Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Није ми јасно за овај ASUS ZENWATCH да ли је екран испод стакла правоугаон или округао. Претпостављам да је екран правоугаон а само кућиште заобљено по ћошковима.

Poslednja izmena:
U ***. Stvarno ozbiljan ovaj lg sat. Plus ima oled displej. Bravo za lg,sve su bolji i bolji

Steta sto ne pise koliko ce kostati..

Baš dobro izgleda, ako ne bude preskup možda ga i uzmem, mada nikad nisam voleo da nosim satove :)

Ne lici uopste na smartwatch, sto ce mnogima biti prednost. Inace izgleda odlicno bar meni.

Ovaj LG je k'o pravi sat, najbolje izgleda ubedljivo.

LG-G-Watch-2-G-Watch-R-Circle.png

nexus2cee_LG-G-Watch-R-1.jpg

nexus2cee_LG-G-Watch-R-01.jpg

The LG G Watch R will be available in key markets early in the fourth quarter of 2014. Prices and details of availability will be announced locally at the time of launch. Visitors to IFA can see LG G Watch R up close in Hall 11.2 of Messe Berlin from September 5-10.

Key Specifications:
■ Chipset: 1.2GHz Qualcomm® Snapdragon™ 400
■Ÿ Display: 1.3-inch P-OLED Display (320 x 320)
■ Memory: 4GB eMMC / 512MB RAM
■ Battery: 410mAh
■Ÿ Operating System: Android Wear™
(compatible with smartphones running Android 4.3 and above)
■Ÿ Sensors: 9-Axis (Gyro/ Accelerometer/ Compass), Barometer, PPG (Heart Rate Monitor)
■ Color: Black
■Ÿ Other: Dust and Water Resistant (IP67)

http://www.lgnewsroom.com/newsroom/contents/64664

Sta je sa reklamom za motor ? :)
Kao sto neko rece,dok ne pocnu da guraju saphir staklo napred ne isplati se uzimati ove satove. Uzmes sat a moras da ga stekas kao mobilni,prosto nije to to :) ( plus sto se satovi cesto grebu i udaraju od sve i svasta.. )

*** ovi satovi imaju isti SoC kao moj mobilni.

Poslednja izmena:
Jos ce i futrola za sat da nam treba :) Daleko je ovo od korisnog. Sat pre svega treba da pokaze tacno vreme i datum. Alarm je opciona stvar. Ekran teba da ima 2 sloja, jedan koji kontrolise najklasicniji dumb-digitalni-sat koji ima sopstvenu (odvojenu) bateriju i drugi sloj pripada ekranu koji kontrolise android-wear. Kada se androidova baterija potrosi, sat i dalje radi ono cemu je namenje... pokazuje tacno vreme i datum.

Koliki je prosek trajanja baterije na smartwatch-ima?

2 dana. Mada ovo je prvi oled tako da se jos ne zna.

Realno dok ne izmisle qi vajrles punjenje baterije na daljinu od nekoliko metara od ovih satova nista. Npr udjes u stan a baterija sata pocinje da se puni.

Ko to sad može da zna ?
Sačekamo nedelju dana pa će biti testovana na kilo kada dođe taj sajam u Berlinu 5-og :)

Mare (VII-2) - ''je...e koji smor, tebra kolko ima do kraja casa''?
Aca - ''neam pojma, crkla mi baterija dok sam prepisivo fiziku''

Poslednja izmena:
Pa dobro. Toliko ce verovatno i moto 360 da kosta u evropi.Mnogo je ,ali sve sto je novo i prvi put vidjeno kosta malo jace :)

Poslednja izmena:
Ma kakav moto? Slusaj moto... ne bih im dao preko 150e za ovo a ni toliko, posebno ne za motorola sat.

Koliko kosta onaj samsung gear shit ? Pa su ljudi davali 250e za to djubre.. Bice kupaca,ne brinem se ja

Ne znam ja mislim da nisu bili preko 200e, sto je i dalje komicno. Ali su ih i oni davali uz neke telefone za DZ ili jeftinije. Ja sam onaj Sony dobio za DZ i prodao ga nakon par dana.
Meni licno ovo uopste ne treba, ne vidim poentu.

Ali 300e?? Alo 300e!

Pa cena je taman ako mene pitas. Fenser si pun kesa,volis tehniku i tehnologiju ,odes u prodavnicu kupis alphu i ovaj sat i iskesiras 800e :) svi srecni svi zadovoljni

Za 300€ ću vreme gledati na telefonu :)
Kad padne na ~150 pa da razmislim...

ja i dalje koristim stari sony ericsson smart watch, nije losa stvar...ali on je lagan, ovi novi su prilicno nezgrapni i kabasti, pa i teski, nisam siguran da bih nosio takav smart watch..

I ja isto. Ima vibraciju kad zvoni, možeš da odbiješ poziv, možeš da kontrolišeš muziku, baterija bluetooth-a traje nedelju-dve dana i nakon što bluetooth prestane da radi, sat vrti kazaljke još dve nedelje. I da, koštao je 100-150 evra pre 5 godina.

Daleko su ovi "smart" satovi od tolike upotrebne vrednosti

@peca89
ja moj na nekoj akciji platio 40 evra...moj nema kazaljke...

2 dana kazes baterija? WAUUU! Pa to je bas maloooooo! :) Dok ne dodje to, najmanje na nedelju dana, ne dolaze u obzir. :)

^ Ti nabavi Pebble pa će trajati nedelju dana. Ne može i OLED/LCD fensi displej i tolika autonomija.

Jedini smartwatch koji mi se za sada sviđa i koji bih ja kupio je Kairos. Odličan dizajn i odlično osmišljen. Pisano je i na benchu o njemu. Problem je što je malo skup, ali ipak kada se uporedi sa ovim što prodaju Samsung, LG i društvo, mislim da apsolutno vredi.
Nema IP67 i slične sertifikate, već je vodootporan kao normalni satovi, do 3atm pritiska.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno