Šta je novo?

ScienceFiction @ Benchmark!

zanimljivo kako je SG:U počeo da se zahuktava, ove dve zadnje epizode su mi baš bile super.

Ja sam sf fan i gledao sam i citao sve sto sam stigao od sf-a, u vremenima krize cak i najgore djubre, imam oko 2 terabajta serija i oko terabajt filmova (samo sf) ali molim vas ne pominjite vise SGU

Hahah sjajno :D

Ja sam sf fan i gledao sam i citao sve sto sam stigao od sf-a, u vremenima krize cak i najgore djubre, imam oko 2 terabajta serija i oko terabajt filmova (samo sf) ali molim vas ne pominjite vise SGU

Pogledaj Battle of Los Angeles da vidis kakvo je to djubre. Posle njega SGU izgleda fenomenalno..:p

;D haha realno objasnio komentar.

@terzazak: battle of los angeles je djubre neopevano :D

Preporuka za Battle: LA, odlična priča. nema ni puno američkog proseravanja, nešto malo ali zanemarljivo u odnosu na explozije, CGI, zvuk i akciju uopšte. baš sam uživao gledajući ga.

Preporuka za Battle: LA, odlična priča. nema ni puno američkog proseravanja, nešto malo ali zanemarljivo u odnosu na explozije, CGI, zvuk i akciju uopšte. baš sam uživao gledajući ga.

"odlična priča".....kombinacija svih mogucih SF filmova i ideja..
"nema ni puno američkog proseravanja"....narocito kad USA oficir napada na NLO sa koltom i skoro ga obara...:d
Efekti blago receno uzas.
Da ne pominjem jednooku n(m)indza ubicu NLO-a..:d...itd...
Obozavam SF u svim oblicima, ali odavno nisam gledao vece sr**e od filma.

Edit:
Razliciti filmovi..:S: moja greska:
-battle of los angeles
-Battle: los angeles

Izvinjavam se @vladimirdowla komentar je u vezi ovog prvog..
E a sad odoh da skinem ovaj drugi izgleda da obecava..

Poslednja izmena:
Jel se ti to zezas ili si ozbiljan ??:trust:

"nema ni puno američkog proseravanja"....narocito kad USA oficir napada na NLO sa koltom i skoro ga obara...:d

koji si ti film gledao majke ti poljubim, o kakvim nindža ubicama i koltovima koji ruše NLO-e pričaš.
jesi ti gledao Battle of Los Angeles ili Battle: Los Angeles, pošto imaš i jedan i drugi iz 2011. prvi je verovatno taj krš o kojem pričaš a ovaj drugi je onaj o kojem sam ja pričao i u njemu nema nikakvih jednookih nindža ubica

koji si ti film gledao majke ti poljubim, o kakvim nindža ubicama i koltovima koji ruše NLO-e pričaš.
jesi ti gledao Battle of Los Angeles ili Battle: Los Angeles, pošto imaš i jedan i drugi iz 2011. prvi je verovatno taj krš o kojem pričaš a ovaj drugi je onaj o kojem sam ja pričao i u njemu nema nikakvih jednookih nindža ubica

Pretece me...Kasno sam video..Izvini jos jednom..,)

ma veruj mi u HD u bioskopu je bolje 100x, a tek taj dolby - bilo je scena kad sam se stresao od zvukova koje alieni puštaju. ko da mi je iza leđa *** :D
btw samo da dodam sramotu za NS Arenu, bila je jako intimna atmosfera na današnjoj projekciji - nas troje ukupno u sali za 150 :D čudi me da su i pustili

Poslednja izmena:
Nazalost U Nisu je jako losa situacija sa bioskopima..Prinudjen sam da sve (sto iole vredi) gledam sa neta..

"odlična priča".....kombinacija svih mogucih SF filmova i ideja..
Obozavam SF u svim oblicima, ali odavno nisam gledao vece sr**e od filma.

Edit:
Razliciti filmovi..:S: moja greska:
-battle of los angeles
-Battle: los angeles

ovaj drugi, batlle: los angeles je takodje sr*nje, nemoj gubiti 2 sata zivota...americko proseravanje neopisivih razmera!

Počeo da gledam, nisam bio impresioniran, prestao da gledam.

serija je Vrhunska. ja sam baš odgledao 2.10 epizodu tj finale druge sezone - nemam reči. svaka epizoda bolja i zanimljivija od prethodne.

ARES ftw, ko odgleda znaće o čemu pričam

mene je smorila serija drasticno, negde na polovini prve sezone. slican nezanimljiv fazon kao 4400, mrtvi likovi bez char development-a.

Serija je stvarno dobra. Mene napetost u seriji oduševljava. Posebno mi je smešno, kada maka kraljica, naređuje svojoj ćerci sa kim treba da se pari. Dobar je i deo kada odsecaju rep onoj FBI agentu reptilu :D

Izbor gluaca je odličan.

Samo mi je zamerka što serija mnogo kratko traje .

druga sezona je bila sa puno više akcije, dok sam u prvoj bio zatečen iznenadnim krajem sezone, pošto sam mislio da će biti bar 20ak epizoda. ali bolje je ovako - 10ak nabijenih neprestanom akcijom i napetošću nego da razvlače i žvaću.
malo još da porade na CGI-ju i biće još bolje, mada onda kad treba izgleda odlično (kad anna zine sa sve zubićima uffff :))

Ok je serija, ali je bas naivna. Jedino je dobra kada iskljucim mozak i opustim se. Ali ono kao njih 5 u podrumu su mi nekakav otpor invaziji. I jos mnogo stvari mi je bas naivno.

Outcasts BBC-jeva serija je dobra, sad se zavrsilo steta samo sto traje ovako kratko. A kad smo vec kod BBC-a, Doctor WHO jos malo pa krece :D

I ja sam bio poprilično razočaran sa V. batalio posle par epizoda.
Ali, kome se sviđa neka pogleda i originalnu verziju iz 80tih, čini mi se.

Originala serija V je iz '84 god. Ima 1 sezonu i 19 epizoda.

Vezano za ovu temu je

1983 - V-The Original Miniseries (mini serija 2 epizode), nešto kao 1 susret

i

1984 - V-The Final Battle (mini serija 3 epizode), radnja se dešava par meseci posle kraja glavne serije

valdimirdowla,molim te koristi spojlere kada opisujes detalje serije.Gledam je i meni je dobra,svidja mi se.Trenutno sam pri kraju prve sezone i tu sam malo smoren,verovatno zato sto sam juce odgledao 7 epizoda jednu za drugom ali cu je sigurno odgledati do kraja.

veruj mi bio sam maksimalno tajnovit i bukvalno ti ništa otkrio nisam što bi ti moglo pokvariti gledanje, osim činjenice da je serija super :)

Jel neko možda čuo za epski SF serijal "Pesme leda i vatre"? Ja sam pročitao prvi deo knjige i oduševio sam se (mislim da ih ima pet ukupno), a od 17. aprila počinje serija na kojoj će sarađivati i sam pisac (R.R. Martin)... Ako volite LOTR i epsku fantastiku ovo je prava stvar, koliko sam video sa trejlera i ono malo dostupnog materijala sa Net-a ima potencijala...

Evo trailer-a: http://www.youtube.com/watch?v=43LW7a_NKMk

A evo i malo priče o seriji: http://www.youtube.com/watch?v=psbBi7dLnT4&feature=related

Poslednja izmena:
Moram prvo knjigu da procitam,deluje mi extra.
Igra prestola je prva knjiga,Sudar kraljeva je druga,pa onda valjda idu 2 knjige Oluja maceva pa dve knjige Gozba za vrane.Ako sam dobro skontao na Laguninom sajtu,ima ih 6.

Poslednja izmena:
Jel neko možda čuo za epski SF serijal "Pesme leda i vatre"? Ja sam pročitao prvi deo knjige i oduševio sam se (mislim da ih ima pet ukupno), a od 17. aprila počinje serija na kojoj će sarađivati i sam pisac (R.R. Martin)... Ako volite LOTR i epsku fantastiku ovo je prava stvar, koliko sam video sa trejlera i ono malo dostupnog materijala sa Net-a ima potencijala...

Evo trailer-a: http://www.youtube.com/watch?v=43LW7a_NKMk

A evo i malo priče o seriji: http://www.youtube.com/watch?v=psbBi7dLnT4&feature=related

uf ja ću gledati zbog "sare konor", iako mrzim ovaj žanr.

Nazad
Vrh Dno