Па мислио сам да је ово позитивна промена јер ми се чини да је негде писало да ко једном буде корисник, никад више не може да буде нов. Ако до маја не узмем нешто друго, можда се вратим тамо ... мада теешко.Da, to im je praksa već neko vreme, da bi sprečili expresnu odjavu>prijavu, radi ostvarivanja benefita za nove korisnike.
Evo i kod mene su sva 4 lan porta zauzeta i sve radiJel neko od vas probao da koristi ta 2 porta za risiver tako što poveže neki pc na to?
Ja se čudom čudim već više meseci jer kod mene 3928 radi sa tri prikačena uređaja (tv, nas i pc) i sva tri LAN porta rade normalno a ljudi govore da Cisco, a sad čitam i taj novi, imaju rezervisana dva porta za dodatne risivere.
Jasam ja. Mislim da ima još par ljudi na SBB forumu
Ruter lepše izgleda. Ima duplu mrežu na 2.4 i na 5GHz. Na 5GHz na svim uređajima na mreži postiže punu brzimu ali mu je jako slab domet na toj mreži i često varira. Podržava AC pa ako imaš neki uređaj možeti značiti i potpisuje se ugovor na nova 24 meseca. 2 LAN porta su zaključana za net. Igre ne igram tako da ti to ne mogu reći. Ja koristim SBB premuim paket i ne planiram da menjam operatera pa sam zato i uzeo. Mislim da mu USB port radi jer mi ga je LG TV dodao u listu izvora na Smartshare kao DLNA uređaj.Jel mozes da uporedis ako se secas, ping da li je bolji ili losiji? Igrice neke jel igras, da li ima razlike?
Bolje je risiver jer iako kažeš da ti ne treba 72h unazad i pogledaj ispočetka emisiju koja je u toku, može ti nekad zatrebati a i brže prebacuje kanale na risiveru. Imam i CAM i risiver i govorim ti iz ličnog iskustva. CAM sam uzeo zbog starijih ukućana za koje je korišćenje risivera nuklearna fizika. Jedino što više ne dele v2.0 risivere sa 2 tunera ali bez obzira. VoD ti možda ne treba ali ako koristiš HBO paket onda je VoD dobra stvar. Ja sam npr. Game of Throns pogledao sve sezone letos na odmoru u cugu za 7 dana.Znaci bolji je CAM modul ako mi ne treba 72h unazad i VOD?
Bolje je risiver jer iako kažeš da ti ne treba 72h unazad i pogledaj ispočetka emisiju koja je u toku, može ti nekad zatrebati a i brže prebacuje kanale na risiveru. Imam i CAM i risiver i govorim ti iz ličnog iskustva. CAM sam uzeo zbog starijih ukućana za koje je korišćenje risivera nuklearna fizika. Jedino što više ne dele v2.0 risivere sa 2 tunera ali bez obzira. VoD ti možda ne treba ali ako koristiš HBO paket onda je VoD dobra stvar. Ja sam npr. Game of Throns pogledao sve sezone letos na odmoru u cugu za 7 dana.
To je deo odmora. 7 od 30 dana [emoji1]I ti to zoves odmor... [emoji14]
+1. To sam zaboravio. Podrazumeva se. I ja sam to uradio.Nevezano za prednosti risivera/CAM modula čisto da znaš, možeš da isprogramiraš daljinac od Cisco risivera da ti zameni onaj od televizora. Tako opet ostaješ sa jednim.
Ruter lepše izgleda. Ima duplu mrežu na 2.4 i na 5GHz. Na 5GHz na svim uređajima na mreži postiže punu brzimu ali mu je jako slab domet na toj mreži i često varira. Podržava AC pa ako imaš neki uređaj možeti značiti i potpisuje se ugovor na nova 24 meseca. 2 LAN porta su zaključana za net. Igre ne igram tako da ti to ne mogu reći. Ja koristim SBB premuim paket i ne planiram da menjam operatera pa sam zato i uzeo. Mislim da mu USB port radi jer mi ga je LG TV dodao u listu izvora na Smartshare kao DLNA uređaj.
Mislim da mu USB port radi jer mi ga je LG TV dodao u listu izvora na Smartshare kao DLNA uređaj.
Znaci bolji je CAM modul ako mi ne treba 72h unazad i VOD?
Kako to da snimaš unazad? Misliš da sve vreme snimaš program koji gledaš?
Moj ne može, dobio u julu uz PDS2100. Dugme TV uopšte ne radi, pitao u poslovnici, rekli tako je kako je.Nevezano za prednosti risivera/CAM modula čisto da znaš, možeš da isprogramiraš daljinac od Cisco risivera da ti zameni onaj od televizora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari