Šta je novo?

ScienceFiction @ Benchmark!

Zašto? Ja imam i knjige koje sam pročitao više od 20 puta.
Sigurno je bolje da čitam/gledam 20 puta nešto što je dobro i u čemu svaki put otkrivam nove stvari, nego da čitam/gledam 20 gluposti.

Vi bre niste normalni ja da vam kazem. :)

Ma jok, normalni su ljudi ali su najverovatnije jedinci.

Dok sam bio klinac nije bilo šanse da se bavim gledanjem istog filma 20 puta a sada kada više nisam to me jednostavno ne zanima. Imam dobro pamćenje i najčešće se jako udubim u sve što radim a to uključuje i zabavu, tako da gledam jedan film po 20 puta je iz mog ugla totalno besmisleno. Više volim da igram video igre, one iako u proseku ne naročito kvalitetnije ipak pružaju izbor i svaki put su drugačije.

Sa druge strane, na ovom svetu nema dovoljno muzičara da proizvedu meni potrebnu količinu muzike. Kada bih mogao slušao bih muziku 24/7.

ja jesam jedinac i uglavnom sam sam kući pa imam vremena na bacanje

kad sam gledao the dark knight prvih 4-5 puta nisam ništa primećivao čudno, kasnije mi je svaki put drugačiji. neki put nisam bio dovoljno skoncentrisan pa nešto nisam zapazio, zbog čega možda nešto kasnije nisam ukapirao 100% i tako, uvek ima nešto.

naravno ne gledam ja sve tako i toliko puta već samo retke, koje ja smatram da vredi gledati.

It's about time...

Jel čuo Igoritza za ovo :)

Ko zna, mozda se predomisle.

@terzazak Prve 4 ep su bile jako lose, ne znam dal se popravila u medjuvremenu.

Poslednja izmena:
Ko zna, mozda se predomisle.

@terzazak Prve 4 ep su bile jako lose, ne znam dal se popravila u medjuvremenu.

Ako mislis na SGU..nije toliko losa serija (mada nema ni nekog izbora). Taman kad je postalo zanimljivo oni ukidaju.
Ukinuse Flashforward, Defying Gravity ... ,a neke glupave serije (turske, spanske limunade) i dalje idu..
Ostala samo Fringe za gledanje. Ne znam sta se desava sa The Event-om ?

Vreme da se obnovi Star Trek gradivo, vidim ja :p

Fringe se još uvek drži jer je ekipa koja stoji iza te serije izuzetno jaka.

BSG je pun drama queen-ova i robota sa krizom identiteta. Odbijam da trošim imalo svog vremena na rekapitulaciju tog propalog serijala...
Šteta, a počeo ja jako dobro.

dok je fringe ovako dobar, pogotovo the first people tema, druge ni ne trebaju

chuck i event su na pauzi

a ako bar nema ništa drugo ne škodi koja epizoda the big bang theory-ja u kojem se bar ove sci fi serije spominju u velikoj meri (a starbuck se često i pojavljuje u maštarijama Howard-a Wolowitz-a :D)

ja kolko znam - i fringe je na staklenim nogama .. i to bash u problemu.

Sve što nije sitkom od pola sata i što ima radnju koja se nastavlja iz epizode u epizodu je na staklenim nogama. Sva sreća pa iza Fringe stoji Abrams i njegova ekipa inače bi Fringe bio ugašen po završetku prve sezone.

Dobro pa je The X-Files sniman i emitovan pre 10 i više godina. Danas bi je sigurno ugasili posle deset epizoda uz opasku, kome trebaju zavere i vanzemaljci pored House MD i HIMYM...

Gluposti pogasise sve serije:S: mora da dignemo bunu:D

BSG je pun drama queen-ova i robota sa krizom identiteta. Odbijam da trošim imalo svog vremena na rekapitulaciju tog propalog serijala...
Šteta, a počeo ja jako dobro.
:zgran:
Јесте да је четврта сезона (прва половина) мало удавила, али баш рећи да је пропао...

pa ne znam shtase becis, od kraja druge sezone serija pocinje da bude cisto sviranje qrtzu.

zarekova pobuna, mladji adama koji je u prve dve sezone covek, u druge dve sezone ljiga i slina, matori adama koji bi mogao da dobije nagradu za najbolju ulogu u istoriji video kamera, postaje dosadni s*ra koji samo cirka i depresira, i prosipa iz shupljeg u prazno, e a onda rezija: ubacivanje religije, ali ne religije per se - nego prezentacije nekog personalnog gospela autora serije, koji jako smara, onda gubljenje toka, i onda uzasno dosadna prica sa final five, koja se provlacila kroz tu religiju, i totalno nepovezani konci celim tokom trece i cetvrte sezone ..

sto kaze staljin, sa emuglx - provalili da su zaradili pare, pa se prebacili na kokain i ku*ve, pa snimili dodatne nepotrebne dve sezone, da mogu da shmrchu josh 2 godine bonus.

ljigu iz trece i cetvrte, donekle je oprala zadnja epizoda, pogotovo epilog.

Glactica, pilot film odlican, prvih par epizoda dobre ali sto se dalje ide sve gore i gore, druga sezona pa na na dalje imamo spansku, tursku i indijsku sapunicu sa par totalno suvisnih kadrova svemirskih brodova (verovatno su ih ubacili da bi serija spadala u sf a ne u sapunice)

Igoritze samo mala ispravka, rezija je odlicna ali je scenario odgovoran za te kvazi religijske budalatine i sve ostalo djubre sto si nabrojao a po meni si bio i blag prema galaktici.

mislih na scenario, znam da razlikujem pojmove, pogotovo sto mi je rodjeni brat reziser :d nego sam mrtav umoran, celu noc i celi dan .. :S:

Pa sta te briga. Ostavio si jednu od najboljih serija za kraj, neces imati gorak ukus u ustima posle.
Tapatalking

Kad pomenu Babilon 5 setih se i spin ofa Krusejd, poceo je jako dobro barem u klasi Babiloba

Pa sta te briga. Ostavio si jednu od najboljih serija za kraj, neces imati gorak ukus u ustima posle.
Tapatalking

Nije za kraj vec sam je odgledao, ali davno pa bih mogao opet..:)

Kad pomenu Babilon 5 setih se i spin ofa Krusejd, poceo je jako dobro barem u klasi Babiloba

Sta vredi kad su i njega stopirali..:(

Nema bre vise dobrih, klasicnjih SF serija. Losi-dobri alieni, jurnjava svemirom, borbe brodova..Vreme je da ponovo otvorim stare dobre SF knjige.
Steta sto ne snime seriju po knjigama Freka Herberta. Ne racunam Children Of Dune, vec lepo sve od pocetka..

Poslednja izmena:
ukinuta, ali VREDI pogledati obavezno, jer je svaka epizoda prepuna shtrecanja, akcije, dobre glume i neizvesnosti -

Paradox (BBC) - britanski SF, sa vemoa unikatnim formatom, a svaka epizoda je uzasno napeta, i po mom mishljenju, jedna od boljih mini serija za odgledati

pojavio se Doctor Who 2005 A Christmas Carol 2010 Special, pa ko voli... :)

Vec skinuo, samo kad bih negde mogao da skinem vreme da ga odgledam...

Valja li?

Jedan od boljih bozicnih specijala. Sve bolje i bolje mu lezi uloga novog doktora.

Nazad
Vrh Dno