To i mene zanima, kao i da ima dobar support.
Nisu bas jeftini:S: ajde neko da predlozi solidan seedbox do nekih 15e jedino trazim da bude pouzdan![]()
To i mene zanima, kao i da ima dobar support.
Diskoverload, No.1 trenutno.
*** sledeci put cu da ga probam
Na mom boxu imam trenutno oko 1500 torrenata. Ok, jeste to mahom muzika, al kad ubacim i neki HD film nemam apsolutno nikakvih problema ni sa brzinama ni sa lag-om. Takodje, ne mogu se sloziti sa tobom da je diskoverload No.1 ni trenutno ni nekadAko imaš ovaj shared seedbox od 10-15€, onda je poželjno što manje, do 10ak npr. jer ako staviš 40-50, sigurno ti neće raditi kako treba, zbog malo RAM memorije.
Znam o cemu si pricao, i ja pricam o obicnom seedbox-u(od 13.5Eur) a ne o VPS-u ili dedicated serveru.Ja sam u oba slučaja s kojima se nisi složio, pričao o sbox-ovima od 10ak €, gdje se dobije 100GB diska, a 10ak usera dijeli server. Drugo je kad imaš VPS ili dedicated, kad imaš svoj RAM, ili čak Windows i uTorrent...
Zanima me sta je tebi jeftino za seedbox? 10-15 eur je normalna cena za dobar box. Ja nisam uspeo za te pare da nadjem solidan VPS za torrentovanje. Ako imas neki da preporucis, slobodno recinajj je napisao(la):*** za te pare moze solidan VPS da se uzme ***
Znam o cemu si pricao, i ja pricam o obicnom seedbox-u(od 13.5Eur) a ne o VPS-u ili dedicated serveru.
Zanima me sta je tebi jeftino za seedbox? 10-15 eur je normalna cena za dobar box. Ja nisam uspeo za te pare da nadjem solidan VPS za torrentovanje. Ako imas neki da preporucis, slobodno reci![]()
Slazem se vec mesec dana koristim to djubre od provajdera i svima bih preporucio da izbegavaju ocajni su i brzine su KATASTROFA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hehe, takvih ima koliko hocesIma ali je lokacija u USA pa brane seedovanje:d
Ja sam posle 12h zatrazio moneyback, stvarno su POSLEDNJI (pulsedmedia.com) !!!!
Hehe, takvih ima koliko hoces![]()
Hehe, takvih ima koliko hoces![]()
Haha, klasican odgovor na pulsed, mora da ti je Thelen odgovorioMa razocarao sam se u upload i u samu podrsku, upload mi je non-stop bio oko 10mbps (cak i manje), a kad sam kontaktirao podrsku rekli si mi da " od Toyote Yaris ne ocekujem Ferrari"... Mislim profesionalnost na VISOKOM nivou i onda sam posla zahtev za prekid usluga i moneyback.
Ja opet preporučujem diskoverload. $15 a opušteno preko 10MB/s ide up.
Cekaj mislis 10mbps ili 10mb/s? :d
Ne mislim ni jedno od to dvoje, nego 10MB/s, iliti 100mb/s (100mbps). :smoke:
Onda definitivno spadaju u izbor br. 1samo me interesuje kakva je situacija sa placanjem kod njih, inace vidim da santrex podrzava moneybookers sto mi najvise odgovara kod placanja. Daj jos neki info o santrex kako ide upload, ovo ono.... :eyebrows:
Ma to je extra SUPER sobzirom da sam ja naviko sad na nove standarde kod pulsed-a ( 10mbps :wall: ), samo da vidim sta ce da mi kaze Stig kako sa placanjem kod diskoverload-a pa cu onda da odaberem sta mi je lakse u ovom trenutku da produzim, a sledeceg meseca cu probati drugi koji bude spao na izbor br.2 .Kod santexa ide izmedju 3-12mb ne megabita nego megabajtazavisi kolko ljudi skida od tebe
sad uglavnom sibam TL pa ne prelazi 4-5mb/s posto je na TL malo teze postici maksimum brzine uploada puno ljudi ima seedbox
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari