Šta je novo?

ScienceFiction @ Benchmark!

Bolje ti to prvo odgledaj pa da onda procenimo da li si za staro gvozdje ili jos ima nade. :D
Salu na stranu super glumi.

Bolje ti to prvo odgledaj pa da onda procenimo da li si za staro gvozdje ili jos ima nade. :D
Salu na stranu super glumi.

Naravno, moram videti,)
Ali za sad po trejlerima mi izgleda onako kako sam naveo gore:p

Nego bacite pogled na ovo, ako već niste:
District 9
Zanimljiv trejler, deluje realno sve do one "fine" gospođe.
Kontam da Piter Džekson zna iza koga stoji.

Poslednja izmena:
ja čekam neki R5 ili screener, *** u NS-u nema bioskopa. a ove CAM varijante ne želim ni da gledam.

district 9 trejler Damn! ali odmah sam skontao da su neki alieni u pitanju čim ih toliko ogovaraju.
izgledaju ko Xindi insektoidi is ST: Enterprise-a

Joj, nemoj da se neko zeznuo kao ja i ogdledao to djubre. Ubedljivo najgori SciFi, ma kakvi SciFi, ubedljivo najgori film koji sam ikada gledao.

Poslednja izmena:
Damn nisam ni slutio da će se pojaviti dobar CAM Star Treka, jednostavno sam morao da skinem. Film je Damn!
nema ni jedan shit momenat, čitav film je akcija i to kakva.
za 6 meseci obavezno u moju Blu-Ray kolekciju.

Nije ni cudo sto film razbija pa pogledajte ko ga je radio, covek razbija(moje skromno misljenje J.J. Abrams je tata:smoke:).

Mene novi Star Trek nije odusevio.
Big budget specijalni efekti i shuplja pricha.
Mogli su i mnogo bolje...

Sami efekti po sebi ne znace nista.
Imali smo vec tu pricu sa Star Wars.
Dokle vise ?

Meni je film bio super sasvim nezavisno od specijalnih efekata. Npr. Osveta Sita mi je nimalo nije svidela i jedino sam je upamtio po specijalnim efektima, ali tokom prvog gledanja filma imao sam utisak kao da gledam nesto sto sam gledao vec 10 puta ranije.
Mada ne znam, ali ovo ne bih mogao da gledam kog kuce ma koliko imao veliki TV. Jednostavno neuporedivo je sa bioskopom i to ne samo zbog velicine ekrana. Evo, glumac koji je glumio Cekova. Da gledam film kuci i ne bih reagovao nesto na njegov izgovor, ali u bioskopu je nekom to bilo smesno, poceo covek da se smeje i onda se cela sala smejala. Znate kako je smeh zarazan u masi. :smoke: I do kraja filma kad god se pojavio svi su cekali samo da progovori. To je samo jedan primer, ali film dobija potpuno drugaciju sliku kada se gleda u bioskopu.
Sto se tice price, uvek moze bolje ali mi nijednog trenutka nije smetala, jer film sve vreme drzi za stolicom tako da nisam imao ni vremena da mislim o njoj, a nisam ni ocekivao neki dubokomisaoni zaplet. Mada sto ljudi sto cudi.

Poslednja izmena:
Moram da te pitam, da li si radio s nekim od danasnjih programa za prepoznavanje govora ?

Scena u kojoj kompjuter ne moze prepoznati Cekova zbog izgovora je debilna, na vise nivoa...

Poslednja izmena:
Ma nije ljudima bilo smesno to sto kompjuter ne moze da prepozna Cekova, vec njegov akcenat tokom celog filma.

Shvatam ja to, ali to je meni jedan od nivoa onog sto nazivam debilnim u filmu..
Ideja da bi neko mogao da zadrzi takav nivo loseg izgovora engleskog (uz pretpostavljeni nivo napretka nauke i tehnologije ukljucujuci tu i one namenjene obrazovanju), uz pretpostavku da se za svemirske akademce biraju oni najbolji od kandidata, jednostavno je uvredljiva. Spok i Nero, koji poticu sa sasvim drugih planeta, govore savrseni engleski, a Cekov ne moze !? Please...

Reality check: odslusaj neki od prenosa sa ISS, da vidis koliki je stvarni nivo akcenata...

Eh, pa Švarceneger još ima divan akcenat, živi i radi u Amerikama već decenijama:D
Hehehe:D
Pa zar je bitno i da ima loš akcenat ako završava posao?

živi i radi u Amerikama
Ah, ti padezi...:D

Sada mi pade na pamet, zamisli da se kod nas snimi neki scifi a la Star Trek uz angazovanje stranih glumaca i na srpskom jeziku - kako bi tek takvo nesto bilo smesno (ali samo onima koji razumeju srpski...). E, to bi bila true SF :sarcastic:

Poslednja izmena:
Susreo sam poprilican broj skolovanih Rusa (svako leto moram da visim sa njima) koji imaju los izgovor engleskog, i mnogi od njih smatraju da odlicno govore engleski ali je ono sto sam cuo bilo najblaze receno smesno (u vecini slucajeva). Mada da se ne lazemo to nije nista naspram onoga kako zvuci kada Ameri i Englezi pocnu da pricaju ruski, evo sto VGagi kaze za srpski jos bolje onda.

"Kepitan, nas jizgar je prigrevan." :d

U filmu jeste preuvelican njegov akcenat, i da sam film gledao sam kod kuce moguce je da bi mi pri kraju filma i isao na zivce; ali zato i kazem situacija u sali je bila takva da je ljudima to bio jedan od momenata koji se najvise dopao upravo zbog tog prenaglasavanja.

Poslednja izmena:
Ah, ti padezi...:D

Sada mi pade na pamet, zamisli da se kod nas snimi neki scifi a la Star Trek uz angazovanje stranih glumaca i na srpskom jeziku - kako bi tek takvo nesto bilo smesno (ali samo onima koji razumeju srpski...). E, to bi bila true SF :sarcastic:

Radovan III in space:D

Nesto lajk dat...:D

videćemo kako će pričati u Terminatoru 4, za nedelju dana.

Zamislite samo da je ostao ovaj prvobitno snimljeni kraj za T4. Dobro je da su ga izmenili.

That was at a time when there was a very dark ending. There was a great irony in the way this film shook down. There was this leak that Connor dies and they put Connor’s face on top of the machine body of Marcus. Everybody went, “Booooooo, what’s that?” That’s half of it [the ending]. We had a jet-black ending. Connor dies, we’re in a room with all the people we care about. You take Connor’s likeness, you put it on the living machine of Marcus. He sits up, now looking like Christian Bale, takes a gun, kills Kate, kills Kyle, kills Star, kills everybody, eyes flare red, [snaps] the end.

http://www.terminatorchronicles.com/mcg-pretty-much-confirms-the-original-terminator-salvation-ending-we-heard-about-and-feared/
A sto se tice Svarcija:

And here I thought Arnold being in McG’s “Terminator Salvation” was already a done deal. Didn’t he already visit the movie’s set all those months ago and got a digital copy of his face scanned so the techno wizards can use it in the movie via a cameo? Apparently it’s still all up in the air. Here’s what Arnold said during something called the “Ask the Governor” Webcast yesterday…

“I made it very clear that I don’t have the time to do the movie,” he said during an “Ask the Governor” Webcast on Tuesday. “I said that I would be willing to be in the movie if they get the technology together, and so they are working on that right now.”

Schwarzenegger said, in the scene, the main character [John Connor] would encounter him as a “future Terminator.”

terminator-salvation-new-9.jpg

Poslednja izmena:
Iskreno, meni je malo muka od hapy endinga, pa mora se polupati neko jaje da bi napravili omlet. Nikako ne mogu zamisliti Konora da umire od starosti:D
Ali kontam to nije komercijalno, gde ljudima reći: You all suck and your hero's gonna die by the hand of the machines that you created:D
Naravno, gde su nevina ljudska bića mogla da naprave tako nešto:p
Hehe, to bi bio dobar kraj, malo upozorenje možda:D

Što bi Bender rekao: Kill all humans:D

Poslednja izmena:
baš dobra fora da ih markus sve pobije. voleo bih da kraj filma bude takav da mi usta ostanu otvorena bar još pola sata nakon završetka, kao što je bio slučaj sa dark knightom(bar što se mene tiče). u svakom slučaju gori od trojke ne može biti, samim tim film je već dobar (ako treba trojku da nadmaši).

Upravo, treba nam šok za sistem:p
Ali to su samo naše želje, većina želi nešto drugo.
Mada da budem iskren, nestrpljiv sam da vidim T4, kopka me mnogo toga.

Poslednja izmena:
Ma bolje da se i ne spominje da je T4 rated PG-13, sramota. Uz sve vezano za terminator serijal sto moze da se upropasti i ponizi, barem su ovnovi R mogli da ostave!:mad: Ako ne bude ni kapljice krvi u filmu i nijednog f... ima da prokunem i betmena i sve njegove sledbenike koji ce da gledaju film samo zato sto je on u njemu...

možda i ne bude reči F... u filmu, sudeći po tome kako se Bale istresao na onog lika(you tube). mora da mu se nagomilalo :)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Auuuuuu, al je lud:S::D

Poslednja izmena:
Vrh Dno