Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

SBB potvrdio da će kanali Arene Sport sada biti dostupna svim korisnicima, koji će sada moći da prate "proširen" sadržaj. Kada je reč o kanalima, koji definitivno neće biti isti, poznato je da će svi Arena Sport kanali sada biti otvoreni, umesto Sport Klub kanala. Dakle, Arena Premium 1, 2, 3, kao i svi Arena Sport kanali, od 1 do 10, a tu su i Arena Sport 1x2, Arena Fight.

Osim toga, poznato je da za nekoliko dana stiže Arena Sport Premium 4, u planu je i kanal posvećen tenisu, kao i, barem, dva dodatna kanala, koji bi do juna trebalo da budu pokrenuti i uvedeni u programsku šemu televizije.

Da, samo o SK pricaju a Hustler, Brazzers i Reality Kings niko da spomene.

Ajde vidi jel tebi otvara. Meni izbacuje "Skremblovano" a znam da sam ih imao do skoro.
Meni svi obrazovni kanali rade normalno i na TV, i preko eon sajta.

Inače, profesionalizam SBB na nivou. Smarali su korisnike sa porukama onoliko da mogu da se bindžuju serije, a sad treba da jurim šta će da bude po forumima i društvenim mrežama.

Objavili šeme za sve kanale sem SK1 na srpskom sajtu i na EONu za sutra, prekosutra i nakosutra 😂, kakav cirkus, ne znam je l' ima poklapanja sa Arenom, ali opet, ako nastavljaju ti kanali u Hrvatskoj i Sloveniji ne znam zašto apdejtuju i srpski sajt, ko zna šta se više tu dešava...

Šta može da se dobije prilikom obnavljanja ugovora za pravna lica?
Ističe mi ugovor u aprilu, prošli put sam dobio istu ponudu kao za fizička lica, 12.x1din. U pitanju je eon full

Daklem, znam da je ovih dana biti ili ne biti....sta nas ceka u buducnosti sa kanalima i gde ce koji zavrsiti, ali moram da ispricam ovde sta mi se desili prekjuce.
Naime posle ne znam koliko godina EON box je poceo da baca kasiku (mislim da sam imao prvi i najoriginalniji box iz onih prastarih vremena pocetaka EONa).
Samim tim zovnem ja SBB i zahtevam novi BOX i ovaj iz call centra napravi nalog za zamenu. Ali bukvalno pola sata kasnije zove me majstor iz SBBa i kaze da bi mogao da bude kod mene za 10 minuta. Ja u soku, kazem OK, samo napred. I zaista dodje covek i zameni stari box sa ovim najnovijim giga mega i naravno da mi i novi daljinac. Sve lepo i fino, radi bez greske......i onda primetim i ne verujem :). Da se unapred odbranim, siguran sam da se o ovome vec pricalo, ali ejjjjjjjj da daljinac ima kao osvetljenje za samo nekoliko dugmica, a da za ostale, ukljucujuci i najbitnije brojeve, NEMA. Bas bi voleo da znam, koji maloumni genije je smislio ovako nesto :).
ja znam samo da se baterije brzo troše. a kad bi svetleli svi dugmići potrošile bi se bukvalno za nedelju dana :)

Šest sati i neki minut, Sport klub i dalje radi, 😀 EON van mreže.

Ima pošto je drugi paket u pitanju, tako je rečeno u poslovnici. Ali bitan je odgovor da ipak vraćam trenutnu opremu, mislio sam da ostaje
Dobićeš drugu opremu (polovnu), ne nužno novu (jer je nema, ako se radi o kablovskom internetu).

Ovi na SBB-u su se totalno pogubili, nemaju kontrolu nad procesom, na stranu što ne obaveštavaju o tome.
Ili ono što ja mogu da vidim kod EON-a, ostaje sve isto kao i do sada, samo su korisnici Arene dobili sva prava prenosa od SK.
Arena 1 : 0 SK

ali kako su onda reklamirali sav sport i sl sto prenosi arena,znaci svakako treba arena kanali da budu na eon-u

kacili su ljudi ovde prepiske sa sbb-om gde im govore da dobijaju sav sport..cak je i sbb na instagramu objavio najavu za premier ligu

dobićete kanale šta kukate
ionako nema ništa da se gleda u 8 ujutru
Kao prvo ne dobija se ništa, nego se plaća za to. Kao drugo mi kao klijenti pored toga što plaćamo moramo i da budemo obavešteni o svim promenama koje će uslediti (stoji u ugovoru).
Na šta to liči da se voditelji sa SK opraštaju od gledalaca, iako niko iz SBB nije zvanično rekao da dolazi do promene. Čak i danas ako se ode na sajt EON-a u listi kanal nalaze se svi SK programi. Zašto nude nešto što ne mogu da ponude?

Pa na mojsbb instagram stranici ide odbrojavanje 3, 2 i danas ce biti 1 gde je tema klipa sport.

Zašto ne bi bilo, pod istim ili drugim brendom, sa drugim komentatorima?

Dug je dan, videćemo večeras, taman dok se ljudi vrate s posla...

Nazad
Vrh Dno