Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako se sećam dobro Motorola je obustavila rad na smartwach uređajima, i zato je veliki popust na iste...Mislim da se u USA prodaju za ispod 150, možda i 120 dolara

Mi MAX

druga generacija ne za te cijene... Nagadjas, bolje provjeri prije nego sto napises

pa da, 120 i 200 dolara, to je isto, da ne cjepidlacimo :D

ja da znam, niko se u ovom threadu nije pohvalio da ga ima, niti da ga je gdje vidio da se prodaje u SRB...

ja da znam, niko se u ovom threadu nije pohvalio da ga ima, niti da ga je gdje vidio da se prodaje u SRB...
Ne razumem čemu te reakcije, kao da sam te ne znam kako lično oštetio ili uvredio...oladi malo i ne drži predavanja...

Mi MAX

Poslednja izmena:

ja bih ga sigurno imao da nisam uzeo gen 1 kad je izasao

ovako mi ne treba drugi sat

ima ga po srbiji, samo treba naci

Ne razumem čemu te reakcije, kao da sam te ne znam kako lično oštetio ili uvredio...oladi malo i ne drži predavanja...

Mi MAX

kakve reakcije? Samo sam ti skrenuo paznju da nigdje nije 120 dolara, koje pominjes, na sta je tvoj odgovor bio "Malo sam preterao, ali nisam previše." Naravno, mozda tebi razlika od +~70% "nije previse", meni znaci :) Drugi dio da ga niko u ovom threadu nema stoji kao cinjenica, nikakva reakcija

Ako neko zna gde ima 360 2nd ali ne sport neka javi

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Casio’s WSD-F20 Rugged Smartwatch will be the First Android Wear 2.0 Smartwatch

q:100

https://www.xda-developers.com/casi...ill-be-the-first-android-wear-2-0-smartwatch/

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne moraju više ni da apdejtuju. Sami su se usrali sebi u usta sa Android Wear. Kupim top model i ne dobijem apdejt preko pola godine (govorim o ozbiljnim apdejtu)... Nema podršku za srpski, inače komande na srpskom nisu baš nešto tako da bi g tastatura sa swipe funkcijom dosta značila ali nje nema. Na 2.0 će biti ali to dočekati, ko živ, ko mrtav. Pogotovo što niko ne garantuje da će biti srpskog uopšte. Viber I WhatsApp loše podržani i kud ćeš više.

Poslednja izmena:
Nadam se da nisi skoro uzimao posto su po oglasima 160e novi bili nedavno ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

160 evra klasik s2 nov? kada, gde, kako? na kupujemprodajem su 300+ evra. 150 evra polovan s2. sta ne radim dobro?

Da, nov. Delili operateri uz telefone pa ljudi uzimali pare daj sta das...ponuda i tražnja ***

i sta sad. to sam propustio. da cekam opet da se pojavi neki, ima li sanse da se to desi?

pricas u mnozini kao da ih je bilo puno u ponudi, a ne jedan. govoris o bench oglasima ili kupujemprodajem?

Pa samo ovde na oglasima ih je bilo par sto sam video. Pogledaj na kupujemprodajem, sta te kosta

pa gledam ali nema.

najvise mi se svidja gear s2 trenutno, ali sam na netu samo jedan podatak nasao o sparivanju sa windows telefonom. jel ima neki smartwatch koji provereno radi sa windows telefonom, a da nije onaj sto kosta 500 evra

Konacno mi stigao Moto 360 Gen 2 :) Kakva izuzetna sprava.

gde si uzeo, koliko je kostao.Ja jurim da uzmem onaj od 46mm kuciste.

Koristi li ko huawei watch? Neverovatno kako i dalje ima tako jaku cenu :/

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Kupio sam ga na motorola.de i nakon mnogo mnogo logistike mi je stigao u ruke. Kostao je 297 EUR (dobio sam kupon sa 10% popusta).

Moj model ima precnik od 46mm i samim tim i vecu bateriju. Malo mi je tesko u ovom momentu da kazem koliko traje sa jednim punjenjem, ali recimo napunio sam ga juce oko 17 casova i imma jos 38% baterije (sa ukljucenim black&white modom). Ovako je super uredjaj - tu i tamo malo stucne ali nista strasno, verujem da ce AW 2.0 to sve da ispravi.

Fantasticno je primanje notifikacija na njemu, zbog toga sam ga ponajvise i kupio - prosto je neverovatno koliko mi olaksava posao jer ne moram stalno da gledam druge aplikacije na desktopu ili da uzimam telefon u ruke. I za one koji kupe ovaj ili neki drugi AW uredjaj, apsolutna preporuka za WatchMaster aplikaciju kao izvor odlicih skinova.

Eh da, sto se punjaca tice - sjajna stvar i sam sat se jako brzo puni, oko 15 minuta treba za 50%.

Prilozi

• IMG_20170115_144657.jpg
    IMG_20170115_144657.jpg
    784.1 KB · Pregleda: 167
Odlican sat, nek te lepo sluzi.Ja sam koristio Moto sport i prodao da bi uzeo ovaj.Sad samo cekam da naidje neki na oglasima sa precnikom 46mm.

Fino, čestitam za bas super smartwatch :)
Mene stalno hvata da kupim ili ne smartwatch, merkam onako moto 2 360 i Huawei watch, ali... Ne odlučan još uvek...

Huawei Mate 9

Ja trazim vec duze vreme Moto 360 2, ali ga nema nigde a i gde ga ima je 46 mm i retko ispod 350, a ja jurim 42 mm sive boje, ali svi su crni (narukvica nebitna)
U medjuvremenu mi zapadne Huawei Watch za oko, najvise zbog cene od 260 eur
Malo sam gledao po netu i sva poredjenja ukazuju da je Huawei bolji, ali po meni Motorola odnosi pobedu zbog 2 stvari, senzora za jacinu svetlosti i dizajna (moje misljenje)
Ali kako stvari stoje, izgleda da cu uzeti Huawei za 10-15 dana, pa mi stize u martu

@kUdtiHaEX odlican, posebno mi se svidja taj prsten, okvir ili kako vec, sto ima tu saru nije kao na vecini

Huawei, na trojci osvetljenje, ekran uvek upaljen, izgura mi 2 radna dana. Otprilike do 7, 8 uvece ga ugasim i sutra ponovo. Jedan ce da izgura ceo stagod da mu radis. Inace ta trojka se vidi uvek, mada bi po najjacem suncu napolju leti mogla i cetvorka ali me mrzi da prebacujem. Pisao sam ranije, Android Wear nije kompletan proizvod, sad je na v1.5... a secate se obicnog androida kakav je bio u verzijama ispod v2. Viber, WA, nije to dobro odradjeno, Hangouts zato jeste (al kome je on bitan). Fakat je znaci da moze nego nece tj ne daju. Nije preveden na srpski, cekam sad dvojku u februaru. Ako barem ubace srpski swipe u G keyboard (kao sto postoji za druge jezike u dvojci) bice to vec ok. Ako ubace bolju podrsku za Viber i WA i jos da "skida" razlicite melodije za razlicite kontakte (kako sam namestio na telefonu) to bi bilo ekstra...
Da ne ispadne da samo pljujem, ovih dana ne nosim sat (testiram bateriju na telefonu) i opasno mi fali.

Poslednja izmena:
jel imao neko ovde pebble time steel? odlucio sam da uzmem njega, pa me interesuje neko iskustvo iz prve ruke, pre nego sto ga kupim.

http://www.androidpolice.com/2017/0...have-digital-crowns-will-launch-february-9th/

Jeste da će verovatno biti ogromna cena ali ovo je možda vredelo čekati

They will be called the LG Watch Sport and Watch Style, meaning the names contain no Google branding. The Sport will have a 1.38" display, while the Style will be 1.2" across. The Sport gets more RAM (768MB, versus 512 on the Style), LTE, a heart rate sensor, and GPS. The Style lacks any of these additional features. The Sport is rated IP68, while the Style is IP67. Style comes in three colors (titanium, silver, rose gold), while the larger Sport comes in two (titanium, dark blue). 

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja ne mogu da zamislim da dam vise od 100 evra za pametni sat, ne vredi vise od te cifre, za ono sto nudi. Kad bih uzimao sat uzeo bih moto360 refurbished za 100$.

Gde to ima za 100$ ja bi uzeo odmah, cak i prvu generacu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno