Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To da ***, a i ružan mi je taj sat...

Ovaj novi je odličan, ali skup

meizuinwatchmx42.jpg

65 $

http://www.androidheadlines.com/2014/09/meizu-launch-65-inwatch-mx4-edition-smartwatch.html

Poslednja izmena:
Da izvucem (meni) interesantno:
The screen seems to be made of metal with a sapphire glass front
Another interesting factor is this seems to be a battery powered device (not re-chargeable) and the battery life is suggested to last between 3 and 6 months. After this the battery will have to be replaced.

http://www.gsmarena.com/asus_ifa_2014-review-1125.php

Form factor: 1.63" smartwatch with changeable straps
Dimensions: 50.6 x 39.8 x 7.9-9.4mm Weight, 50g body, 25g strap
Display: 1.63" AMOLED touchscreen with 320 x 320 resolution (278ppi), Curved 2.5D Gorilla Glass 3
Chipset: Snapdragon 400; 1.2GHz, 512MB RAM
Connectivity: Bluetooth 4.0, MicroUSB port on charding cradle
Storage: 4GB built-in
Battery: 1.4Wh
Misc: IP55 rating for water resistance, built-in microphone

nije los ali je malo skup..

The Asus ZenWatch costs €199 and is expected to arrive on shelves by the end of the year.

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]pckANcnrfiA[/YOUTUBE]

dosta dobar. Na prvu loptu.

Ево и Алкатела

http://www.androidcentral.com/first-look-alcatel-onetouch-hero-2

Округао дисплеј, није Android wear 99евра.

The watch is interesting, perhaps more for what it may eventually become. Alcatel has its own software on there at the moment as a way of feeling its way into the market slowly, but company executives told us that Android Wear is very much something they'll be looking to offer on future wearables. This time out it's a round watch with a pretty slim strap compared to other smartwatches, a built in heart rate monitor, compass, and charges via a standard USB connection built into the end of the strap. It'll retail for around €99 so while it's more limited than an Android Wear watch, it also costs substantially less. That said it still acts as a notification device, a music playback controller and much more.

Prilozi

• alcatel_watch.jpg
    alcatel_watch.jpg
    101.5 KB · Pregleda: 173
Poslednja izmena:
A najace sto su im na prezentaciji rekli baterija drzi max 1 dan.. :)

Tek kad uznapreduje za 3 do 5 godina možda ce i biti vredno pažnje.

ovaj lg g r je odvratan, izgleda kao fake seamaster sat. moto360 je nesto najlepse sto sam u zivotu video.

Meni se najvise svidja ovaj asus. Ako nista najtanji je,sto je veliki plus..

Moto360 nije pun krug i to je koska, a i baterija je slabija ...

Moto 360 mi je definitivno najlepši od svih do sada predstavljenih pametnih satova, ali mi je i dalje ružan. Predebeo, ružan kaiš, kućište napravljeno na strugu... Ne mogu da se zamislim da zamenim običan sat ovim. Degradacija bez obzira na simpatične i korisne funkcionalnosti.

Zanimljivo je videti i koliko su svi IT mediji koji su do sada objavili utiske operisani od bilo kakvog opisivanja iz ugla poznavaoca satova. No generalno gledano, kako je ovo ipak prva generacija, i nije tako loše.

blog-post-image.png

Meni je ipak ovaj LG R najlepši jer je pun krug, a ni Moto nije loš ...
Treba sačekati testove baterije, ako ne budu mogli da drže 2-3 dana ne vidim ko je lud da kupuje ove satove!

^Ruzan!

Android Wear dizajn je totalni promasaj.

Nije promašaj, samo je trenutna implementacija slaba. Hibrid kao Kairos je prava stvar... Sat treba da radi kao sat i kad baterija iscuri.

Gledam taj Kairos svaki dan. Ne znam koliko je pametno kupiti ga pre bilo kakvog predstavljanja, review-a i sl. Sa druge strane, ako kasnije stvarno bude koštao ~1200USD, ništa od svega...

Valjda će neko da napravi hibrid klasičnog digitalnog sata i androida i da ne košta nenormalni mnogo.

Nadam se i ja.
Iskreno sumnjam da će moći da prodaju po cenama koje sada pišu; verujem da će ih ubrzo nakon predstavljanja ponuditi sa velikim popustima.
Realno gledano, za ~2000USD može se kupiti i Tag Heuer. Jeste da nije smart, ali je Tag Heuer :)

Estetski je promasaj. Android Wear je deciji sarenis, ravni dizajn veselih boja. To ide uz neki sareni swatch fazon, uz onaj LG okrugli ne ide nikako. Morali su to da skinuju. Ako vec prave pametni sat, onda interfejs treba da se slaze sa dizajnom sata.

Ono su sve bili promo interfejsi. Ko zna kakav ce biti finalni a i google ce 15 okt da izbaci android wear 2.0,pa mozda proizvodjaci prilagode interfejs tim promenama..

Za sada je ovo meni sve lose,batetija ne sme da ide ispod 5,6 dana.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno