Meni na jednom nalogu odmah proradilo a na drugom posle par sati.Premium paket ne poskupljuje tako da nemaš osnova za raskid ugovorne obaveze bez penala.
Koliko im treba da aktiviraju promo HBO? Jutros aktivirao u app i još mi skremblovan HBO.
Meni na jednom nalogu odmah proradilo a na drugom posle par sati.Premium paket ne poskupljuje tako da nemaš osnova za raskid ugovorne obaveze bez penala.
Koliko im treba da aktiviraju promo HBO? Jutros aktivirao u app i još mi skremblovan HBO.
… aktiviraće se u toku dana…Premium paket ne poskupljuje tako da nemaš osnova za raskid ugovorne obaveze bez penala.
Jel premium paket?Juce produzen ugovor, 10 meseci po dinar, pojacan protok interneta za 100 i jos jedan eon uredjaj umesto d3 uredjaja. Zaboravio sam da im trazim i telefon sto ga daju,, mozda bi i to uspeo da izvucem.
Jel prvo raskid bio pa dogovor?Juce produzen ugovor, 10 meseci po dinar, pojacan protok interneta za 100 i jos jedan eon uredjaj umesto d3 uredjaja. Zaboravio sam da im trazim i telefon sto ga daju,, mozda bi i to uspeo da izvucem.
Meni je na SBB Premium paket bas sam setao kanalima,otkljucano sve osim Elita 4kanala.Bio mi je zakljucan FilmBox ali,je i on sada otkljucan.Zbog povecanja cena SBB Full,su otkljucali do 31 Januara umesto do 14...samo da napomenem ja koristim SBB satelit(nekada Total Tv)Otvoreni svi kanali, osim elite na Eon-u. Aktivacija putem aplikacije moj Sbb.
Da li poskupljuje i samo tv Eon full paket sa rentiranim boksom? Ne vidim nigde to obaveštenje, ni na sajtu, ni na računu koji sam dobio i do sada je iznosio 2.249din.
Jel EON OTT EON van mreže?Ja sam otkazao pre nedelju dana EON SAT (ex Total TV) sa sve još važećom ugovorenom obavezom, ali sam prešao na EON OTT (IPTV) pa formalno jeste raskid jedne ali i ugovaranje druge SBB usluge (ne plaćam penale naravno). Tih mesec dana nije postojalo kod mene, ali ti mogu reći da se od opreme vraća samo Total TV sat. risiver (sa karticom ako je NDS, ako je Irdeto onda samo risiver jer je cardless) i to je sve - daljinac, kablovi i sat. antena se ne vraća, možeš to sve slobodno baciti. Risiver vraćaš lično u poslovnicu, potpišeš raskid i popisanu vraćenu opremu 😊 neko mi je davno rekao ko je prelazio sa Total na Msat da oni ionako moraju instalirati novu sat. antenu i LNB sa novim kablovima... Ako nekog zanima, EON OTT ima primetno oštriju sliku nego EON SAT koji daleko od toga da je bio loš...
JesteJel EON OTT EON van mreže?
Koji je paket i koliko se plaća mesečno?
Imaš sve eon pakete van mreže sa cenama na zvaničnom sajtu .Koji je paket i koliko se plaća mesečno?
Ne zna bas taj sta prica. Teoretski taj uredjaj moze da ima max download od 440 Mbps zbog 8 downstream kanala, a upload od 120 Mbps zbog 4 upstream kanala.Imam problem sledece prirode.
Naime, brzina neta je tacno 10 x manja nego sto treba.
Umesto 300/12 zadnja 2 dana mi je 30/12 u bilo koje doba dana ili noci.
Imam CiscoEPC3925 plus Archor x10 ruter ali nije mnogo uredjaja nakaceno niti oni vuku toliko net da bi napravili takav pad protoka.
Za 20ak godina koliko koristim sbb, ovo mi je prvi problem na koji sam naisao.
Kontantirao sam podrsku na TW, prosledili nalog. Zove me terenac i ubedjuje me da je nemoguce da imam 300/12 jer to taj Cisco ne podrzava.?!?!
Kad god sam u poslednjih 10-ak godina proveravao na speedtestu, uvek sam dobija 280-290/12 a sad dobijam plafon 30/12
Da li sam ja poludeo pa mi se vec godinama prividjaju cifre ili covek prica ne zna sta prica?
Pogledajte prilog 471816
“Постоји”, поднесеш захтев за раскид УО и добијеш 9м по 1рсд.🤷Da li postoji neka akcija za stare korisnike?
Do sada nisu naplacivali. Ne verujem da ce i sada.Koja je fora da se u ovom promo periodu mora posebno aktivirati HBO?! Da nije ono imate besplatno,ali mora da deaktivirate pre 31.01.2025.ako slučajno zaboravite ili zbog "tehničkih poteškoća" ne deaktivirate mi Vam naplatimo pretplatu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari