Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stvarno je zanimljivo, eink je ok što se tiče vidljivosti, ali zaista je preskup... Ima li nešto jeftinije a da je ok?

Cene su još uvek visoke i mislim da će takve ostati još godinu, dve sve dok se svet ne zasiti tj dok Kinezi ne omasove proizvodnju i krenu da izbacuju neku svoju verziju SW. Ceniim da po komadu vrednost ne bi smela da prelazi 100$ ako ne i niža da bude.

P.S. Molba administratorima da ovaj topik u vezi smart watch uređaja izdvoje iz Android telefona i posebno postave topik u Mobilna telefonija i drugi uređaji jer cenim da će vremenom sve više biti postova na ovu temu.
Hvala u napred

Poslednja izmena:
Odličan. Ja mislim da je OLED u pitanju.

GG. The End. Kraj. Ende. :d

ZLO ZLA
silver_metal_600_00028.png
silver_metal_600_00014.png
silver_metal_600_0006.png
silver_metal_600_0001.png

Fry-Shut-Up-and-Take-My-Money-Futurama.gif
Šta bi sa ovim metalnim modelom?

Nemojte se zezati, čekam ga haos od kako sam ga video kako izgleda...

Bude li samo ovako ova guma, silikon ili šta već, nek se nose u PM!

Kako narukvice na ovim satovima (obicno) nemaju nikakvu funkciju, kapiram da ce po pocetku prodaje ovog Moto sata, kinezi uradi i titanijumsku narukvicu, tako da nemoj da brines :) Sigurno ce nekako moci da se zameni sama narukvica ;)

Poslednja izmena:
http://www.droid-life.com/2014/08/17/moto-360-shows-up-at-best-buy-for-249-outs-list-of-features/

1.5″ backlit LCD touch screen
With 320 x 290 resolution and 205 ppi makes it easy to navigate features and provides easy-to-read visuals. Corning Gorilla Glass 3 construction offers durability, and the adjustable brightness allows custom use.

Stainless-steel case and plastic case back
Offer durability. The adjustable-length Horween leather band and metal buckle closure deliver a secure, comfortable fit.

Ja sma čekao Motorolu evo 4 mjeseca. I odustao sma proli mjesec i nabavio Gear 2 Neo.
Odično rdi to što radi :D

Kako je najlakše nabaviti ovo odavde? Gledao sam u Mađarskoj, tamo imaju samo Samsung, ostalo ništa, i verovatno će biti isto i za 360.

Ovi pinovi za punjenje su postavljeni a da nikome nije palo na pamet da ima i ljudi koji se znoje.. Verovatno su ga kratko i testirali u realnim situacijama pošto su svi brže bolje krenuli masovno da izbacuju čuke. .

Ma ima kuknjave i na Samsung sat koliko hoćete, samo što me mrzi da postavljam ...
Uglavnom ili ovaj LG ili Moto360 ...

Ma ni jedan ni drugi :)

Iskreno ne znam sta je prednost ovih uredjaja,brze ces da vidis notifikaciju ili.. ?

Ceo život me teraju da kupim sat i nikad nisam hteo - ne volim da nosim ništa na rukama ...
Mada ovaj LG i ako stvarno bude pun krug mi deluje privlačno :)

Realno, dok ne budu imali safirno staklo, posle par meseci će biti potpuno izgrebani

Ma ni jedan ni drugi :)

Iskreno ne znam sta je prednost ovih uredjaja,brze ces da vidis notifikaciju ili.. ?
Ima svega... Na sastanku si a želiš da pročitaš poruke, nekad je napolju bučno pa ne čuješ telefon, voziš bajs pa vidiš ko zove/šalje poruku pa onda odlučiš jel hitno ili nije, na nekom si skupu pa iz istih razloga ne gledaš u telefon nego u sat, voziš kola pa opet odlučiš jel hitno za javljanje...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno