- Učlanjen(a)
- 05.02.2008
- Poena
- 585
Ja ne mogu da zamislim da dam vise od 100 evra za pametni sat, ne vredi vise od te cifre, za ono sto nudi. Kad bih uzimao sat uzeo bih moto360 refurbished za 100$.
Meni je huawei watch lepši [emoji14]Ево користим мото 360 већ пар дана. Углавном сат је одличан, батерија ми траје од десет до четрнест сати што је сасвим коретно. Андроид нема неких багова, а има неких финих корисних функција. Ја сам раније још волео сатове, али ово је буквално унапредило то и дигло на нови ниво. Већ нам наручио и металну наруквицу пошто је дошао само са кожном. Штета што неће добијати AW 2.0 али нема везе, узео сам га буквално да за мање пара видим чему служи и како изгледа тај андроид сат па ако ми се свиди да пређем на нешто новије, типа на другу генерацију или да видим шта ће још занимљиво излазити пошто су мото 360 и прве и друге године светлосним годинама испред било ког другог сата по дизајну, то је барем неко моје мишљење
Све у свему ја сам задовољан, фина куповина
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Meni je huawei watch lepši [emoji14]
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari