Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

Avdić i Kostić će prenositi.
Andjusu zabraniti pojavljivanje bilo gde. I vratiti ga malo u Dubrovnik opet, pričao je da mu je ok bilo.

A sto ide reklama na SK za sve meceve evvrolige cak i zvezda i dalje, sad bas zbunjuju ljude

Prilozi

• IMG_4476.PNG
    IMG_4476.PNG
    247.9 KB · Pregleda: 96
KKCZ prenosiće Karović?

Da, samo o SK pricaju a Hustler, Brazzers i Reality Kings niko da spomene.

Ajde vidi jel tebi otvara. Meni izbacuje "Skremblovano" a znam da sam ih imao do skoro.
Meni radi super, provereno sinoc na duze, a malo i jutros pre posla :sneaky::cool::sneaky:

Gledam sada programsku semu i deluje da SK samo izgubio Euroleague, ostalo vidim sve prenose normalno, fudbal turski, portuglaski, holandija, tenis itd al sto kazu, aj sacekamo. Samo da srede do sledece nedelje kada krece Liga SampiNJona . Samo SK1 nema programsku semu :)

Kanali Sport Klub 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 se prikazuju i u Hrvatskoj i Sloveniji, evo vam primer trenutno Sport Klub 2, tenis sa hrvatskim komentatorom. Sport klub nastavlja poslovanje u tim zemljama, zato i ima program. Verovatno će ih SBB u Srbiji skloniti u toku dana ili noći i zameniti sa Arena kanalima.

A gde su nestali katalozi Viasat True Crime i TV1000 iz video kluba? Čini mi se da su juče bili tu.

Da li se SK sutra gasi ne znam, ali od sutra kreću Arene na SBB.
Na SBB stiže 45 novih kanala.

Poslednja izmena od urednika:
Na kraju SBB ispada ubedljivo najbolji izbor (za one koji mogu da biraju). EON platforma neuporedivo naprednija u odnosu na Iris/Move, svi kanali su tu + N1 i Nova S koji su mnogima jako važni. Mislim da treba iskoristi dok daju dobre ponude, kasnije ko zna šta nas čeka. :D

Otkud to od sutra, zar nije trebalo od danas?
Ne, trebalo je od 15. aprila, ali će biti sutra, zbog pritiska iz Informera koji dobija širi auditorijum.
Informacija od zaposlenog na malko višoj poziciji u SBB-u.

Počev od 3. aprila, TV ponuda kompanije SBB će biti obogaćena sa novih 45 kanala koji će biti dodati u postojeću ponudu tokom promotivnog perioda.

Je l ovo nagoveštavaju buduću doplatu za neki vid sport paketa?

Nazad
Vrh Dno