- Učlanjen(a)
- 26.05.2006
- Poena
- 510
^
Jedino sto film donekle vadi jesu efekti upotrebljeni u pravoj meri i na pravi nacin, mada je u principu sve vec vidjeno u sl. alien invasion filmovima. Sve ostalo...
Cini mi se takodje da mu nedostaje pravi filmski kraj, tj da su film tretirali vishe kao tv epizodu sa jakim cliffhanger-om nego kao film za veliki bioskopski ekran.
Skyline je jako dobar, ja očekivao neki ultra mega turbo trash poput onih filmova na SyFy kanalu, međutim ovaj ima efekte boli glava, priča je naravno tupava. Kao njihov point of view, samo su napravili dosadne likove pa sa njihove tačke gledišta ceo događaj deluje tupavo.
Kraj mi je jako dobar.
@Skyline
Meni je žalosno da se očigledno glup film (čitaj retardiran) može smatrati dobrim jer
ima dobre efekte. Kako efekti mogu od lošeg filma da naprave dobar pa da su ne znam kakvi?
Jel' Transformerse uzimaš kao primjer dobrog filma zbog efekata ili kao i Skyline loš film sa dobrim efektima?transformers ?
Ja sam znao da je Skyline generalno losh film. Gledao sam ga samo zbog efekata...Meni je žalosno da se očigledno glup film (čitaj retardiran) može smatrati dobrim jer ima dobre efekte. Kako efekti mogu od lošeg filma da naprave dobar pa da su ne znam kakvi?
>
Ajd malo da kritikujemo i druge:
Тёмный мир 3D (2010)
[YOUTUBE]b-c6R5HIoK0[/YOUTUBE]
Al' su ga skupusali. I to jos u 3D.
Fuck...tek sad videh za Supernatural...damn...Majku mu i Supernatural i Chuck na pauzi do druge polovine januara... Damn...
Mene je bas zaintrigiralo da pogledam film posebno sto je Ruski. Trejler je bolesno kofuzan ali film u sutini nije toliko los stavise bolji od pola gluposti koje sma gledao u poslednje vreme.
???Verovatno ti u u sci-fi ovo fi igra bitniju ulogu.
Nema niti moze biti niceg dokumentarnog u Ancient Aliens ideji. Samo derogativnog.serija je dokumentarnog karaktera
To mozda. Ali opet, bitna je poruka koja se ovim salje......i dotice se nekih veoma bitnih tema.
'Prosecnom gledaocu otvara sire poglede na neke osnovne vidike i shvatanja obicnog coveka' !? :dNiko ne mora da tvrdi da je bilo sta tacno, ali opet prosecnom gledaocu otvara sire poglede na neke osnovne vidike i shvatanja obicnog coveka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari