Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iskreno i meni je trajanje baterije na satu jako bitno, ako nemas smartwatch videces kad ga budes kupio pa ako jos bude neki wear na pola dana ces da razmisljas kada ce baterija da iscuri

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Bez 3,4 dana trajanja baterije vise ne bih uzimao sat pa kakav god da je

To bi bio pravi pogodak da baterija traje 7 dana ali sumnjam da ce se to skoro dogoditi, ja koliko znam samo garmin gura 6 dana ali on je druga kategorija

pebble time steel srećno 10 dana i to sa ekranom konstantno upaljenim :D zato sam ga i kupio, sve ovo ostalo je tuga.

šta, nosim crn sat na ruci, treba da ga palim kad oću vreme da vidim, i punim ga svaki dan. toliki smor da reči nemam.

Poslednja izmena:
Daj neki sshot u adekvatnoj temi, i mene i teresuje. Vidim po oglasima da ima za 460e novi.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Iskreno i meni je trajanje baterije na satu jako bitno, ako nemas smartwatch videces kad ga budes kupio pa ako jos bude neki wear na pola dana ces da razmisljas kada ce baterija da iscuri

naravno da imam, moto 360. Reklo bi se da ti nemas? A sad ga pretjera sa pola dana, ja pricam o cjelodnevnom koriscenju. Svakako ne spavam sa satom na ruci, uvece kad legnem, ne moram da bodem nikakve kablove, nista, samo ga naslonim na cradle i napuni se. Cak stavise, posto mi redovno ostane i vise od pola baterije, a brzo se puni, nekad ga nosim i 2 dana, a cesce ga ne stavim da se puni preko noci, nego ujutru, i pripuni se dok se umijem, operem zube i istusiram :p
Motorola-Moto-360-dal-vivo-22.jpg

ma da, mjesecima traje :d

Moto 360 2 dana bez problema ako ga necackam mnogo...sto kaze joriq ionako ne spavam sa satom, tako da nije problem da stavi uvece na punjenje ako treba a posto se bas brzo puni moze i ujutru kad otvoris oci :)

da li su vam ekrani stalno upaljeni?

ambient light je na on, ali kod 360mk1 to ne znaci da je bas stalno upaljen. Upaljen je kad god treba :) Ako se iskljuci ambient light i ugasi sat kad odem na spavanje, redovno moze 2 dana, al ne vidim neku potrebu za tim

Meni je iskljucen...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Meni baterija izdrzi dva dana sa ambient modom bez problema. Naravno nije sve vreme u tom modu, ali ekran je svakako uvek aktivan. Kao što neko reče - ne spavam sa njim tako i nije neki problem staviti ga na postolje da se puni u toku noći.

Posle mesec dana koriscenja Huawei Watch sata, mogu reci da je zanimljiva spravica
Nisam ga kupio da ga nosim svaki dan po ceo dan vec vise iz radoznalosti i kao modni detalj, manje vise
U planu je vec dugo bio Moto 360 2 ali nikako nisam mogao da ga nadjem po meni prihvatljivoj ceni + da bude manja verzija i da ne bude crni
Kupio sam Huawei, razmisljao sam par dana da li da ga uzmem, citao testove izmedju njega i Motorole i na kraju odlucio da ga uzmem, privuklo me safirno staklo (svakako sam stavio zastitu na ekran) i bolja rezolucija u always on modu ali najvise cena, tako da nisam odoleo iako mi je Motorola nesto lepsa
Uglavnom, utisci su pozitivni, dosta kvalitetno uradjen, lep, svidja mi se sto je ekran malo uvucen i inace lepo radi, retko zabaguje (mada sam se malo nervirao jer nikad kraja azuriranjima, 10ak ih je bilo sigurno cim sam ga upalio pa krenuo redom da instalira u prvih par dana)
Baterija, sta znam, u prvih par dana uz dosta cackanja mi je izdrzavala jedno 10ak sati dok ne padne na 10-20%, sto znaci dok ne legnem, a posle toga vise nisam ni pratio, jer ga ne nosim vise stalno (u proseku mozda 3h na dan, desi se 1-2 dana nedeljno da ga ne nosim uopste) tako da ga punim 2 do 3 puta nedeljno

Da li vredi tih para? Ne vredi jer realno ne vrsi neku posebnu funkciju koju telefon ne moze, vec eto, igracka ko igracka maltene, ako imate viska para, probajte prvo pa odlucite sami da li vredi dati pare za takav uredjaj i da li to vama treba

btw, ja na 360 nemam ni jednu ogrebotinu, a nekoliko puta sam drljao slucajno o fasadu, o zid, i sl :)
Ne znam koji je materijal, ali koji da je, nije otporan kao safir. Da imam safirno staklo, sigurno ne bih stavljao foliju preko, ali dobro, to je samo moj stav :)

btw, ja na 360 nemam ni jednu ogrebotinu, a nekoliko puta sam drljao slucajno o fasadu, o zid, i sl :)
Ne znam koji je materijal, ali koji da je, nije otporan kao safir. Da imam safirno staklo, sigurno ne bih stavljao foliju preko, ali dobro, to je samo moj stav :)
+1

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

ovi kineski,ni 1 nevlja?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Valja ja sam imao i finow i bio zadovoljan, pun android, 3g, llus verzija ima 8gb i quad core, displej je slican kao i na gear s3 , to radi super brzo, meni je jedino smetalo sto mu batetija drzi jedan dan pa sam pazario gear s3, ja sam ga koristio kao standalone tako da ne znam kako radi kada je povezan na tel

Za te novce je super kupovina, mislim da finow x5 plus sada kosta 120-130e na aliju sto je po meni najbolja kupovina

Foliju ni ja ne bih stavio niti sam na telefon stavljao ikad, ne svidja mi se osecaj
Stavio sam zastitno staklo, ne primecuje se na prvi pogled a kad pukne verovatno cu ga skinuti i necu ga ponovo stavljati, nego ajde, nov je pa da ga malo cuvam u pocetku

Da se ubacim u diskusiju... Gear S3 Frontier traje malo manje od 4 dana ... prezadovoljan :)
Isključio sam S-Healt i uključio do not disturb schedule od 12 noću do 8h ujutru ... u suštini 3 puna dana i četvrti do 17-18h i onda je na 5%
i posle nekih sat je mrtav skroz.

Da se ubacim u diskusiju... Gear S3 Frontier traje malo manje od 4 dana ... prezadovoljan :)
Isključio sam S-Healt i uključio do not disturb schedule od 12 noću do 8h ujutru ... u suštini 3 puna dana i četvrti do 17-18h i onda je na 5%
i posle nekih sat je mrtav skroz.
Sto se tice baterije potvrdjujem,nema mu ravnog,da li si dobio novi update,kazu da je izasao jos pre 10 dana ali meni nikako da stigne

Jesam, pre 6-7 dana ovaj : R760XXU2BQC5

Hvala,flesnuo ga preko odina,mrzelo me da cekam da mi stigne update

@zava197, @dule2303
Kakvi su vam utisci o satu (Gear S3 Frontier)?
Posto cesto trcim i vozim bicikl da li je dobar kao traker?
Gde ga kupiti?
Hvala u napred.

Pravo da ti kažem s' obzirom da sam imao sve Samsungove smartwatch uređaje sa ovim sam najzadovoljniji!
Baterija 3-4 dana, izgled, senzor kad okreneš zglob da vidiš koliko je sati sad radi daleko bolje nego na prethodnim modelima.
Traker radi posao mada ga nisam nešto naročito isprobavao ali koliko sam video dok sam se ja vozio radi sasvim ok kao i sve ostalo.
A za kupovinu pogledaj PM

Pravo da ti kažem s' obzirom da sam imao sve Samsungove smartwatch uređaje sa ovim sam najzadovoljniji!
Baterija 3-4 dana, izgled, senzor kad okreneš zglob da vidiš koliko je sati sad radi daleko bolje nego na prethodnim modelima.
Traker radi posao mada ga nisam nešto naročito isprobavao ali koliko sam video dok sam se ja vozio radi sasvim ok kao i sve ostalo.
A za kupovinu pogledaj PM
Identian odgovor kao i kolega a verovatno ti je on dao i dobar savet gde da ga pazaris

Jeste. Hvala puno.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Resio sam da uzmem Kingwear kw88, ima li nesto bolje u tom cenovnom rangu do 150e ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno