Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2024) [nije tema za EON box i aplikacije]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta je sad ovo mislim poskupljenje,ja,placam putem eracuna...sad gledah pdf racun za Novembar i nema ovo dole za poskupljenje.Doduse ja koristim SBB SAT (satelitski program),izmenjali su imena pa mi nije vise Total Tv Premium vec bese EON SAT PRemium,imam obican satelitski risiver i antenu napolju.Posle cu bas da pogledam na SBB sajtu,pise li igde da poskupljuju satelit.Ujedno od sutra otkljucavaju kanale evo linka do videa "jutro na Prvoj" gost PR manadzerka SBB-a SBB OTKLJUCAVANJE KANALA ZA PRAZNIKE :unsure:
Poskupljuju i satelit osim najmanjeg paketa light/start

@Matrix69
Je l' ovo bila greška ili će kanali u Srbiji kod SBB-a, ipak biti otključani do 31.01.2025. godine, kako kaže ova u prilogu iz emisije Prva TV?

Inače, pošto sam iz BiH, čisto da vas obavijestim da će i kod vas, skoro sigurno doći do poskupljenja.
Kod nas svi EON SAT paketi poskupljuju od 01.01.2025. godine za 1,5€, a vidim i u CG poskupljuje ali samo EON SAT Light za 1€ od 01.03.2025. godine.
Inače, od marta 2023. godine, zajedno sa ovim novim poskupljenjem, kod nas u BiH, EON SAT paketi su poskupili za oko 4-5€.

Pošto ne mogu editovati prethodni post, čisto da dodam da su velikodušno produžili novogodišnju promociju otključanih tv kanala do 31.01.2025. umjesto do 14.01.2025. kako je prvobitno bilo najavljeno.

Ali stvarno su ...
Na 27" monitoru jedva video, ma ne bih nkad video info o poskupljenju od 01.01 da ga nisam trazio ... Jel to svi paketi po 300 linearno?

Samo Full paketi ovog puta. Za razliku od mts-a koji informaciju o povecanju postavi samo na sajtu pa ko procita, ovi bar postave na racunu, doduse sitnim slovima. :)

Da li poskupljuju total tv pakete?
Buljim u racun 5 m i nigde ne vidim ista o poskupljenju??

Samo Full paketi ovog puta. Za razliku od mts-a koji informaciju o povecanju postavi samo na sajtu pa ko procita, ovi bar postave na racunu, doduse sitnim slovima. :)
Stiglo je i malo detaljnije obavestenje putem sms...

Prilozi

• 0-02-05-a48bbef442899987a06f12d3229a5be7b29d44f1aafb56f0465593045ef73e9c_a93a9a756fe608ae.jpg
    0-02-05-a48bbef442899987a06f12d3229a5be7b29d44f1aafb56f0465593045ef73e9c_a93a9a756fe608ae.jpg
    194.3 KB · Pregleda: 127
@trucic
Ne verujem da daju nešto posebno za OTT platformu. Agenti tu uslugu uopšte nemaju u ponudi, kažu, svratite se u poslovnicu. U poslovnici nude ono što piše u akcijskom cenovniku. Nude prelazak na veći paket!, 10 meseci po staroj ceni, uz potpisivanje nove ugovorne obaveze na 24 meseca.
Treba pokušati sa zahtevom za raskid, mada tu oni nisu naročito osetljivi. Verujem da ga daju lako, bez neke volje za zadržavanjem korisnika. OTT paketi imaju daleko veću mobilnost, može se prebaciti i na pripejd i otkazivati i zakazivati kada god se hoće. To su i meni predložilii kao vid uštede za tu platformu, po isticanju UO.

… hvala puno! Bližu se i svakako bi zadržao uslugu, pa me interesuje šta se dešava po tom pitanju… nisam siguran da mi više kanala treba od onih iz Full paketa, možda bi značio neki TV slot… svakako javljam šta su mi ponudili…

… definitivno, Full OTT paket poskupljuje 300 dinara … jedino što nude pre isteka: 18meseci Premium po ceni Full paketa, posle puna cena… sve ovo pre zahteva za raskid…

Je l' to piše negde? Da poskupljuje Full OTT i ta ponuda 18 meseci Full cena, a nakon toga 6 meseci premijum?

Na sajtu nema cenovnika sa novom višom cenom, a mene kao korisnika upravo tog paketa nisu obavestili putem računa, kao što su obavestili korisnike Full u mreži koji realno poskupljuje. Čak i tu poskupljenja nisu ista. Za Full Tv u mreži (bez interneta) posupljenje je 200 rsd.

Poslednja izmena:
… ne, tražio da me neko pozove sa ponudom… sad kad razmislim, možda su rekli i 16 po Full Ott ceni, pa premium… ali, svejedno je - to je ono što nude pre nego postoji mogućnost za podnešenja zahteva za radkid… tada mi je rekla Full OTT cenu 2499dinara… tako daposkupljuje i moj paket…

Mislim da su neobavešteni ili troluju. Možda, ali ne od 1.januara kao što su poskupeli paketi u mreži. Za OTT varijante važeći je cenovnik iz 8.2024. Novi nije izašao. Kada izađe, onda mogu da pričaju o novim cenama. Deluje da je neka navlakuša 🤔

Da li jos uvek imaju tidal u ponudi sa paketima, uskoro mi istice pa da znam cemu da se nadam?

… nemaju, već neko vreme ne nude Tidal kao opciju ili da je uključen u paket…

Meni Tidal radi iako sam prekinuo i otkazao eon premium duo. Verovatno su uplatili svima koji su ga imali ili još uvek imaju, do 31.marta 2025., kako su i inače rekli da će usluga trajati, ali se neće više moći ugovarati preko SBB.

Napisao si da si premium. Poskupljuju samo full paketi.
Jel to samo za nove korisnike? Meni na računu za novembar nigde ne piše informacija o poskupljenju?
Poskupljuju i satelit osim najmanjeg paketa light/start
Za svega 2 godine stigli smo od 1295 do 1845 za eon sat full(nekadašnji total extra). A u paketu nikakvih novosti.
Da li poskupljuju total tv pakete?
Buljim u racun 5 m i nigde ne vidim ista o poskupljenju??
Ima na sajtu cenovnik koji važi od 1.1.2025.

Ima li nekih povoljnosti mimo onoga sa sajta za eon tv van mreže? Dobija se jedan box i jedan smart tv app? Da li se plaća renta za eon box? Koliko može maksimalno televizora?

Na premiumu bez cimanja moze da se dobije 6 meseci po dinar i paket 700/70. Jedan mail i jedan poziv..

Samo tv me zanima.

Imam 14 meseci po dinar i ostalo po punoj ceni a paket je eon premium.Ovih 14 meseci mi istice za 2 meseca pa me zanima da li mogu da prekinem ugovor zbog povecanja cena bez placanja penala.Hvala

Premium paket ne poskupljuje tako da nemaš osnova za raskid ugovorne obaveze bez penala.
Koliko im treba da aktiviraju promo HBO? Jutros aktivirao u app i još mi skremblovan HBO.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno