Na zalost razgovor preko iste wifi mreze nije moguc,samo bt
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Može -ja imam s2 classic i kod mene moze pa pretpostavljam da moze i na s3Interesu je me zašto uopšte koristiš WiFi, ako je konekcija BT sa svojim telefonom dovoljna? I da li kada je na telefon priključen Gear S3, može u isto vreme da se konektuje i na BT u autu?
Da li neko ima finow x3 plus? Jel znate jel valja nesto vidim da ima na oglasima kod nas za ok pare?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Settings-style-watch always onKako uključiti AOD na Gear S3? Nisam uspeo.
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
For existing devices, Google is releasing the software to manufacturers on 15 February. This will need to be tested by individual companies before it is sent as an over-the-air update.
Pa nek sišlju krivak!
Ja koliko znam to ni ne mozeNikako ne mogu da nateram S3 da na punjaču stalno prikazuje sat. Ukljucim AOD ali se uvek isključi posle nekog vremena. Čak sam skinuo i Night Clock, ali ne vredi!
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Bice to zanimljiv sat ali dizajn proslog je bio mnogo bolji bar po meni, po meni je to i baterija presudno a koliko vidim sa wear 2 nisu to nista poboljsali, na lg sport-u kazu jedva jedan dan a ne verujem da ce i huawei biti bolji, dizajn i baterija po meni gear s3 nema premca bar po mom ukusuhttp://venturebeat.com/2017/02/23/this-is-the-sportier-huawei-watch-2-in-three-colors/
steta sto nema spec i dimenzija. zanimljivo kako se ubacuje sim kartica
Može. Rešio sam sa malom aplikacijom Alive. Jednostavan prekidač koji obezbeđuje da je ekran stalno uključen.Ja koliko znam to ni ne moze
Imao sam par garmina, jesu drugačiji, ali ih ne bih baš nazvao drugom kategorijom. Oni malo izvlače na SW malo na ekranu, i dobiješ duže trajanje (koje je u realnim uslovima i po 15-20 dana sa tri 1h treninga nedeljno). S druge strane, imaju po 12-18h konstantnog trajanja sa uključenim gps-om što je već relevantniji podatak. Android wear je specifičan i dosta vuče kao OS, recimo vidimo da je Samsung sa tizenom i amoled ekranima napravio odličan posao, ali, brate, u onoliko kućište od gear s3 su mogli da ubace još jaču bateriju. Isti je slučaj sa mojim gf2, izvlači 3-4 dana, da su dodali još tih 50% mAh, bio bi mi savršen...To bi bio pravi pogodak da baterija traje 7 dana ali sumnjam da ce se to skoro dogoditi, ja koliko znam samo garmin gura 6 dana ali on je druga kategorija
Iskreno, bez 5-7 dana baterije, za mene barem, fail...
SM-A9100
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari