Šta je novo?

ScienceFiction @ Benchmark!

Da, Dean je kralj.. ali ja sam prestao da gledam negde izmedju drugog i treceg serijala, ne znam zasto, poceli su malo da preteruju...
Fringe za sada derem, odlicna mi je ideja i cela prica..

Supernatural = Charmed.... O BOZE!!! Seriju treba gledati (SUpernatural) samo zbog Dean-a i Castiel-a (posebno njihovih dijaloga :) )

ok mozda sezona 6 nije trebala da se prikazuje ali mi je drago da se josh malo druzim sa likovima...

Charmed...Pa ok bili su zanimljivi tada kada su se prikazivali jer generalno tada nije bilo toliko serija sa tom tematikom...Sada svaka nova serija je Sci-Fi/Fantazy/Vampire thinghy... Mislim nije da se bunim da se razumemo ;)

U vreme Charmed Ones ste mogli da gledate sve i svasta...Recimo da je HERI POTHED tada bio u povoju...A Charmed sam gledao jer sam se lozio naravno na sve sestre sem one glupe Shenon...

Toliko od mene ;)

Supernatural = Charmed.... O BOZE!!! Seriju treba gledati (SUpernatural) samo zbog Dean-a i Castiel-a (posebno njihovih dijaloga :) )

ok mozda sezona 6 nije trebala da se prikazuje ali mi je drago da se josh malo druzim sa likovima...

Charmed...Pa ok bili su zanimljivi tada kada su se prikazivali jer generalno tada nije bilo toliko serija sa tom tematikom...Sada svaka nova serija je Sci-Fi/Fantazy/Vampire thinghy... Mislim nije da se bunim da se razumemo ;)

U vreme Charmed Ones ste mogli da gledate sve i svasta...Recimo da je HERI POTHED tada bio u povoju...A Charmed sam gledao jer sam se lozio naravno na sve sestre sem one glupe Shenon...

Toliko od mene ;)

meni je jedina asocijacija na charmed nabreknute bradavice, toga je bilo u izobilju. još ja tad bio(kad je krenulo na pinku) u prvom srednje - ništa mi drugo nije trebalo :D

sto se mene tice preskociti...ima daleko pametnijih stvari za gledanje od toga
supernatural = charmed - sisici&dobriguzovi
Ocigledno nisi gledao Supernatural ili si odgledao par epizoda.Ne kazem da nema poneki fail od epizode ali serija nije ni slicna charmed.
Drago mi je sto se sesta sezona nastavila,peta me nije odusevila,trebao je neki spektakularniji kraj,Apokalipsa...pa da onda Dean stupi na scenu...

Supernatural nema veze sa Charmed. Nisam ni ja nešto preterano bio zainteresovan za seriju ali sam joj dao šansu i odlgedao u nizu 5 sezona za manje od mesec dana. Jedino me iznerviralo što nisu završili na tih 5 jer se ovako stvara osećaj razvlačenja priče.
Baš je serija ono što treba da bude a to je TV Show.
Inače meni je baš legao soundtrack tako da je to još jedan veliki plus u seriji.

Svaka preporuka.

i pritom - u SN glumi par nekih epic guest starr-a, poput Mark Pelegrina, i Mark Sheppard-a

odgledao sam 2 sezone...pruzio sam sansu...dovoljno....mozda sam samo mator...meni je supernatural bila sf sapunica...nista vise od toga...meni licno negledljiva

@diyabolic, kad si vec uporedio sa Charmed onda pomeni i petu epizodu u petoj sezoni :D
(hint - Paris Hilton)

paris hilton je u toj epizodi Supernatural-a ispala najveca carica, jer je glumila poluboga koji je isprozivao upravo - samu Paris Hilton. a i nije zaostajala sa glumom.

Stvarno je bezveze porediti Charmed sa Supernatural-om. Ima SN svoje gluposti, ali generalno je ql serijica. Fina muzika, povremeno izuzetno dobri dijalozi i momenti, ponekada baš crni humor. Po mom mišljenju vredi pogledati.
Takođe, reći da u vreme Charmed nije bilo drugih serija tog tipa isto nema veze s vezom. Buffy the Vampire Slayer je išla u to vreme i za 20 koplja je bolja serija od Charmed.

Previše ste ozbiljno shvatili komentar.
Ja priznajem da sam gledao 6 epizoda i prestao sam, jer sam se smorio od neubedljive glume i loših dijaloga.

Jel krenuo neko da gleda ovo? Serija pocinje bas kao 28 Days Later, a ekipa koja stoji iza projekta zaista obecava (Frank Darabont).

