Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam ja, sta god da ti treba pitaj, doduse koristio sam finow obican u medjuvremenu stigao plus a ja se predomislio dok je sat stizao i pazaricu gear s3 pa ce ovaj na prodaju, nosio sam ga jedan dan cisto da vidim kako radi i mogu ti reci da je neuporedivo brzi od obicnog,ui je mnogo bolje odradjen od obicnog, 8gb rama, 3g i sve ostalo radi normalno, bateriju nisam testirao posto sam gs nosio samo da probam ali po ovome mislim 1,5dan u zavisnosti od koriscenja, iskreno mislim da je za te novce najbilja kupovina bukvalno, imas da skines 1001 watchface a posto je full android sve aplikacije rade sa play stora

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

prilicno sam siguran da nema 8GB rama ;) :D

Mozda interne memorije?

Sve što je rečeno za Gear s3 je tačno,sat je vrhunski u svakom pogledu, meni jedino fali što nema 3g opciju, znam da ima lte varijanta ali je na žalost e-sim standard tako da je neupotrebljivo osim u Americi

Sve što je rečeno za Gear s3 je tačno,sat je vrhunski u svakom pogledu, meni jedino fali što nema 3g opciju, znam da ima lte varijanta ali je na žalost e-sim standard tako da je neupotrebljivo osim u Americi

Daj malo više utisaka...baterija koliko traje, koliko je realno "težak" i glomazan na ruci?

Meni je, za sada, gear fit 2 odličan, ali ne isključujem mogućnost da u nekoj daljoj budućnosti pazarim gear s 3...

Mi MAX

E ovako da krenemo od eksterijera, po mom ukusu dizajn je savršen, pogotovo sa rotirajućim bazenom, kvalitet izrade savršen, sta se baterije tiče sa uključenim wifi-jem bt i AOD drži 1,5 dan mozfa i malo više a bez AOD mislim da izvlači 2,5 dana bez problema, softvera za sat i nema nesto puno a sve što ima i sto je instalirano u satu radi savršeno, notifikacije rade bez greške lako su citljive i na iste se lako odgovara, sve u svemu po mom mišljenje sat je cista 10-ka samo da ima i 3g bilo bi bolje

Hvala...ma znam da je savršen, tizen je zaista za sada ispred weara po mnogo čemu, a pre svega fluidnosti i jednostavnosti. Ali, baterija od dan i po je za mene neprihvatljiva...barem u tom cenovnom rangu. I GF2 mi traje 3 dana, i nisam zadovoljan, ali prihvatam zbog relativno niske cene i odlične funkcionalnosti...

Mi MAX

E ovako da krenemo od eksterijera, po mom ukusu dizajn je savršen, pogotovo sa rotirajućim bazenom, kvalitet izrade savršen, sta se baterije tiče sa uključenim wifi-jem bt i AOD drži 1,5 dan mozfa i malo više a bez AOD mislim da izvlači 2,5 dana bez problema, softvera za sat i nema nesto puno a sve što ima i sto je instalirano u satu radi savršeno, notifikacije rade bez greške lako su citljive i na iste se lako odgovara, sve u svemu po mom mišljenje sat je cista 10-ka samo da ima i 3g bilo bi bolje

Jesi imao prilike da uporedis sa Gear S2 classic?

S7 EDGE

Mene interesuje da li može kojim slučajem da se priča preko sata ako je na istom wifi kao telefon, a nije preko bluetoota povezan sa istim?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Sto se baterije tice iskljucicu AOD i izgurace mnogo vise,meni je 2.5 dana prihvstljivo mada je u odnosu na garmina koji gura 7 smesno,nisam ga uporedjivao sa s2 jer sam imao pre ovoga finow i gear fit2 ,sutra cu isprobsti gps i da li postoji mogucnost razgovora ako je na istoj wifi mrezi,notifikacije stizu,probacu i za razgovor pa javljam

Na zalost razgovor preko iste wifi mreze nije moguc,samo bt

Za danas najavljen Wear 2.0, čisto sumnjam da će da ga puste

Poslednja izmena:
Zanimljivo samo ne znam koji će nam đavo ovi "pametni" satovi [emoji1]

LGWatchStyleSport.width-2000.png

Android_Wear_20_Watch_Face.gif

https://www.android.com/wear/

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.7 (Build 853)

Poslednja izmena:
Lep je ovaj skuplji ali previše je debeo.. šteta .

Ne znam kako je kod drugih LTE satova ali ovo se loše veoma.

http://www.androidpolice.com/2017/0...sports-bands-because-theyre-full-of-antennas/

As the articles come in, you see how outdated these watches are. It playing catch up in most case. Samsung managed to fit more into a small body (MST) and still the bands are replaceable. I really don't see this watch doing okay outside of this community.

Ovaj lg u poslednje vreme ništa ne zna da napravi kako treba..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Мени данас стигла наруквица за мото 350, доста добро изгледа.

c7c686a0a690c3d4e79ac63a551fbaab.jpg

А што се тиче новог андроида не чини ми се као да је донео ништа ново у односу на претходни

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

odakle narukvica, posto i jel tesko da se zamijeni? :)

Ибеј, шест евра и није толико тешко да се намести. Пошто имам мото 360 прве генерације мало је *******ије али уз помоћ алата који се добије и још једног шрафцигера може се лако скинути и наместити.
Иначе неупоредиво је бољи са металном наруквицом него са кожном, буквално као да сам нов сат узео. Негативна страна је што металне наруквице притискају задњу страну сата и онда може доћи до пуцања тог стакла што им је баш честа бољка. Решава се куповином дистанцера, мада и да се поломи то стакло - неће се ништа десити

Jeste dosta je lepši sa metalnom narukvicom, ja narucio jos dve sa Gear s3 sa ebsy-u, kakim slike kada stignu, inače što se tiče baterije bez AOD posle 2 dana i 5 sati ostalo 41% baterije, znaci gura 3 dana bez problema, nije skidao ni za vreme spavanja bas sam hteo da testiram bateriju

Мени данас стигла наруквица за мото 350, доста добро изгледа.

c7c686a0a690c3d4e79ac63a551fbaab.jpg

А што се тиче новог андроида не чини ми се као да је донео ништа ново у односу на претходни

Dobio si regularan update na 2.0?
Tastatura, da li ima srpsku predikciju?

Нема апдејта за прву генерацију коју ја имам. А што се тиче тастатуре мислим да се може скинути са плејстора чак и за мој сат

Ибеј, шест евра и није толико тешко да се намести. Пошто имам мото 360 прве генерације мало је *******ије али уз помоћ алата који се добије и још једног шрафцигера може се лако скинути и наместити.
Иначе неупоредиво је бољи са металном наруквицом него са кожном, буквално као да сам нов сат узео. Негативна страна је што металне наруквице притискају задњу страну сата и онда може доћи до пуцања тог стакла што им је баш честа бољка. Решава се куповином дистанцера, мада и да се поломи то стакло - неће се ништа десити

znam za pucanje i imam 360 vec duze vrijeme. Ako mozes, postavi link za tog ebay prodavca, za 6e da uzmem narukvicu i da mi lezi negdje, za rezervu, mada svakako bih je probao postaviti :)
Dobio si regularan update na 2.0?
Tastatura, da li ima srpsku predikciju?
prva gen nece dobiti apdejt, a svakako ni za jedan sat jos nije izasao apdejt, nesto se suska o 15. februaru

samo napomeni i da ne salju ovamo, cak ne salju ni za jednu drzavu u Evropi.

Zanimljivo ce biti videti kako ce se zenwatch 3 ponasati na aw2. On ima isti soc kao ovi novi lg satovi a na amazon.de je 230e.
Steta sto nema makar gps ali sta je tu je

Danas sam negde procitao da je Motorola objavila da vise nece proizvoditi Smartwathch satove da je Moto 360 2nd generacija njihov poslednji sat.
Ja se bas nameracio da ga uzmem ili nikako da naidje neki dobar sa dobrom cenom.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno