To bi bio pravi pogodak da baterija traje 7 dana ali sumnjam da ce se to skoro dogoditi, ja koliko znam samo garmin gura 6 dana ali on je druga kategorija
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
mnogoa zasto je trajanje baterije na satu toliko bitno razlicita kategorija od trajanja baterije na telefonu? Koliko ti traje bat na tom sm a9100?![]()
naravno da imam, moto 360. Reklo bi se da ti nemas? A sad ga pretjera sa pola dana, ja pricam o cjelodnevnom koriscenju. Svakako ne spavam sa satom na ruci, uvece kad legnem, ne moram da bodem nikakve kablove, nista, samo ga naslonim na cradle i napuni se. Cak stavise, posto mi redovno ostane i vise od pola baterije, a brzo se puni, nekad ga nosim i 2 dana, a cesce ga ne stavim da se puni preko noci, nego ujutru, i pripuni se dok se umijem, operem zube i istusiramIskreno i meni je trajanje baterije na satu jako bitno, ako nemas smartwatch videces kad ga budes kupio pa ako jos bude neki wear na pola dana ces da razmisljas kada ce baterija da iscuri
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
ma da, mjesecima traje :dmnogo![]()
SM-A9100
+1btw, ja na 360 nemam ni jednu ogrebotinu, a nekoliko puta sam drljao slucajno o fasadu, o zid, i sl
Ne znam koji je materijal, ali koji da je, nije otporan kao safir. Da imam safirno staklo, sigurno ne bih stavljao foliju preko, ali dobro, to je samo moj stav![]()
Sto se tice baterije potvrdjujem,nema mu ravnog,da li si dobio novi update,kazu da je izasao jos pre 10 dana ali meni nikako da stigneDa se ubacim u diskusiju... Gear S3 Frontier traje malo manje od 4 dana ... prezadovoljan
Isključio sam S-Healt i uključio do not disturb schedule od 12 noću do 8h ujutru ... u suštini 3 puna dana i četvrti do 17-18h i onda je na 5%
i posle nekih sat je mrtav skroz.
Identian odgovor kao i kolega a verovatno ti je on dao i dobar savet gde da ga pazarisPravo da ti kažem s' obzirom da sam imao sve Samsungove smartwatch uređaje sa ovim sam najzadovoljniji!
Baterija 3-4 dana, izgled, senzor kad okreneš zglob da vidiš koliko je sati sad radi daleko bolje nego na prethodnim modelima.
Traker radi posao mada ga nisam nešto naročito isprobavao ali koliko sam video dok sam se ja vozio radi sasvim ok kao i sve ostalo.
A za kupovinu pogledaj PM
Jeste. Hvala puno.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari