Jel to potvrdjena informacija?Pošto Dezinformer dolazi na SBB kako da blokiram taj kanal?
U pitanju je EON box
Uzmeš daljinski, i promeniš kanal ako ti ne odgovara i zavrešna stvar!!!😉Pošto Dezinformer dolazi na SBB kako da blokiram taj kanal?
U pitanju je EON box
Ovo mene brine sada kada je SBB prodatSta ste se uhvatili sporta :/
A to znači, izvršite izmene u fantasy-ju na vreme.🚨 Vreme je za 33. kolo Evrolige!
Zvanično ih nema na listi, samo ručno skeniranje.Koje su pozicije kanala ?
"Odličan je TV program je vrlo dobar je TV program, dosta dobar, samo je dosadan"@poglavicas odličan screenshot Arene 3 SK 😁
Mogli su i da ih ostave, kao i do sada kada je bilo za reprezentacije i još ponešto...Uklonjeni ce biti sa našeg EON-a naravno. Ali stižu Arena Sport SK kanali na EON
Zaključaš ga, kao i ja Pink još odavno...Pošto Dezinformer dolazi na SBB kako da blokiram taj kanal?
U pitanju je EON box
Zaključaš ga, kao i ja Pink još odavno...Pošto Dezinformer dolazi na SBB kako da blokiram taj kanal?
U pitanju je EON box
Sutra do početka EvroligeŠta sve načitah u grupi Božeee....
Glavno pitanje moje je kada dobijam Arene EON FULL. Sportski pozdrav forumašima
Može info za frekvencije i ostalo...kao i za nove AreneSK....ako imaš...pošto imam CAM modul na LGu...pa da probam ručno. Hvala unapred.Na SBBu LG tv pronašao preko DVB-Ca Mts kanale: sve Superstar, Klasik, K1, Rts drama, euronews rs, Kurir, Blic i svima najomiljeniji Informer.
sva prava prenosa su prodata. mogu eventualno da ostave jedan SK kanal koji bi bio za emisije, intervjue i istoriju, a koji bi se takmičio sa SOS kanalom po pitanju popularnostiMogli su i da ih ostave, kao i do sada kada je bilo za reprezentacije i još ponešto...
Ima pošto je drugi paket u pitanju, tako je rečeno u poslovnici. Ali bitan je odgovor da ipak vraćam trenutnu opremu, mislio sam da ostajeI nove opreme nema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari