vladimirdowla
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.03.2011
- Poena
- 270
zanimljivo kako je SG:U počeo da se zahuktava, ove dve zadnje epizode su mi baš bile super.
zanimljivo kako je SG:U počeo da se zahuktava, ove dve zadnje epizode su mi baš bile super.
Pošto su ih ukinuli, tj. nema treće sezone, moraju da zahuktaju i završe...
Ja sam sf fan i gledao sam i citao sve sto sam stigao od sf-a, u vremenima krize cak i najgore djubre, imam oko 2 terabajta serija i oko terabajt filmova (samo sf) ali molim vas ne pominjite vise SGU
Ja sam sf fan i gledao sam i citao sve sto sam stigao od sf-a, u vremenima krize cak i najgore djubre, imam oko 2 terabajta serija i oko terabajt filmova (samo sf) ali molim vas ne pominjite vise SGU
Firefly, Babylon 5.
Preporuka za Battle: LA, odlična priča. nema ni puno američkog proseravanja, nešto malo ali zanemarljivo u odnosu na explozije, CGI, zvuk i akciju uopšte. baš sam uživao gledajući ga.
Jel se ti to zezas ili si ozbiljan ??:trust:
"nema ni puno američkog proseravanja"....narocito kad USA oficir napada na NLO sa koltom i skoro ga obara...:d
Efekti blago receno uzas.
Da ne pominjem jednooku n(m)indza ubicu NLO-a..:d...itd...
koji si ti film gledao majke ti poljubim, o kakvim nindža ubicama i koltovima koji ruše NLO-e pričaš.
jesi ti gledao Battle of Los Angeles ili Battle: Los Angeles, pošto imaš i jedan i drugi iz 2011. prvi je verovatno taj krš o kojem pričaš a ovaj drugi je onaj o kojem sam ja pričao i u njemu nema nikakvih jednookih nindža ubica
Izvinjavam se @vladimirdowla komentar je u vezi ovog prvog..
E a sad odoh da skinem ovaj drugi izgleda da obecava..
"odlična priča".....kombinacija svih mogucih SF filmova i ideja..
"nema ni puno američkog proseravanja"....narocito kad USA oficir napada na NLO sa koltom i skoro ga obara...:d
Efekti blago receno uzas.
Da ne pominjem jednooku n(m)indza ubicu NLO-a..:d...itd...
Obozavam SF u svim oblicima, ali odavno nisam gledao vece sr**e od filma.
Edit:
Razliciti filmovi..:S: moja greska:
-battle of los angeles
-Battle: los angeles
Izvinjavam se @vladimirdowla komentar je u vezi ovog prvog..
E a sad odoh da skinem ovaj drugi izgleda da obecava..
Jel neko možda čuo za epski SF serijal "Pesme leda i vatre"? Ja sam pročitao prvi deo knjige i oduševio sam se (mislim da ih ima pet ukupno), a od 17. aprila počinje serija na kojoj će sarađivati i sam pisac (R.R. Martin)... Ako volite LOTR i epsku fantastiku ovo je prava stvar, koliko sam video sa trejlera i ono malo dostupnog materijala sa Net-a ima potencijala...
Evo trailer-a: http://www.youtube.com/watch?v=43LW7a_NKMk
A evo i malo priče o seriji: http://www.youtube.com/watch?v=psbBi7dLnT4&feature=related
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari