@steftes26
Vec od 01.01.2025. racunaj 4549.
U aplikaciji prebaci namesti da ti salju racune na mail racun ce ti biti umanjen za 100 din.Prvih 12m po 1din, zatim 12m redovna cena 4.249 din, tj. verovatno će tad biti neka druga cena imajući u vidu kako jednom godišnje bude neko povećanje
S obzirom da sam ovaj ugovor potpisao 05.12 ove godine, i da je tek prvi mesec po 1din, ne sekiram se@steftes26
Poskupljuju i satelit osim najmanjeg paketa light/startSta je sad ovo mislim poskupljenje,ja,placam putem eracuna...sad gledah pdf racun za Novembar i nema ovo dole za poskupljenje.Doduse ja koristim SBB SAT (satelitski program),izmenjali su imena pa mi nije vise Total Tv Premium vec bese EON SAT PRemium,imam obican satelitski risiver i antenu napolju.Posle cu bas da pogledam na SBB sajtu,pise li igde da poskupljuju satelit.Ujedno od sutra otkljucavaju kanale evo linka do videa "jutro na Prvoj" gost PR manadzerka SBB-a SBB OTKLJUCAVANJE KANALA ZA PRAZNIKE
Stiglo je i malo detaljnije obavestenje putem sms...Samo Full paketi ovog puta. Za razliku od mts-a koji informaciju o povecanju postavi samo na sajtu pa ko procita, ovi bar postave na racunu, doduse sitnim slovima.
… neko…?!… uskoro mi za samo EON Full TV OTT paket ističe UO… pa da opet pitam - šta je moguće dobiti za produženje, ako je neko imao skorašnja iskustva…? Čekati da istekne ili isto daju i malo ranije…?! Hvala
Zahtev za raskid ugovora obično pokreće operatore da nude nekomercijalne ponude.… neko…?!
To ne stize svima koliko znam vec samo ko se prijavio za dobijanje obavestenja putem sms-a.Stiglo je i malo detaljnije obavestenje putem sms...
Jel to samo za nove korisnike? Meni na računu za novembar nigde ne piše informacija o poskupljenju?Napisao si da si premium. Poskupljuju samo full paketi.
Za svega 2 godine stigli smo od 1295 do 1845 za eon sat full(nekadašnji total extra). A u paketu nikakvih novosti.Poskupljuju i satelit osim najmanjeg paketa light/start
Ima na sajtu cenovnik koji važi od 1.1.2025.Da li poskupljuju total tv pakete?
Buljim u racun 5 m i nigde ne vidim ista o poskupljenju??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari