Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

SBB u okviru premium paketa nudi MAX aplikaciju. Da li neko ko ima ovaj paket može da mi kaže na koliko uređaja je moguće instalirati max aplikaciju?

Divno, još propagandnih proliv kanala. Svaki prokleti put kada ubace novi kanal pobrljave favorit liste na D3 mini krntijama.

Poslednja izmena od urednika:
SBB u okviru premium paketa nudi MAX aplikaciju. Da li neko ko ima ovaj paket može da mi kaže na koliko uređaja je moguće instalirati max aplikaciju?
Imam ja mozes aktivirati maksimalno na uredjaja koliko hoces treba da budes registrovan i da znas lozinku a profila mozes ja mislim makimalno 5 da napravis
Da li neko zna da li ce svih 45 novih kanala da rade nakon 30.06
Nastavljaju ubacivati nove kanale :D Una TV na 28
kada su ubacili una tv nisam primetio

Ako moze mala pomoc. Zbog poskupljenja u decembru,januaru,nisam sigura,nisam raskinuo sa SBB-om vec sam uzeo najmanji trio paket. Sklopljen nov ugovor na dve godine. U koliko bih sada zeleo da raskinem ugovor da li im placam neke penale? Ovaj poslednji ugovor sam potpisao po redovnoj ceni,nisam dobio nikakav ni popust ni gratis.

Po kom osnovu zelis da se pozoves na raskid ako si potpisao na jednu cenu a nisu ti je menjali? Ako sam dobro shvatio

Neće, naravno.
Eventualno ako se odričeš srpskog državljanstva. :D
Onda izgleda nista od posla.
Mada po meni ali ne gresim ako vec nisam dobio nikakve benefite logicno bi bilo da platim razliku u ceni izmedju cene pod ugovornom i bez ugovorne obaveze i eventualno neke prikljucne takse. Pisacu im pa cu videti kako cu proci.

Poslednja izmena:
Zašto si potpisao ugovornu obavezu ako nikakav benefit nisi dobio? Jedinu tu razliku u ceni pod UO u odnosu na ovu bez UO od 300 din mesečno mogu da traže pri raskidu.

Zato sto kad hoces da predjes na jeftiniji paket mora nova UO.

A za prevremeni raskid u njegovom slucaju se placa to sto je i sam zakljucio.

Uvek mora nova UO. Ja sam radio isto samo na 12 meseci, dok je SBB bio jedini na mojoj lokaciji i ništa nisu davali za produžene premijum paketa. Možda je i on u istoj poziciji?

nstelep

Kontaktiraj ih, pa vidi šta možeš i moraš. Mislim da imaš pravo da biraš da li dugovanje od potpisivanja UO do raskida, ili dugovanje od raskida do kraja UO. Proveri ovo? Ne kod njih!
Srećno.

Ne mora uvek, ja koristim godinama isti paket bez UO i zbog toga placam 200-300 dinara skuplje nego sa UO. I sad ako bi hteo da promenim paket, morao bi da potpisem UO, jer je to u osnovi otkaz ugovora na neodredjeno i novi ugovor na odredjeno za novi paket.

UO = ugovorna obaveza na odredjeno vreme, i kad to vreme prodje, ne mora da se produzi, ali nastavlja servis po drugacijim uslovima, koji se moze otkazati uz postovanje otkaznog roka.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno