Šta je novo?

ScienceFiction @ Benchmark!

Little Brother Serbian edition

Mali-brat-korice_s.jpg

^

Jedino sto film donekle vadi jesu efekti upotrebljeni u pravoj meri i na pravi nacin, mada je u principu sve vec vidjeno u sl. alien invasion filmovima. Sve ostalo... :(

Cini mi se takodje da mu nedostaje pravi filmski kraj, tj da su film tretirali vishe kao tv epizodu sa jakim cliffhanger-om nego kao film za veliki bioskopski ekran.

da upravo to, svo vreme dok sam gledao imao sam osećaj da je pilot epizoda za seriju, možda mini seriju

^

Postajem malo umoran od svih tih filmskih aliena koji dolaze da nam oderu kozu sa ledja... :trust:

Bash zavrsih citanje Dragon's Egg od R Forward-a.
Nista bez dobrih knjiga.
,)

Skyline je jako dobar, ja očekivao neki ultra mega turbo trash poput onih filmova na SyFy kanalu, međutim ovaj ima efekte boli glava, priča je naravno tupava. Kao njihov point of view, samo su napravili dosadne likove pa sa njihove tačke gledišta ceo događaj deluje tupavo.
Kraj mi je jako dobar.

Kako dobar kad je truba:d i kako izmislise da onaj svemirski brod prezivi nuklearnu eksploziju:d

@Skyline
Meni je žalosno da se očigledno glup film (čitaj retardiran) može smatrati dobrim jer
ima dobre efekte. Kako efekti mogu od lošeg filma da naprave dobar pa da su ne znam kakvi?

@Skyline
Meni je žalosno da se očigledno glup film (čitaj retardiran) može smatrati dobrim jer
ima dobre efekte. Kako efekti mogu od lošeg filma da naprave dobar pa da su ne znam kakvi?

transformers ?

pa u rečenici u kojoj sam napisao da je jako dobar napisao sam i da je priča tupava. ali priznajem grešku, nisam napisao da sam očekivao jako jako loš film sa imecilnim efektima - ustvari napisao sam i to. čitajte ljudi malo bolje :D
šalim se
Starship Troopers(uzimam ga za primer), ima sjajne efekte - priču ne i baš tako sjajnu, najblaže rečeno glupavu. svejedno ja ga smatram dobrim filmom, jer da oni kukci nisu onako dobro urađeni u CGI-u ne bih ga gledao više od jednog puta sigurno.

treba ovako razmišljati: nikad u celokupnom postojanju civilizacije niko neće napraviti savršen film, osim ako gledaš naduvan onda ti je svaki savršen, a mi koji obilazimo ovaj thread želimo da verujemo da će se to ipak jednom desiti - zato smo mi ljubitelji naučne fantastike

Meni je žalosno da se očigledno glup film (čitaj retardiran) može smatrati dobrim jer ima dobre efekte. Kako efekti mogu od lošeg filma da naprave dobar pa da su ne znam kakvi?
Ja sam znao da je Skyline generalno losh film. Gledao sam ga samo zbog efekata...

Uvek kada je neshto rezultat rada veceg broja ljudi, imash situaciju da su delovi toga uradjeni sa razlicitim nivoima kvaliteta i posvecenosti... U Skyline-u su efekti posmatrani sami za sebe veoma dobri, i rekao bih, pojedine sekvence su na nivou prave umetnosti...

>

Ajd malo da kritikujemo i druge:

Тёмный мир 3D (2010)

[YOUTUBE]b-c6R5HIoK0[/YOUTUBE]

Al' su ga skupusali. I to jos u 3D.

Ovo je gore od Šejtanovog ratnika.

djavoli + WOW + alijeni + hidre, sirene, i vile + nindze

vrh! :d

Ovo izgleda sve gore i gore filmove izbacuju:d

Kao da sam gledao tailer za tri različita filma u jednom klipu :)
Makar ameri znaju da naprave dobar trailer koji te natera u bisokop.

Sta se zapenili, ne izgleda lose, par puta sam se blago osmehnuo, al barem ne izgleda kao dres :)

sad sam gledao dve epizode smallville-a, nemam reči. Ima da završe seriju u velikom stilu, Lionel Luther se vratio i ta epizoda(10) je baš bila moćna, najviše na samom kraju.

Da nisu lose ove zadnje epizode da oce produziti za jos koju sezonu:D

Majku mu i Supernatural i Chuck na pauzi do druge polovine januara... Damn...

>

Ajd malo da kritikujemo i druge:

Тёмный мир 3D (2010)

[YOUTUBE]b-c6R5HIoK0[/YOUTUBE]

Al' su ga skupusali. I to jos u 3D.

Mene je bas zaintrigiralo da pogledam film posebno sto je Ruski. Trejler je bolesno kofuzan ali film u sutini nije toliko los stavise bolji od pola gluposti koje sma gledao u poslednje vreme.

Ček ček, znači film već može da se nađe i pogleda?
Ja sam mislio da je ovo tek najava.

Ima x264 DVDRip od 1.5Gb.

U poslednje vreme slabo gledam filmove. Skupilo mi se vec nekoliko ruskih koje nikako da odgledam....

Na Igre 1 & 2 - akcioni sa primesama sf-a
Chernaya.Molniya.2009 - superhero flick
My.iz.budushchego.2008 - time travel

Mene je bas zaintrigiralo da pogledam film posebno sto je Ruski. Trejler je bolesno kofuzan ali film u sutini nije toliko los stavise bolji od pola gluposti koje sma gledao u poslednje vreme.

Trailer je zlo. :D Smejurija na kvadrat, ne znam kako misle da sa onakvim uzasom od njega privuku publiku?

BTW, nesto gledam, kako niko do sada ovde nije spomenuo seriju Ancient Aliens? Nista interesantnije skorije nisam gledao, verovali u vanzemaljce ili ne ovo je po meni obavezno za gledanje.

^

Cisto sumnjam da moze biti bilo sta sto vec nisam cuo hiljadu puta isto na tu temu...

Dobro, mozda ti. :) Mozda ima ovde jos nekih kojima bi bila interesantna. Inace, jel si mozda bacio pogled bar na neku epizodu?

^

Ne.
Takve stvari su mi postale uzasno dosadne. Dosadnije cak i od SGPoo. :d

Pretpostavio sam. Verovatno ti u u sci-fi ovo fi igra bitniju ulogu. Ipak, serija je dokumentarnog karaktera i dotice se nekih veoma bitnih tema. Niko ne mora da tvrdi da je bilo sta tacno, ali opet prosecnom gledaocu otvara sire poglede na neke osnovne vidike i shvatanja obicnog coveka.

Verovatno ti u u sci-fi ovo fi igra bitniju ulogu.
???
Odakle ti takav utisak? FYI, obozavam hard sf...

serija je dokumentarnog karaktera
Nema niti moze biti niceg dokumentarnog u Ancient Aliens ideji. Samo derogativnog. :mad:

...i dotice se nekih veoma bitnih tema.
To mozda. Ali opet, bitna je poruka koja se ovim salje...

Niko ne mora da tvrdi da je bilo sta tacno, ali opet prosecnom gledaocu otvara sire poglede na neke osnovne vidike i shvatanja obicnog coveka.
'Prosecnom gledaocu otvara sire poglede na neke osnovne vidike i shvatanja obicnog coveka' !? :d

Ali, salu na stranu, shvatam sta si hteo da kazes. Samo, mislim da bi bilo mnogo korisnije npr izlet na kome bi ljudi naucili kako se pravi kameno orudje, ili kako da se skuva zec bez ikakve posude... :eyebrows:

Nazad
Vrh Dno