nikolaf7
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.11.2005
- Poena
- 405
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 5600, Lc cc 120
- Matična ploča
- Gigabyte B550m ds3h
- RAM
- 2x8gb ddr4
- GPU
- GB Aorus 1080ti
- Storage
- WD i Samsung SSD, Toshiba HDD
- Kućište
- Bitfenix Shinobi
- Miš & tastatura
- G502 hero
- Mobilni telefon
- Samsung A34
Ja nikad nista narocito nisam postigao sa monkom i metsukeom, dok sa ninjama kidam. Nego kako majke ti si ih naveo da te napadnu? Desavali su mi se periodi od po 20 turnova da niko nece da napadne, a ja tek sto sam osvojio moje ostrvo i malo zagazio na glavno pa odmorio malo da smirim strasti, i da modernizujem armije.
I onda su napali saveznika a ja jedva docekao da uletim u rat, i posle par takvih odaziva nas 3(chosokabe, kitokabe i ja) ratujemo protiv svih ostalih.
Evo nesto mi se cesto desava sad da mi na auto bude pirova pobeda, a setup mi je ocigledno jaci(jari samuraj rank 4 naspram njegovog ashigaru)+ konjica koju nema i srecom uradim save, pa udjem uzivo i onda ne odustajem dok ih sve ne pobijem
Sto se tice AI-a, pa logicno mi je da vidi koji su zamkovi prazni, ko sto i ja vidim njemu.....kako su me z$%^^&^ sinoc, u briljantnom prodoru su mi odsekli 2 najbolje pune armije koje su naivno prebrzo osvajale. Naravno to su radili udruzeno tako da bi morao da se vratim kroz provincije koje sad imaju po 40-50 ceta.....sad imam 3 varijante:
1. da ih smestim obe u jednu provinciju(i zrtvujem 3 novoosvojene) i tu cekam da polome zube napadajuci me(ako uopste i napadnu u sledecih 20 krugova)?
2. da nastavim prodor ka istoku lootujuci i unistavajuci im ekonomiju?
3. brodovima da ih vrnem nazad?
Samo da ne pocne opet da mi puca igra
I onda su napali saveznika a ja jedva docekao da uletim u rat, i posle par takvih odaziva nas 3(chosokabe, kitokabe i ja) ratujemo protiv svih ostalih.
Evo nesto mi se cesto desava sad da mi na auto bude pirova pobeda, a setup mi je ocigledno jaci(jari samuraj rank 4 naspram njegovog ashigaru)+ konjica koju nema i srecom uradim save, pa udjem uzivo i onda ne odustajem dok ih sve ne pobijem
Sto se tice AI-a, pa logicno mi je da vidi koji su zamkovi prazni, ko sto i ja vidim njemu.....kako su me z$%^^&^ sinoc, u briljantnom prodoru su mi odsekli 2 najbolje pune armije koje su naivno prebrzo osvajale. Naravno to su radili udruzeno tako da bi morao da se vratim kroz provincije koje sad imaju po 40-50 ceta.....sad imam 3 varijante:
1. da ih smestim obe u jednu provinciju(i zrtvujem 3 novoosvojene) i tu cekam da polome zube napadajuci me(ako uopste i napadnu u sledecih 20 krugova)?
2. da nastavim prodor ka istoku lootujuci i unistavajuci im ekonomiju?
3. brodovima da ih vrnem nazad?
Samo da ne pocne opet da mi puca igra