traje baterija, naravno da bi bilo odlično, ali sat kao sat je odličan.
Nego jel razlika u veličini GT i HW 2?

Huawei Mediapad M5 8,4 LTE SHT-AL09

Jeste 1,4" je duspley kod GT-a, kod W2 je 1,2 i cinimi se nekako mali sta znam.
Jel pusten "X" u prodaji u DE?

Od 04.12.18 zvanično u mediamarkt.
E pa da bacim oko onda na taj GT... [emoji23][emoji23][emoji23]

Ima ga povoljno. Ja ga uzeo za ispod 90e (100fr).
Mnogi su ih dobili uz Mate 20p a ne treba im.
Prodas watch 2 i ostane ti malo para kad kupis watch gt :)

Pogledao vec, za sad, ovde ga nema ispod 180€.

Prvi rezultati, nije lose, bez gps-a, HR tokom vjezbanja, inace off.
679a8448e7e210378291bc9a5c691481.jpg

Nema hebenog frontiera u radnji, samo classic koji je 260e. I jos mi je gadan... treba cekati 7-10 dana za frontier :(

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Razmišljam da kupim Galaxy watch. Koliko je baterija bolja u praksi u poređenju sa S3 frontier ?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

4 vs 3 dana

2 .punjenje, meni je super baterija, ostavio sam HR preko noci, da vidim potrosnju, oko 3% od 01:00 do 08:00h.
4bbb25eea7211e1187dd7491c8a7fdce.jpg

Poslednja izmena:
Igrao sam se malo sa Bixby-jem... OK rade stvari poput podešavanja alarma, isključivanja alarma, remindera, startovanje aplikacija na osnovu izgovorenog imena aplikacije, rade i neke ne mnogo korisne stvari poput pokretanja google pretrage ili wikipedia-e na telefonu. Nije baš da je potpuno neupotrebljiv kako većina testova kaže.

Sat mi je bio od koristi na putovanju, jer me je navigacija bez greške odvela do nekog restorana koji sam tražio. :)

Jedno pitanje: da li postoji mogućnost da notifikacije za google maps budu na srpskom (ne mislim na glasovno navođenje, nego baš na jezik notifikacija) ?

I ja probao da namestim da mebobavestava na srpskom ali nisam uspeo,sad mi pade na pamet dacmozda jezik na satu treba da se promeni na srpski,to jos nisam probao

Meni uskoro stiže Fossil q explorist 3gen, ceo metalni. :) sad imam i Ticwatch E i Fossil, Ticwatch ide na prodaju. :D ipak nisam sportista kakav sam mislio da ću biti. :D

Zna li neko gde može da se kupi provereno dobra baterija za Moto 360 1st Gen?

Hvala

Kakva su iskustva korisnika Galaxy Watch i S3 po pitanju maski sata koji se skidaju sa Galaxy apps? Toliko sam ih skinuo i probao ali ni jedan mi nije dobar kao što su fabrički koji dolaze u satu i ni jedan nije imao podešavanja kao što imaju fabrički(složenost 1,2,3 itd...)

Zna li neko gde može da se kupi provereno dobra baterija za Moto 360 1st Gen?

Hvala

ja sam poručio od ovog lika, i skoro sam siguran da je originalna.
https://www.ebay.com/p/Battery-for-...-Wx30/2254444721?iid=113339496464#UserReviews

ako je nema trenutno, kontaktiraj ga, izgleda da dobija povremeno. Mene služi sasvim oke, evo od jutros i sad je naaaa ... 74%, isključio sam ambient display. Sa njim jedan dan pun, bez njega sam probao, i može 2 dana, al upali battery saver predveče. A i dalje ne kapiram problem stavljanja sata na bežični docking station svako veče. Onda i znam gdje je, a i radi kao mali stoni sat.

P1000862.jpg

Prilozi

• P1000862.jpg
    P1000862.jpg
    130.2 KB · Pregleda: 163
Kakva su iskustva korisnika Galaxy Watch i S3 po pitanju maski sata koji se skidaju sa Galaxy apps? Toliko sam ih skinuo i probao ali ni jedan mi nije dobar kao što su fabrički koji dolaze u satu i ni jedan nije imao podešavanja kao što imaju fabrički(složenost 1,2,3 itd...)

I fabričke imaju zvuk, čuje se "tik-tak"... :)

E tako je, fabričke su stvarno odlične a ove sa store-a nikakve. Čak sam probao i neke paid ali nisu ni blizu fabričkih.

Evo stigo je danas Huawei watch GT pa da prenesem par utisaka.
Da krenemo od dobrih stvari :)
Izgled i velicina su fenomenalni. Taman kako treba stoji na ruci. Ni prevelik ni premali.
Huawei watch 2 je nekako mali sa malim displeyem ovaj mi je taman.
Baterija je sigurno fenomenalna. Cackao sam ga sigurno sat, dva i dalje 100%.
E sad ono sto mi se ne dopada...
Dosadi ti za 5 min, sve je prosto. Ovo ne mogu nazvati pametnim satom.
Vise je fitnes tracker i sto se toga tice super je.
Nedostaje mu nekakav store. Ne mora da bude wear os i play atore ali se akine tema, aplikacija. Fali dosta toga. Meni najvise navigacija npr i menjanje tema. Onih 10-ak nisu neke i brzo dosade.
Bilo bi dobro da se tockic gore okrece kaoo kod samsung satova. To mi je bas cool i mogli su to ga iskopiraju od samsunga a ne edge ekrane :D
Sve u svemu vise sam razocaran nego odusevljen

*mjau**mjau**mjau**mjau*ga za te pare je i dobro :D. A rotirajuci prsten je stvarno dobra stvar na samsungovim uredjajima.

Platio sam ga ispod 100e tako da nije lose :)
Nego kad bi imao neki OS bio bi stvarno top

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno