Šta je novo?

ScienceFiction @ Benchmark!

i to što je u 13-14 epizodi neko od kožnih izjavio da ipak postoji 13 modela a posle ni reči o tome

nisi lepo pratio:

7 modela. 5 originalnih sajlonaca sa prvobitne zemlje. 1 ugashen model - Daniel. Cavil ga je ugasio jer se najvishe protivio njemu, i to ga nije box-ovao kao Danna-u, vec ga je box-ovo pa delete-ovao. odradio mu je - empty recycle bin.

da li neko zna koliko će epizoda biti u drugoj sezoni Terminatora scc?
meni u drugoj sezoni samo jedna epizoda nije valjala, kad sarah ide u neku kliniku (16 ili 17). baš sam se smorio jedva sam odgledao tu epizodu.

da li neko zna koliko će epizoda biti u drugoj sezoni Terminatora scc?
meni u drugoj sezoni samo jedna epizoda nije valjala, kad sarah ide u neku kliniku (16 ili 17). baš sam se smorio jedva sam odgledao tu epizodu.
22.

Jel' mozes malo da elaboriras za Zeitgeist? Zanima me. Digitalni Andjeo me ne zanima.
ovaj film ne spada u kategoriju SF, sem što se poslednja jedna osmina filma može podleći nekim oblicima kritike SF filmova, stim što fim još jendnom ne spada u tu kategoriju, film je dokumentarne prirode (da li se dokument nekome sviđa, da li ga vidi, kako ga vidi, gde sebe vidi, kako sebe vidi, je tema koja bi proistakla ne samo gledajući TAJ film već čitajući filozofska dela od antičke grčke do danas, a i ta jedna poslednja osmina, direktno govori o realnim mogućnosti u bliskoj (500-3000g) budućnosti, ne pretenduje i ne govori o slici iz budućnosti, već o mogućnosti.

da je film dokumentrne prirode vidi se dirktno iz paralele naših i "njihovih" dokumentarnih filmova o događajima na ovim prostorima, IMA razlike u viđenju.

samo primer, istrazujte sami, ime Robert Zoellick, ili "banka" Goldman Sachs http://www.youtube.com/watch?v=H-lgNB03q-0 ovo se inace nalazi na njihovom zvanicnom sajtu, i td.

film je viđnje stvarnosti , a čim je viđenje realnosti spada u dokumentarne, jer realnost i ne postoji dok je neko ne vidi.

Poslednja izmena:
Bas se zakuvalo u ovonedeljnoj epizodi terminatora. Evo plot-a za najverovatnije poslednju posto se bojim da nece biti sezone 3. :(

The Connors come face-to-face with Weaver in a confrontation that shakes John to the core and changes his reality forever. Nothing will be the same.

Poslednja izmena:
Što se mene tiče ta serija je opušteno mogla da ne postoji uopšte. Jedina svetla tačka cele serije je Summer Glau i njena gluma terminatora koja je odlična.

da dobra je, ali me malo nervira što je u prvoj epizodi baš kao normalna osoba (ponašanje) a kasnije je baš robot. mislim, znam da kad john sazna za nju ona više ne mora da se pretvara da je normalna, al opet ...

evo sad baš odgledao 21. ep.
nažalost sve se svodi na to da će sledeća biti zadnja. dobra pesmica na kraju.

na fox-ovom sajtu piše da fanovi šalju svoje ideje za 3. sezonu, to bi moglo biti zanimljivo.

Zavrsi se i druga sezona Terminatora, mozda i serije. Valjda??? :trust: Ali ajde ostalo u spojler zbog ljudi koji jos nisu odgledali.

Sta reci. Ode John u buducnost da se bori sa masinama ili na neku drugu misiju? Mada ako planiraju da prate film, morala bi da bude i treca sezona zbog treceg dela filma gde je John u proslosti kada se desava Judgment Day. Prtpostavio sam da bi JH na kraju ipak mogao da bude dobar otkako su izvrslili hakerski napad na njega i posto je Weaver trazila Elisona da ga obuci.

A opet ima dosta stvari koje su mi nejasne. Ajde znamo sada da je Weaver terminator sa podmornice i da nece da ubije Dzona, ali sta ce se desiti sa njom u budnosti, gde je nestao John Henry, sta je bila misija terminatora koga je Weaver ubila, ko je poslao onu letelicu na njih, ko ih je uopste i pravio, kako ce se John vratiti u proslost? Ima jos sto stvari kojih ne mogu trenutno da se setim, samo sto sam odgledao epizodu, treba malo da slegne.

Definitivno ima dosta neodgovorenih pitanja za trecu sezonu (ako je uopste i bude), pretpostavljam da su ostavili radnju ovako otvorenu kako bi videli uspeh filma i da li ima interesovanja za nastavak serije. Mada ovako vec se poprilicno udaljavaju od toga da se serija drzi radnje filma.

Poslednja izmena:
meni se ovaj kraj serije baš dopada.

nekako je baš super kako je connor završio u budućnosti, ispade čovek skoro besmrtan. prvo osam godina u budućnost pa onda još bog te pita koliko. sad razmišljam, možda viverica ima neki pakleni plan i da je smišljeno ga poslala baš u tu (neku) godinu. sad mi već izgleda da bi moglo biti treće sezone. a i pogotovo kad vidim da na sajtu fox-a nigde ne piše series finale, već season finale. čak nakon prve sezone se puno veća prašina digla kad su objavili da druge sezone neće biti. tj. puno se više pričalo da neće biti druge sezone nego sad što se govori za treću.

Poslednja izmena:
Pojavio se spin-off BSG-a, "Caprica" pilot epizoda...neko gledao? Vredi li necemu?:)

Pojavio se spin-off BSG-a, "Caprica" pilot epizoda...neko gledao? Vredi li necemu?:)

Odlicna je epiozoda... nisam mogao da se odvojim dok nisam pogledao... kao sto je bilo sa pilotom battlestar-a... i ova serija ima onu misticnu crtu kao i battlestar... muzika dosta pomaze... dobro je sto su napravili ovaj spinoff uvek me je zanimalo kako su uopste nastali prvi cylonci...

Poslednja izmena:
EW Says Sarah Connor Chronicles is Canceled: :cuss:
According to Michael Ausiello over at Entertainment Weekly, two “inside sources” are telling him that Terminator: The Sarah Connor Chronicles has been canceled, and all that’s left is for FOX to make it official with an announcement. Unfortunately for everyone involved (but especially the fans holding out for a third season), FOX won’t be doing any such thing until May 18, when they roll out their Fall Schedule to the press.

From EW: “It’s done,” maintains a source close to the show. “Everyone has pretty much known for a couple of weeks.” Adds a network insider: “Consider it canceled.”
The one bright spot? Despite horrific ratings, Fox isn’t ready to declare SCC dead and buried — at least not officially. “No decision has been made yet,” insists a network rep. “We will be announcing our fall schedule on May 18.”
Rough translation: It won’t be back.

Dobro je. I ovako su dovoljno unakazili Terminator timeline...

Btw, Caprica zaista deluje kao da će biti zanimljiva serija. Odgledao sam pilot epizodu i prijatno sam iznenađen.

Poslednja izmena:
Odlicna je epiozoda... nisam mogao da se odvojim dok nisam pogledao... kao sto je bilo sa pilotom battlestar-a... i ova serija ima onu misticnu crtu kao i battlestar... muzika dosta pomaze... dobro je sto su napravili ovaj spinoff uvek me je zanimalo kako su uopste nastali prvi cylonci...

Odgledah...Ja se uplasih da ne pocne neko teenage smaranje, no nije se pretvorilo u to.Nije los pocetak, ali moglo je i bolje...videcemo sledece godine sta ce biti od ovoga.Nadam se da ce obraditi i period rata.

Bar se naslucije zasto su Cyloni monoteisti :D

Odgledah...Ja se uplasih da ne pocne neko teenage smaranje, no nije se pretvorilo u to.Nije los pocetak, ali moglo je i bolje...videcemo sledece godine sta ce biti od ovoga.Nadam se da ce obraditi i period rata.

Bar se naslucije zasto su Cyloni monoteisti :D

Sta sledece godine... :zgran: zar nece ici odmah sad dalje?

Sad kad su za*rali Galaktiku red je i da za*eru Blejkovu Sedmorku, ocu reci da naprave 'remake' :d

Gledam ponovo sa uživanjem Babylon 5 i podsetih se koliko je dobro kada serija zapravo IMA radnju.

Sad kad su za*rali Galaktiku red je i da za*eru Blejkovu Sedmorku, ocu reci da naprave 'remake' :d

Koliko god da je s**nje bio ovaj BSG, bio je bolji od trash originala ( koji sam gledao 80'ih )

ja sam stavio galacticu da se skida. baš hoću da pogledam čitavu seriju po redu.

Galactica je jedna od boljih Sci-Fi serija koje sam gledao.Naravno uvek postoji bolje, ali nije ovo toliko loše koliko se nekima čini.

Pa istina, ima mnogo gorih SF serija. Meni je samo krivo što su mogli od nje da naprave nešto stvarno nadprosečno, a ovako je ispalo tandara broć. Neke stvarno sjajne epizode ostaju pokopane lupetanjima i nekim kvazi religioznim baljezgarijama u ostatku serije.

Poslednja izmena:
Da li je neko gledao novi Star Trek. Upravo sam dosao iz bioskopa i BOOM BABY, ovo je mi trebalo. Ljudi ASAP na prvu projekciju.

Jeste da je Vulkan zbrisan i da su zaglavili u nekoj alternativnoj realnosti, ali film me bas pozitivno iznenadio. Mislio da ce biti neko smaranje jer se bavi periodom kada su bili na Akademiji, a dobili smo non-stop nabijenu akciju a ima i fino ubacenog humora.

Poslednja izmena:
Uh, odavno nisam gledao bolji film od poslednjih zvezdanih staza ;) Mnogo je dobar. Nabijen akcijom od pocetka do kraja, nijednog trenutka ne dave. Efekti savrseni. Prica fina...

Da li je neko gledao novi Star Trek. Upravo sam dosao iz bioskopa i BOOM BABY, ovo je mi trebalo. Ljudi ASAP na prvu projekciju.

Jeste da je Vulkan zbrisan i da su zaglavili u nekoj alternativnoj realnosti, ali film me bas pozitivno iznenadio. Mislio da ce biti neko smaranje jer se bavi periodom kada su bili na Akademiji, a dobili smo non-stop nabijenu akciju a ima i fino ubacenog humora.

Hehe, meni novi Kirk liči na Deniz Ričards, samo u muškom izdanju:D
Videćemo kakav je film zaista, ali meni malo deluje, pa onako, kao fagotry:d
Mada kontam da sam prevazišao star treck, pre neko veče pobrišem par filmova.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno