Pa to je i normalno ne moze light, full i premium paketi da imaju iste kanale.Počev od 3. aprila, TV ponuda kompanije SBB će biti obogaćena sa novih 45 kanala koji će biti dodati u postojeću ponudu tokom promotivnog perioda.
Je l ovo nagoveštavaju buduću doplatu za neki vid sport paketa?
Da ukoliko ne budu izmislili da se sada dodatno plati i u okviru premium...ukoliko to bude....Pa to je i normalno ne moze light, full i premium paketi da imaju iste kanale.
Ja placam premium i da imam iste kanale kao neko ko ima light ili full. Naravno da ce se placati i uvek se placalo ako hoces vise.
Pa ne moze premium da doplacuje ako je vec premium, sta je onda jos dodatak, diamond paket?Da ukoliko ne budu izmislili da se sada dodatno plati i u okviru premium...ukoliko to bude....
pa taj sam..doduse ne u sbb-u ali dobroTimski paket ( 50 posto popust ,iz bivse prve ruke pricam) dobijaju samo zaposleni.
Naravno sada sve zavisi od novog vlasnika i politike firme.
Ja ih nikad nisam vdieo a neko spomenuo da smo dobili to?A gde su nestali katalozi Viasat True Crime i TV1000 iz video kluba? Čini mi se da su juče bili tu.
Bilo je u video klubu.Ja ih nikad nisam vdieo a neko spomenuo da smo dobili to?
U Sloveniji je Telemach objavio da su gratis do 31.08.2025.I meni deluje da će za 3 do 6 meseci Arena Premium će biti samo na doplatu. Moraju pare da se vrate.
Ne pise nista ni za D3 platformu , ali navodno bi trebalo svi Sbb korisnici da dobiju kanale sutra, videcemo.Vazi li ovo uopste za Total TV korisnike i ovaj EON koji imamo uz paket (na kompu i preko fona) ? Nigde nikakvo obavestenje ne izlazi...
Čak kada odeš na sajt Totala, prebacuje te na SBB sajt.Vazi li ovo uopste za Total TV korisnike i ovaj EON koji imamo uz paket (na kompu i preko fona) ? Nigde nikakvo obavestenje ne izlazi...
Netačna informacija za Sloveniju, tamo postoje samo SK 1 do SK 6 ( = 7 do 10 nemaju).Kanali Sport Klub 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 se prikazuju i u Hrvatskoj i Sloveniji,
nema ogranicenje za Premium paketU Sloveniji je Telemach objavio da su gratis do 31.08.2025.
Ne pise nista ni za D3 platformu , ali navodno bi trebalo svi Sbb korisnici da dobiju kanale sutra, videcemo.
pa da, kontam da ce premium imati sve te kanale uracunate jer je najskuplji paket u pitanju , verovatno ce se znati vise u narednom periodunema ogranicenje za Premium paket
Imas pod temom total tvVazi li ovo uopste za Total TV korisnike i ovaj EON koji imamo uz paket (na kompu i preko fona) ? Nigde nikakvo obavestenje ne izlazi...
Da da prebaci naravno nego na aplikaciji SBB koju imam se vodi neki paket Total TV paket koji vrv. vise i ne postoji pa bas nema covek pojma onda sta i kakoČak kada odeš na sajt Totala, prebacuje te na SBB sajt.
Za Total TV piše 90 novih kanala. Meni je to neverovatno...Vazi li ovo uopste za Total TV korisnike i ovaj EON koji imamo uz paket (na kompu i preko fona) ? Nigde nikakvo obavestenje ne izlazi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari