Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Član @dannilo1hh deli Skyshowtime slot za Disney Plus slot, napisao bi i sam poruku ali ne može jer je novoregistrovan, takođe je član i na RTV forumu već duže vreme tako da ne mislite da je neki skem. :)
Ko je zainteresovan može mu se javiti putem pp.

Seriju koju smo spominjali, Yellowjackets, da nema prevode, mislim da je neka greska kod njih.
Reklamiraju je da se gleda, kompletan opis serije je na sprakom, kao i svaka epizoda, a nema prevod.
Deluje mi kao da su zaboravili da ga ubace.

Ne uspevam na pronađem aplikaciju na WebOS 4.40, lokacija stavljena na Srbiju. Jel radim nešto pogrešno ili jednostavno nije dostupna za tu verziju?

Da li neko zna da li ima pomaka sa Tizen aplikacijom?

Da li s iPhona moze sa se castuje na Samsung TV iz aplikacije?

Biće da je do toga, Vox TV je u pitanju.
Svi ostali striming servisi su dostupni, valjda će se pojaviti i sky.

Evo jutros je dostupna ,ali samo 1.epizoda serije 1923.Postoji li logično,zdravorazumsko objašnjenje zašto premijere serija u Srbiji kasne u odnosu na US?Kako HboMax može istog dana ,a oni ne?Da li je u pitanju to što SkyShowtime objedinjuje produkciju više produkcijckih kuća(servisa), pa eventualno mogu odmah da emituju samo serije iz sopstvene produkcije (Sky i Showtime)?Ako se ovako nastavi,bez obzira na nisku cenu pretplate,verovatno ću otkazati.

Pre mislim da je do brzine prevodjenja… još uvek dremaju, npr. ‘Yellowjackets’ nema ni jedan prevod na Sr il Hr… stariji filmovi uglavnom da, ali npr. ‘The Birds’ nema…

Evo jutros je dostupna ,ali samo 1.epizoda serije 1923.Postoji li logično,zdravorazumsko objašnjenje zašto premijere serija u Srbiji kasne u odnosu na US?Kako HboMax može istog dana ,a oni ne?Da li je u pitanju to što SkyShowtime objedinjuje produkciju više produkcijckih kuća(servisa), pa eventualno mogu odmah da emituju samo serije iz sopstvene produkcije (Sky i Showtime)?Ako se ovako nastavi,bez obzira na nisku cenu pretplate,verovatno ću otkazati.
Ja sam uzeo samo zbog Seridanovih serija. Opet moj RD nalog od 3e mesecno ostaje i dalje. Tu barem izadje na vreme i na prevod se ceka dan-dva.Ok je servis ali je bas siromasan. Veci izbor daje masnokosi na njefovoj platformi.

Ja sam uzeo samo zbog Seridanovih serija. Opet moj RD nalog od 3e mesecno ostaje i dalje. Tu barem izadje na vreme i na prevod se ceka dan-dva.Ok je servis ali je bas siromasan. Veci izbor daje masnokosi na njefovoj platformi.
i ja rijetko koristim, ali za cijenu 3 kafe mjesecno necu da mislim...nek ima

ne, kako kaže pretraga

A koliko dodje godisnja pretplata u Srbiji? Ili sam corav ili je nema,uglavnom ne vide cenu nigde

Poslednja izmena:
Gledao Halo S1E1 danas, kvalitet slike odlican, deluje kao 10+ mbps

Juce sam otkrio da na seriji Are you afraid of the dark nema srpski titl, ima samo engleski title, ali je sinhronizovana i na srpski i na hrvatski jezik, neobicno je, ali pohvalno sto rade na nasem lokalizmu.

Nazad
Vrh Dno