Zavisi od dosta faktora. Moral jedinice, iskustvo jedinice, bliskost generala (onaj plavi krug) i da li je general/kapetan ziv (tih 30 generala ti je zapravo 1 generali 29 bodyguard-ova, bitno je samo da je general jos uvek ziv. Takodje i ostali generali/clanovi familije pozitivno uticu na moral u svom krugu uticaja), status bitke, koliko je jedinica umorna, hero jedinice takodje dizu moral, generali mogu da urade inspire ako general izuci tu granu itd...
Sagara ima 2 vojske, jednu dosta jaku (malo slabiju od moje najjace, koja je tu odma pored stacionirana), i ima jednu srednju. E sad - tu je problem sto koju god da napadnem imaju pojacanje od ove druge i tako nema sanse da ih pobedim... jer ja imam tako cirka 1200 vojnika a oni 2100...
@ killbane
Ti si zreo za politiku ( ako vec nisi u njoj ) :d
Mogu da objave rat, ali seuglavnom vidi kada ce ti objaviti rat jer mozes da vidis kakvo je njihovo raspolozenje prema tebi. Saveznike ni ja ne volim iza svojih ledja, ali vazali su korisni. Ja sam od trgovine sa njima dobijao oko 30000 zlata po potezu, tako da i onih par hiljada na podmicivanje nije mnogo.Ja ne volim da su mi ledja prosarana tudjim teritorijama pa i vazalima(koji kako pise mogu da ti objave rat kad hoce, sto obicno znaci onda kad ti neces), zato drzim cistu liniju fronta sa dva grada krcata najmodernijom:d vojskom, napucanim zamkovima, 3 nindze, monkom i metsuke i jos 15-tak ceta koje su u ambush spremni da ulete.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari