Red Marquis
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 02.09.2020
- Poena
- 85
Za 16.01 je najavljeno1923 još uvijek nisu dodali?
Za 16.01 je najavljeno1923 još uvijek nisu dodali?
treba da je dostupno, prema spisku podržanih uređaja. da ne koristiš VPN/DNS?Ne uspevam na pronađem aplikaciju na WebOS 4.40, lokacija stavljena na Srbiju. Jel radim nešto pogrešno ili jednostavno nije dostupna za tu verziju?
Da li je Lg TV u pitanju ili neki od tv sa WebOS-om(FOX,VOX,TESLA,AIWA...).Znam da na Foxu sa WebOS 5.0 takođe još uvek nema aplikacije.Ne uspevam na pronađem aplikaciju na WebOS 4.40, lokacija stavljena na Srbiju. Jel radim nešto pogrešno ili jednostavno nije dostupna za tu verziju?
Ja sam uzeo samo zbog Seridanovih serija. Opet moj RD nalog od 3e mesecno ostaje i dalje. Tu barem izadje na vreme i na prevod se ceka dan-dva.Ok je servis ali je bas siromasan. Veci izbor daje masnokosi na njefovoj platformi.Evo jutros je dostupna ,ali samo 1.epizoda serije 1923.Postoji li logično,zdravorazumsko objašnjenje zašto premijere serija u Srbiji kasne u odnosu na US?Kako HboMax može istog dana ,a oni ne?Da li je u pitanju to što SkyShowtime objedinjuje produkciju više produkcijckih kuća(servisa), pa eventualno mogu odmah da emituju samo serije iz sopstvene produkcije (Sky i Showtime)?Ako se ovako nastavi,bez obzira na nisku cenu pretplate,verovatno ću otkazati.
i ja rijetko koristim, ali za cijenu 3 kafe mjesecno necu da mislim...nek imaJa sam uzeo samo zbog Seridanovih serija. Opet moj RD nalog od 3e mesecno ostaje i dalje. Tu barem izadje na vreme i na prevod se ceka dan-dva.Ok je servis ali je bas siromasan. Veci izbor daje masnokosi na njefovoj platformi.
ne, kako kaže pretraga
pa 3x12 = 36 eurA koliko dodje godisnja pretplata u Srbiji? Ili sam corav ili je nema,uglavnom ne vide cenu nigde
u 12 rata, po aktuelnoj ceni sa ovim popustom od 50%pa 3x12 = 36 eur
ma ne,nisam mislio to,nego pise da promocija od 50% ne vazi za godisnju pretplatu,pa me zanimalo koliko kosta godisnja redovna pretplatapa 3x12 = 36 eur
Jel ne postoji aplikacija za Tizen? Drugar mi sad javlja da on na TVu nema aplikaciju,a bas je hteo da uplati SSTDa li neko zna da li ima pomaka sa Tizen aplikacijom?
Da li s iPhona moze sa se castuje na Samsung TV iz aplikacije?
Ovo mi je iskreno baš iznerviralo da bez ikakve najave izbace nešto što trenutno gledam. Da su najavili bar da imam još 5 dana za gledanje, ali ne...Izbacili Yellowjackets i Dexter New Blood.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari