Nema na USA store, mora na naš store da bude nalog da bi se skinula aplikacijaUpravo sam se registrovao, za ios jel ima app ali na USA store?
Kad i koja verzija?Izasao novi update za Android TV
What's new:
Some bugs are no more. Carry on streaming!
Vidi se po slikama da je za Android/Google TV, a i piše TV u poruci ako si čitao uopšteHah pa jel .apk za Mobilne uredjaje ili Android TV?Za Mobilne uredjaje je lako naci, problem je Android TV
Probaj preko split apk installer.Kod mene ne radi, uradio azuriranje postojece i kada je nakon azuriranja pokrenem, odmah se zatvori. Mislim da je to zapravo base.apk preimenovan ovako kako jeste, ali on sam ne funkcionise, mora jos jedan fajl da se izdvoji.
Ne vredi, bugari makar i posredno ti zabiju nož u leđaKo svaki pošteni pripadnik nebeskog naroda prob'o sam da muljam... mislio da se infiltriram ko bratko Bugarče. Prvo primiše pare (preko PPa) ali onda ih brže bolje vratiše i odbiše... šta znam, valjda nisam lep pa ne mogu da prođem ko tuto... te se vratih majčici Srbiji pod skute.
Resili smo, .apk je za mobilne uredjaje i zato ne radi, meni treba za Android TV, azurirana verzija.
Ova mora da ti radi. Kod mene na shield radi. Evo uzeh vremena i za video klip. Ne može jednostavnije.Resili smo, .apk je za mobilne uredjaje i zato ne radi, meni treba za Android TV, azurirana verzija.
Ne vredi, bugari makar i posredno ti zabiju nož u leđa
@nisnis
Na sajtu piše 25.01 u 07.00h ističe, tako je bilo i pre.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari