Šta je novo?

ScienceFiction @ Benchmark!

Terminator salvation

Skynet research

Q: What is Skynet doing with my resources?
A: Skynet's mandate is to help the human race reach tremendous goals. In order to achieve this, Skynet needs all of the help and processing power from supporters like you it can get. Your resources may go towards future robotic creations or support research analysts study human patterns to make advancements in technology. By donating your resources, Skynet is now better equipped to build a better future for humanity.

hehehe:D

A kada ce u Novom Sadu biti premijera? :mad:

ko skine prvi CAM a da je iz NS-a tada će biti novosadska premijera.

ko skine prvi CAM a da je iz NS-a tada će biti novosadska premijera.

Tačno tako:D
Trebalo bi da se to pojavi uskoro, ali želim ipak ovo da vidim na velikom platnu, a posle čim se pojavi neki BD rip skidam i to:D
Mada ko zna šta nas čeka?
Neke stvari deluju zanimljivo, druge su mi smešne, ali eto, šta je tu je:trust:

Vreme je za promenu avatara, na mašinu bar mogu da se oslonim:D

Poslednja izmena:
Evo i Svarcija sa digitalnim likom.

terminator-arnold-t4.jpg

ako je nekom promakla vest T:SCC je i zvanicno otkazan.

pojavio se T:S CAM, slika loša zvuk još gori.

http://i40.tinypic.com/2w535f5.jpg
http://i39.tinypic.com/2rrtlab.jpg

trenutno me najviše interesuje Švarci u filmu, kontam da se nalazi u toj sceni sa Markusom u high tech laboratoriji kao neki prototip. ili je u Skynetovom muzeju :)

Mislim da se Švarci pojavljuje kasnije, ali nisam siguran i ne želim praviti spojlere:)
Muzej voštanih figura, mada to je prevaziđeno kad već ima ovako divne robote:D
Slika je očaj, uplaših se kad videh:(

Pacijenti sa monda ponovo jasu:

Najbolji i najgori SF film svih vremena:

U anketi sprovedenoj u Velikoj Britaniji, film "Zvezdane staze" proglašen za najbolji naučno fantastični film svih vremena.

Film Džordža Lukasa iz 1977. godine u kojem je Harison Ford tumačio lik Hana Soloa, Keri Fišer princezu Leju, Majk Hamil Luka Skajvokera, proglašen je za najbolje SF stvorenje ikada za kojim sledi film "Zvezdane staze V: Imperija uzvraća udarac".

Kompletna lista "najboljih" izgleda ovako:

1. "Zvezdane staze IV: Nova nada":S:
2. "Zvezdane staze V: Imperija uzvraća udarac":S:
3. "Osmi putnik"
4. "Matrix 4":d
5. "Blejd Raner"

Za najgore SF ostvarenje proglašen je film "Battlefield Earth" iz 2000. godine u kojem je igrao Džon Travolta.

Izvor: http://www.mtsmondo.com/entertainment/movies/text.php?vest=135531

*** ovo više nije ni smešno...

Blasphemy!

Kao kad bi ovde neko napisao GForce 4870. I naravno, ne bi znao sta ga je snaslo posle toga.
:d
P.S. WTF je Matrix 4?

glume shakira i dzastin timberlejk.

ne ali videću za sat vremena kad se skine :) na sličicama izgleda dobro, naravno sample nema pa je malo sumnjivo.

aha fake, neko se našalio (mamu mu j) pa napisao SCR, crko dabogda.
ista slika kao i na screeneru Lynks

neki slovenski sajt na kom baš uvek prvo bude skoro sve. transformerse 2 u HD sam prvo kod njih video npr. pa tek sledeći dan na funfile-u ili pretome itd.

ok ovaj put sam skinuo pa ću da potvrdim. izašao je terminator salvation digital distribution copy. malko je slika duguljasta (ili mi se čini) ali ništa strašno. izgleda odlično i zvuk nije loš uopšte. tek mi je sad jasno koliko će dobro izgledati u HD-u

Preporuchujem svima da odgledaju Watchmen, ko do sada nije. film je bukvalno bez greshke + promenjen je retardiran kraj iz stripa.

Nazad
Vrh Dno