Nije lose ako nemas sta drugo da gledas
Ја гледам, остало ми још 3 епизоде. Људима који су правили Каприку треба дати оскара за глупост, идиотизам. Онакав потенцијал претворити у гомилу религијских глупости, досаде, трипова, једанбог трипова... И оно мало акције што буде се споро одвија.Caprica, za one koji josh to gledaju... :sceptic:
Zar nije Terra Nova najavljena za 2012. godinu?
Instead of premiering at a to-be-determined date in the spring, "Terra Nova" will now be part of FOX's fall 2011 slate. A "Terra Nova" preview will air in May 2011.
Nema veze sa sudbinom Fringe-a. Licno mislim da bi za Fringe sam bilo dobro da se zavrsi sa trecom sezonom, jer onda ne bi bilo mnogo razvlacenja glavnog arc-a.Pomeranje unapred može značiti da će Fringe-u odzvoniti uskoro.
Neshto ne mislim da ce to ovde da bude slucaj.ne verujem da će potrajati dugo, Fox je čuven po uništavanju SF serija.
Koji to fabulozni koncept je uveo Farscape, molim te?a ceo koncept svi ostalih SF-ova je nakon farscape-a je pokraden iz Farscape-a
Nego ima li nekih vrednih SF filmova za pogledati koji su se pojavili u poslednjih 6 meseci?![]()
Nego ima li nekih vrednih SF filmova za pogledati koji su se pojavili u poslednjih 6 meseci?![]()
Redosled voznje:
01.16 Chuck
01.20 Fringe
01.27 Supernatural
01.27 Smallville
02.27 The Event
Filmovi:
http://io9.com/5723075/55-science-fictionfantasy-movies-to-watch-out-for-in-2011
Mr. Nobody. Po meni ubedljivo najbolji film iz 2010, masterpiece medju novim filmovima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari