Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja da znam, samo je rečeno da do daljnjeg neće izbacivati nove modele, ne da prestaju sa proizvodnjom generalno. Provjeri još jednom taj članak

e jebaga onda. Sad kad sam vidio ove LG satove, i dalje bih radije uzeo 360 mk2. A i to jedino jer moj mk1 nece dobiti AW2

Na zalost razgovor preko iste wifi mreze nije moguc,samo bt

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Interesu je me zašto uopšte koristiš WiFi, ako je konekcija BT sa svojim telefonom dovoljna? I da li kada je na telefon priključen Gear S3, može u isto vreme da se konektuje i na BT u autu?

Interesu je me zašto uopšte koristiš WiFi, ako je konekcija BT sa svojim telefonom dovoljna? I da li kada je na telefon priključen Gear S3, može u isto vreme da se konektuje i na BT u autu?
Može -ja imam s2 classic i kod mene moze pa pretpostavljam da moze i na s3

S7 EDGE

Da li neko ima finow x3 plus? Jel znate jel valja nesto vidim da ima na oglasima kod nas za ok pare?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

For existing devices, Google is releasing the software to manufacturers on 15 February. This will need to be tested by individual companies before it is sent as an over-the-air update.

Pa nek sišlju krivak!

Kako uključiti AOD na Gear S3? Nisam uspeo.

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Jel moze blic,kurir na moto 360 da se cita i kako da se instalira ako moze?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Na android wear ne može,
Ove full Android Kineze naravno da.

I ti kinezi su po meni najbolja kupovina imao finow x5 i x5 plus, oba rade super i lepi su im displeji, odnos cena kvalitet nema bolje

For existing devices, Google is releasing the software to manufacturers on 15 February. This will need to be tested by individual companies before it is sent as an over-the-air update.

Pa nek sišlju krivak!

Dakle mart-april :)

[YOUTUBE]bg6XOo2cHl0[/YOUTUBE]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.10 (Build 865)

Jes dobar valjda ali po mom ukusu ruzan, ostalo cemo videti nakon testova, ako opet omanu sa baterijom mislim da ce biti promasaj

Huawei će verovatno iznenaditi sada na mwc

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nikako ne mogu da nateram S3 da na punjaču stalno prikazuje sat. Ukljucim AOD ali se uvek isključi posle nekog vremena. Čak sam skinuo i Night Clock, ali ne vredi!

Nikako ne mogu da nateram S3 da na punjaču stalno prikazuje sat. Ukljucim AOD ali se uvek isključi posle nekog vremena. Čak sam skinuo i Night Clock, ali ne vredi!

Ja koliko znam to ni ne moze

http://venturebeat.com/2017/02/23/this-is-the-sportier-huawei-watch-2-in-three-colors/

steta sto nema spec i dimenzija. zanimljivo kako se ubacuje sim kartica
Bice to zanimljiv sat ali dizajn proslog je bio mnogo bolji bar po meni, po meni je to i baterija presudno a koliko vidim sa wear 2 nisu to nista poboljsali, na lg sport-u kazu jedva jedan dan a ne verujem da ce i huawei biti bolji, dizajn i baterija po meni gear s3 nema premca bar po mom ukusu

Pošto je predstavljen novi Huawei watch 2, nadam se da ce sad već stariji model pasti cena, pa da ga uvrstim u kolekciju :)

Huawei Mate 9

+1 :D mnogo lep sat

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

I dalje tvrdim da je gear s3 ubedljivo najlepsi smartwatch novije generacije, prethodni huawei watch je bio najlepsi sat prethodne generacije a meni licno dvojka ne izgleda nista spec ali sve je to subjektivna stvar

Iskreno, bez 5-7 dana baterije, za mene barem, fail...

SM-A9100

To bi bio pravi pogodak da baterija traje 7 dana ali sumnjam da ce se to skoro dogoditi, ja koliko znam samo garmin gura 6 dana ali on je druga kategorija

To bi bio pravi pogodak da baterija traje 7 dana ali sumnjam da ce se to skoro dogoditi, ja koliko znam samo garmin gura 6 dana ali on je druga kategorija

Imao sam par garmina, jesu drugačiji, ali ih ne bih baš nazvao drugom kategorijom. Oni malo izvlače na SW malo na ekranu, i dobiješ duže trajanje (koje je u realnim uslovima i po 15-20 dana sa tri 1h treninga nedeljno). S druge strane, imaju po 12-18h konstantnog trajanja sa uključenim gps-om što je već relevantniji podatak. Android wear je specifičan i dosta vuče kao OS, recimo vidimo da je Samsung sa tizenom i amoled ekranima napravio odličan posao, ali, brate, u onoliko kućište od gear s3 su mogli da ubace još jaču bateriju. Isti je slučaj sa mojim gf2, izvlači 3-4 dana, da su dodali još tih 50% mAh, bio bi mi savršen...

SM-A9100

Iskreno, bez 5-7 dana baterije, za mene barem, fail...

SM-A9100

a zasto je trajanje baterije na satu toliko bitno razlicita kategorija od trajanja baterije na telefonu? Koliko ti traje bat na tom sm a9100? :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno