Brzi ili stabilniji da... ali je domet slabiji...Ja sam imao netgear u toj verijanti sa 5G i iskustva su mi drugačija od tvojih. Možda mu jeste domet slabiji u tim na sprat varijantama ali pretpostavljam da tamo gde ga ima je brži i sa jednom crticom nego ovaj 2.4 sa punim signalom.
ID korisnika je broj ugovora. Ako nije posebno naznacen na racunu, onda odbijes od racuna cifre 201510 i to je broj ugovora.Gdje se nalazi ID korisnika na računu? Ne mog uda ga nađem, nije isto kao na znaku pitanja kad se registruje na mojsbb.
Hoću da isključim ovu glupost od unifi, ali sam zaboravio mojsbb sifru![]()
Zavisi, najpre dolaze da ugrade kablovsku, a kasnije i internet. Najcesce za 10-ak dana bude sve gotovo, nekome mnogo brze, a nekome i sporije.Koliko se ceka ugradnja? Prijavio bih se koji dan prije selidbe da ne cekam, a dolazim u cetvrtak u novi stan pa se plasim da se ne oduzi poslije vikenda. Imam kabal vec u stanu, samo da se ugovor potpise, oprema itd...
Gdje se nalazi ID korisnika na računu? Ne mog uda ga nađem, nije isto kao na znaku pitanja kad se registruje na mojsbb.
Hoću da isključim ovu glupost od unifi, ali sam zaboravio mojsbb sifru![]()
ID korisnika je broj ugovora. Ako nije posebno naznacen na racunu, onda odbijes od racuna cifre 201510 i to je broj ugovora.
Ne razumem, los signal na 5ghz? Slab? Znaci 5 ghz radi tu gde je ruter, i po najblizim sobama okolo.. Spratovi ispod i iznad u najavi nece biti pokriveni.. Bedak.
xxThe primary difference between the 2.4 GHz and 5GHz wireless frequencies is range as the 2.4GHz frequency is able to reach farther than the 5GHz frequency. This is a result of the basic characteristics that waves attenuate much faster at higher frequencies. So if you are more concerned with the coverage, you should select 2.4GHz rather than 5GHz.
Jel neko od vas probao da koristi ta 2 porta za risiver tako što poveže neki pc na to?2 za net 2 za risivere
Risiver pds 2100 nema dodatne funkcije bez povezivanha na HG. To ti je odgovor. Da li imaš pomenuti risiver.Jel neko od vas probao da koristi ta 2 porta za risiver tako što poveže neki pc na to?
Ja se čudom čudim već više meseci jer kod mene 3928 radi sa tri prikačena uređaja (tv, nas i pc) i sva tri LAN porta rade normalno a ljudi govore da Cisco, a sad čitam i taj novi, imaju rezervisana dva porta za dodatne risivere.
Spremaju li se kakve akcije od 1.12? Ili ostaje na snazi ova standardica ponuda (3 meseca po 1din ili 4 meseca na staroj pretplati)
Иначе сам сазнао да им је правило да неко ко је пола године без СББ-а може да буде нови корисник са попустима који важе за њих.
Jasam ja. Mislim da ima još par ljudi na SBB forumuJel uzeo bre jos neko ovaj premium HG?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari