Zvali su me u vezi prevremenog raskida. Dugujem im za penale 1420 din i otkazni rok je mesec dana. Korektno.Rekli su mi da ce me uskoro neko kontaktirati. Javicu kako sam prosao.
Nazvala me devojka i tako rekla. Jedino da sutra odnesem opremu pa kako mi bude.Za prevremeni raskid, zbog kojeg se placaju penali, ne bi trebalo da se primenjuje otkazni rok (30 dana). Otkazni rok je predvidjen za otkaz ugovora na neodredjeno vreme (to je kad istekne UO). Al ok, ako neces da komplikujes ili ti odgovara tako.
Sutra ću otići do Galerije, preko telefona su mi rekli da Sbb ne drži Leštane, i da ne bi trebalo da bude problem raskid ugovora .. za svaki slučaj sam želeo da proverim i ovde na forumu. Javljam šta je bilo.u tom slučaju nema penala. već je obrađen takav slučaj, da li u ovoj ili prethodnoj ili preprethodnoj temi
mislim da je najbolje da ispostujes proceduru, posalji im mailom zahtev za prenos servisa na novu adresu, Cisto da dobijes odgovor da tamo nemaju tehnickih moguicnosti i posle toga si miran kad imas na "papiru" da ti zelis njihovu uslugu ali da oni ne mogu da je isporuceSutra ću otići do Galerije, preko telefona su mi rekli da Sbb ne drži Leštane, i da ne bi trebalo da bude problem raskid ugovora .. za svaki slučaj sam želeo da proverim i ovde na forumu. Javljam šta je bilo.
Da li onda imaš jedan eon na boxu i jedan na smart tv-u? Ili samo taj eon box, a nemaš smart aplikaciju za drugi tv?Box je 6459 din bez UO.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari