Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Upravo sam se registrovao, za ios jel ima app ali na USA store?

Predpostavio sam cim nema na USA, nije mi bitno radi na TV bez problema. Nije toliko loša ponuda filmova ali samo da dignu na 4K i biće odlično.

Pojavio mi se na Google play prodavnici
Samo sam ga instalirao na Nvidia shieldu
Google play je bosanski

20230111_204647.jpg

Изашло обавештење о ажурирању, ажуриран и ради нормално.

Bzvz sto nema serversko azuriranje, kao Netflix, da se sam azurira kad izadje nova verzija. Mi sa Firestickom mormao da čekamo da neka dobra disa povadi fajlove pa negde okaci 😊

Može se uz pomoć ove aplikacije vrlo lako šerovati APK :

Vrlo je prosto, samo na strelicu:

APK-Share.png

I sačuva se APK na TV-u

Posle može iz npr. TV BRO browser-a da se prebaci APK na bilo koji uređaj (može i windows) uz pomoć:

ili

APK.png

A ima i mnogo drugih načina :)

APK DOWNLOAD: SkyShowtime v1.8.37

Ko ima noviju verziju neka okači!

Poslednja izmena:
Kod mene ne radi, uradio azuriranje postojece i kada je nakon azuriranja pokrenem, odmah se zatvori. Mislim da je to zapravo base.apk preimenovan ovako kako jeste, ali on sam ne funkcionise, mora jos jedan fajl da se izdvoji.

Hah pa jel .apk za Mobilne uredjaje ili Android TV? :) Za Mobilne uredjaje je lako naci, problem je Android TV

Види, види... Indiana је 5.1 у Raiders of the Lost Ark и Kingdom of the Crystal Skull? Има л' још шта?
А па има, има... Уууу, почетак Maverik! (y)

Samo da se upišem da sam drug član.😉

Ko svaki pošteni pripadnik nebeskog naroda prob'o sam da muljam... mislio da se infiltriram ko bratko Bugarče. Prvo primiše pare (preko PPa) ali onda ih brže bolje vratiše i odbiše... šta znam, valjda nisam lep pa ne mogu da prođem ko tuto... te se vratih majčici Srbiji pod skute.

Kod mene ne radi, uradio azuriranje postojece i kada je nakon azuriranja pokrenem, odmah se zatvori. Mislim da je to zapravo base.apk preimenovan ovako kako jeste, ali on sam ne funkcionise, mora jos jedan fajl da se izdvoji.
Probaj preko split apk installer.

Ko svaki pošteni pripadnik nebeskog naroda prob'o sam da muljam... mislio da se infiltriram ko bratko Bugarče. Prvo primiše pare (preko PPa) ali onda ih brže bolje vratiše i odbiše... šta znam, valjda nisam lep pa ne mogu da prođem ko tuto... te se vratih majčici Srbiji pod skute.
Ne vredi, bugari makar i posredno ti zabiju nož u leđa :cool:
@nisnis
Na sajtu piše 25.01 u 07.00h ističe, tako je bilo i pre.

Prilozi

• Android TV Home_20230112_140905_Record.mp4
    1.9 MB
Nazad
Vrh Dno