Šta je novo?

ScienceFiction @ Benchmark!

ako zaokruze pricu i zavrse zapoceto ni ne treba vise od jedne, dve sezone. nista gore nego kad oduze seriju u nedogled.

ima izuzetaka. recimo - Chuck. bukvalno pred kraj svake sezone, njima tu i tamo preti cancel, i oni ljudi naprave novu sezonu i epizode josh bolje nego prethodne. samo josh da skapiraju da izbace debelog crnju komplet, i serija ce da bude jedna od najboljih.

Ma da, deception je u fazonu it`s too complicated that it`s cool ili you are not too smart to understand over the top complex story. :D Dobar film, ali apsolutno nista naspram ovog, tamo gde Nolan sam sebe pokopava kompleksnom radnjom i ogranicenjem svoga sveta, ubacujuci nepotrebno napucavanje da bi dobio na tenziji, koji je u sustini neogranicen (to je san for f sake), ovamo Dormel otvara sirom oci i postavlja pitanje za ono univerzalno u zivotu da li treba ici na da li ne, a od toga je i da i ne ispravno. Konfuzija zivota, koji sam po sebi ima smisla koliko ga i nema, besmismenost i smislenost odluka u njemu i sve ostalo sto sama filozofija i psihlogija coveka objasnjavaju. Stavrno fenomelalno, pogotovo sto je reziser ujedno i scenarista filma. :)

Nisam odusevljen kao ti ali film jeste odlican, da ne traje toliko odgledao bih ga ponovo, cisto da pohvatam jos neke konce.

U principu sam shvatio film, cak sam i predpostavio o cemu se radi kad sam video deciju ruku koja "vozi" avion (nesto slicno se desava u Dzejkobovoj lestvici). Ni nema sta da se shvati jer on lepo objasnjava na kraju da je sve to plod njegove maste, mada sam ja to skapirao kao trenutak u kojem pod pritiskom jako bitnog izbora, za koji tako mali normalno nije spreman, on bukvalno predvidja moguce varijante, naravno isprepletane sa mastarijama o Ani koja se uvek na kraju pojavi ukoliko on ostane ziv :) Nego mi nije jasan momenat sa vremenskim ogranicenjem? Kakve veze ima taj sat, ta godina? To nikako nisam uspeo da povezem. Pada mi nesto na pamet ali skoro sam siguran da gresim.

Par sci-fi filmova za ovu godinu...

Bond, Indiana i Sam sa Mesca u... :)

[YOUTUBE]U3lKgtg4rAM[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]KrIiYSdEe4E[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]Hi42qDH8rhU[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]5IVIyP7bvlE[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]wjUwsGGLEN8[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]WatVodRARsU[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]3H8bnKdf654[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]AZDzxz4-cuo[/YOUTUBE]

Source code mi deluje kao neshto shto bih prvo gledao, Battle Los Angeles je nepoznanica, jer moze da bude gori crap od transformersa prva dva, a moze da ispadne i ekstra, dok Sucker Punch MORA da bude epski film, upravo jer je najshashaviji. :)

Takodje idem na projekciju Sucker Punch-a, naravno u 3D-u. Inace, najvise ocekujem Tree Of Life, ipak je Terence Malick u pitanju, covek koji retko rezira, ali su mu zato filmovi kinematografska perverzija za gledanje.

Sucker Punch ne propuštam. Još kad mu se doda 3D, zabava zagarantovana :)

Od svega ovoga propusticu jedino Kauboje i vanzemaljce, taj film me ni malo ne privlaci..

Super 8 se ceka :)

I da dodam jos da ce ove godine i Tarsemov film Immortals. Ko se lozi na Fincera i NIN ima sta da ocekuje, naravno pomesano sa mitologijom. :D

Sucker Punch 3D 24. marta u NS Areni - proverena informacija.
Što se tiče Source Code-a, ko hoće može da ga pogleda još danas pošto je belačka verzija Deja Vu-a :D koliko vidim. Denzel mi je nekako bolji glumac dosta, mada priznajem michelle monaghan mi je žešće ****zovna pičoka pa ću zbog nje jedino gledati Source Code.

verovatno, posto source code nije ni prikazan :)

Pa upravo,em nije prikazan,em Fincer nema nikakve veze sa njim..Rekoh sebi dal flesiram ili sta vec :)
Inace drago mi je da je Social Network shvacen kao ozbiljniji film,tj da nije neopazeno prosao kod kriticara i ostalih strucnjaka jer film ima sta da pruzi.

Poslednja izmena:
***, izvinjavam se onda ali sam 1000% siguran da sam bas cuo SC :)

http://marvel.com/movies/movie/36/thor
ovo moze da bude zanimljivo samo da ne upropaste nekom patetikom i moralnim dilemama i ostalim djubretom iz spanskih (domacih, indijskih, turskih) serija

Sinoć gledao TRON 3D, po drugi put čisto da saberem utiske, a pre filma 3D trailer za THOR-a (plus za kung fu pandu 2 :D). Film će izgledati neverovatno u 3D a definitivno najbolja stvar je na kraju trailera, naziv Thor je kao od kamena, udari grom u njega, on se raspadne u komade i jedan veliki komad ide pravo prema publici - kako realno izgleda opisaću samo ovako - bukvalno SVI u bioskopu su se bacili u stranu da ih ne "pogodi". :D

I Am Legend meets Alan Wake :)

[YOUTUBE]uFbBIUcklt8[/YOUTUBE]

wow ... kako je neko u marketingu filma ispao glup, i pre mesec dana dao film ekskluzivno za korisnike Zune-a i Xbox-a ... nadam se da razumete sta sam napisao sad sa ovim postom :)

Naleteh na Terry Pratchetts Going Postal, Terry Pratchetts Hogfather, Terry Pratchetts Johnny and the Bomb, Terry Pratchetts The Color of Magic, jel gledao neko nesto od toga? Jel vredi skidati i gledati?

Gledao sam samo Color of Magic i sta znam, osrednji film, jedino je casting Del Boja malo izvukao stvari sa humorom inace film mi je prosek. Nisam citao Pratchetta ali verujem da bi imao bolji utisak.

^ I Hogfather. Colour of Magic malo bledji. Ali to je mozda zato sto je knjiga predobra.

Jesu ovi filmovi povezani ili se svaki moze gledati posebno?

Nazad
Vrh Dno