[YOUTUBE]R1v0uFms68U[/YOUTUBE]

Krenuo? lol :p
To se odgledalo odavno, sad ce se nacekamo za nastavak.
Nije lose, malo su udavili u nekim epizodama...bilo je vec price u temi.

Prve dve epizode su bile vrlo dobre, posle su davili patetikom.

Ok momci, hvala! Samo me ova patetika brine. :) Hocu L4D atmosferu, a ovaj do zuba naoruzani kauboj mi je delovao obecavajuce. :)

Pogledacu je u svakom slucaju.

uh. jedini aspekt koji me odbija od bartona i depa je uvek visak drame, sto oblik tv serije moze samo da produbi i poveca. ne bih bio pamtan da dam komentar sad, dok ne vidim

Hocu L4D atmosferu

L4D atmosfere slabo ima, vise je Grejs Anatomi sa zombijima umesto ljudi :D Salim se, ima par epizoda dobrih ali nije to to, moglo je mnogo bolje. U nekoj drugoj temi jedan drug clan rece da je serija strogo pratila strip pa mozda zato, imam stripove ali ih nisam jos citao. Jedino na cemu im skidam kapu je vizuelna komponenta, sve izgleda kao u visokobudzetnom zombi filmu, maske, egzekucije, okruzenje, jedinu zamerku imam na eksploziju u zadnjoj epizodi koja izgleda ocajno ali boze moj...I jos jedna stvar, proveri kad pocinje druga sezona, mislim da je tek krajem ove godine, a s obzirom da prva ima tricavih 6 epizoda mozda bi bilo dobro da ih pogledas pred pocetak druge, cisto da se ne smoris kao mi sto smo pratili :D Obavezno u HD.

Serija pocinje bas kao 28 Days Later(Frank Darabont).

Jedna zanimljiva činjenica. Autori filma 28 Days Later su ukrali ideju iz stripa The Walking Dead.
Inače strip ima kultni status i dalje se izdaje. Posednji objavljeni broj je 81.
U prvoj sezoni serije samo su načeli priču.

Posledni Supernatural je upravo razlog zasto je serija FENOMENALNA!

Poslednja epizoda Chuck-a. WTF? :)

Prilozi

• Chuck.S04E17.720p.HDTV.X264-DIMENSION.mkv_snapshot_00.43_[2011.03.01_22.03.47].jpg
    Chuck.S04E17.720p.HDTV.X264-DIMENSION.mkv_snapshot_00.43_[2011.03.01_22.03.47].jpg
    72.8 KB · Pregleda: 97
Jeste...:)
Ima dosta toga u seriji, od "zasto se srusio Oceanic Flight" do ovoga sa brojevima. Plus poprilicno trivija vezanih za druge filmove. Tako da ovo uopste ne cudi:p

naletim na vesti vezane za proizvodnju dizela putem bakterija:
"Naučnicima biotehnološke kompanije “Džul anlimitid” iz Kembridža pošlo je za rukom da genetskim inžinjeringom dobiju organizam, jednu vrstu cijanobakterija, koji luči dizel gorivo kad god ima dovoljno sunca, vode i ugljen dioksida. "

moze izazvati revoluciju a i ne mora :d

http://www.jouleunlimited.com/

Oce li biti scena iz xfiles-a kad te zaraze tom bakterijom :D

Poslednja izmena:
ma ima kada se prehladim da mi iz nosa curi dizel :d
salu na stranu ljudi su na pragu epohalnog, ostalo je samo da razviju sistem za masovnu proizvodnju...ovo moze da nas spase najezde ljudi na planetu...

Poslednja izmena:
Samo sto veliki igraci nikad nece dozvoliti da tako nesto zazivi.Tj verovatno ce kupiti cutanje vodecih ljudi projekta.Naravno,sve pod uslovom da je vest tacna.

sve je moguce, ljudski je nadati se...slazem se da je sistem vrednosti kljucni da li ce ova tehnologija zaziveti brzo ili sporo ili uopste nece zaziveti....obzirom da je njihov CEO bio izricit u tome da "nema razloga da ovaj pronalazak ne promeni svet" verujem da ce tehnologija biti lako dostupna svima tako da zaustavljanje sirenja nece biti moguce...ovde se ne radi o komplikovanim elektronskim modelima vec o relativno jednostavnoj tehnologiji gde je ustvari bakterija najveci pronalazak...
Sa druge strane ni mocnici nisu glupi da dozvole raspad sistema...njima odgovara kontrola i stabilnost da bi profit bio osiguran...ukoliko pritisak covecanastva poraste preko mere svi gube i oni su svesni toga...nadam se jeftinom dizel generatoru koji ce znacajno sniziti cenu energije i dostupnost iste...ako za 50 godina to bude implementirano....milina;)

Vrh Dno