- Učlanjen(a)
- 17.01.2009
- Poena
- 605
Kad vec multi-qoutujes. 
Mislio sam da vise volis fikciju nego science u znacenju sci-fi.
Zbog vec pomenutog SG-a i poredjenja sa ovom serijom...
Zasto? Da si bar bacio pogled video bi da se prikazuju realne stvari i da se o njima diskutuje.
Piramide su realne, ogromne kamene gradjevine i jos mnogo toga iz zaostavstina starih civilizacija...
Poruka? Po meni je bas to prednost jer otvara misljenja i tera na razmisljanje za razliku od zacrtanog misljenja o Bogu, religiji i svemu sto cini sadasnju civilizaciju.
Mislim da nisi shvatio sta sam hteo da kazem.
Mislio sam na konkretno prosirivanje vidika naseg postanka, verovanja, nacina zivota i shvatanja sta nas cini civilizacijom.
???
Odakle ti takav utisak? FYI, obozavam hard sf...
Mislio sam da vise volis fikciju nego science u znacenju sci-fi.
Nema niti moze biti niceg dokumentarnog u Ancient Aliens ideji. Samo derogativnog.![]()
Zasto? Da si bar bacio pogled video bi da se prikazuju realne stvari i da se o njima diskutuje.
To mozda. Ali opet, bitna je poruka koja se ovim salje...
Poruka? Po meni je bas to prednost jer otvara misljenja i tera na razmisljanje za razliku od zacrtanog misljenja o Bogu, religiji i svemu sto cini sadasnju civilizaciju.
'Prosecnom gledaocu otvara sire poglede na neke osnovne vidike i shvatanja obicnog coveka' !? :d
Ali, salu na stranu, shvatam sta si hteo da kazes. Samo, mislim da bi bilo mnogo korisnije npr izlet na kome bi ljudi naucili kako se pravi kameno orudje, ili kako da se skuva zec bez ikakve posude... :eyebrows:
Mislim da nisi shvatio sta sam hteo da kazem.