Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala.Nisam znao za ovo, moracu da pratim.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Naručih ovo juče, sutra treba da stigne :)
Da vidimo, valja li čemu :)
Huawei Talkband B2
017fb0b25f2bee1c4b87adf5f9ce88a4.jpg

Huawei Mate 9

Ne očekuj previše...interesantan koncept, ali ništa više od toga...

Mi MAX

Fora je da ništa ne očekujem, našao sam bas povoljno, zato i naručio :)

Huawei Mate 9

lepa naprava. pogotovu što može da služi kao headset. ne sviđa mi se što je duguljasto, ali headset i ne može biti drugačiji. sviđa mi se što ima taj štedljivi ekran.

Stigla spravica, nije loše, nista posebno ali fino izgleda, radi svoj posao fino :)

Huawei Mate 9

Hvala :)
Ko sto napisah, nista posebno, ali opet skroz ok, pogotovo koliko sam ga platio, naravno nov :)

Huawei Mate 9

Stigla i meni nova igračka. Dugo sam razmišljao da uzmem Mi Band 2, pa sam ipak prelomio i uzeo ovaj kung fu pametni sat. Prednosti: flip to wake, povoljna cena, solidna izrada (ceo je od metala), podržava third party skinove, notifikacije svih aplikacija koje se nalaze na telefonu se prosleđuju na njega, ima ugrađen spikerfon pa moze da posluži za razgovor kada vozite, ugrađen je pedometer i čitač otkucaja srca, ima alarm sa vibracijom i par osnovnih aplikacija poput kalkulatora. Mane:razmazili su me 2K ekrani na telefonima, pa mi ovaj sa 240x240 rezolucijom izgleda loše, prilično je mali ekran, nema bežično punjenje, kabl za punjenje je stigao neispravan (srećom koristi standardan micro USB kojih imam gomilu po kući), baterija drži dva dana maksimalno, u praksi će verovatno morati skoro svako veče na punjač.
uploadfromtaptalk1485160003742.jpguploadfromtaptalk1485160015682.jpg

Ja se nesto tazmisljan da uzmem gear s3 ali mislim da je preskup, imam gear fit 2 i finow x5 plus koji je babaroga jer je ful android ima lep displej i 3g je varijanta, jedino sto me nervira na gear s3 sto ne mogu da ga koristim za drugi broj kao ovaj moj,jel ga ima neko slucajno da podeli neko iskustvo

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Kako je rešeno primanje notifikacija sa telefona? Mislim na Finow...

Iskreno ja ga koristim bukvalno kao standalone,nisam ga uopste upario sa telefonom, sat je fenomenalan,kvalitet izrade vrhunski, meni sluzi za drugi broj saljem sms-ove i sve ostalo bez problema ali bih hteo da probam gear s3 pa cu jos videti sta i kako posto ce s3 kod nas biti 56000 a ne moze da se koristi za drugi broj

sta znam... meni su te varijante koje gase ekran bas bezveze... ili je sat ili nije. nije mi jasno uopste kako se to smatra za sat

Прикључујем се и ја међу кориснике андроид сатова :) Чекам да ми стигне мото 360 прве генерације

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Posle nekoliko dana koriscenja, utisci su sledeci:
1. Baterija glat moze da izdrzi 2 dana ako se koristi B&W mod u kombinaciji sa kompletnim gasenjem ekrana,
2. Vrlo je jasno da je AW jako ograničen po mogućnostima i da ne uspeva da iskoristi sve prednosti hardvera niti samog koncepta,
3. Sat jako dobro leži na ruci, kvalitet je stvarno vrhunski,
4. Vidljivost sadržaja na ekranu je dobra, pogotovo kada je napolju jaka svetlost.

Sve u svemu, ja zadovoljan i nadam se da će AW2 ispraviti nedostatke trenutne platforme i smanjiti kompletan hendikep pametnih satova.

jedino je pitanje kako ce AW2 raditi na starijim telefonima, sad kad se vec uvode noviteti kao rotirajuci bezel i 3 tastera. Dobra je to masina, ali licno nikako je sad ne bih uzeo, kad su vec procurele info i fotke LG-evih aw2 satova

Ja ne mogu da zamislim da dam vise od 100 evra za pametni sat, ne vredi vise od te cifre, za ono sto nudi. Kad bih uzimao sat uzeo bih moto360 refurbished za 100$.

Isto sam i ja razmišljao dok nisam danas video Pecinu recenziju Samsunga Gear S3, ljubav na prvi pogled.

Realno sada je mnogo bolje kupiti tizen samsung sat nego sat sa aw.
Mozda se to promeni ako aw2 iznenadi za 2 nedelje

Poslednja izmena:
Vala ja gear s3 pre neki dan i syavio na ruku i tu je bio kraj, prodajem fit 2 i finow i eto nove igracke

a je li ko testirao aw2 developer preview, bilo je dosta buildova, ali samo za par satova?

Ево користим мото 360 већ пар дана. Углавном сат је одличан, батерија ми траје од десет до четрнест сати што је сасвим коретно. Андроид нема неких багова, а има неких финих корисних функција. Ја сам раније још волео сатове, али ово је буквално унапредило то и дигло на нови ниво. Већ нам наручио и металну наруквицу пошто је дошао само са кожном. Штета што неће добијати AW 2.0 али нема везе, узео сам га буквално да за мање пара видим чему служи и како изгледа тај андроид сат па ако ми се свиди да пређем на нешто новије, типа на другу генерацију или да видим шта ће још занимљиво излазити пошто су мото 360 и прве и друге године светлосним годинама испред било ког другог сата по дизајну, то је барем неко моје мишљење

Све у свему ја сам задовољан, фина куповина

Poslednja izmena:
Ево користим мото 360 већ пар дана. Углавном сат је одличан, батерија ми траје од десет до четрнест сати што је сасвим коретно. Андроид нема неких багова, а има неких финих корисних функција. Ја сам раније још волео сатове, али ово је буквално унапредило то и дигло на нови ниво. Већ нам наручио и металну наруквицу пошто је дошао само са кожном. Штета што неће добијати AW 2.0 али нема везе, узео сам га буквално да за мање пара видим чему служи и како изгледа тај андроид сат па ако ми се свиди да пређем на нешто новије, типа на другу генерацију или да видим шта ће још занимљиво излазити пошто су мото 360 и прве и друге године светлосним годинама испред било ког другог сата по дизајну, то је барем неко моје мишљење

Све у свему ја сам задовољан, фина куповина

Meni je huawei watch lepši [emoji14]

Ja sam skroz zadovoljan sa Gear S2 classic

S7 EDGE

Ima li neko iskustva sa FINOW X5 Plus?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno