Evo sta mi se zapravo desilo .Što da ne, ako ima lokacijskih uslova za optiku.
Bude to brzo. Ako ti je danas aktivirana usluga nazovi ih za sat,dva i trazi ID i broj ugovora da ne cekas racun.Pozdrav, da li zna neko koliko vremena treba da se generiše broj ugovora nakon uvođenja usluge, kako bi mogao da se registrujem na Moj SBB ? Hvala unapred.
Eon full poskupljuje i za stare.@Magnus
I ja sam video samo za eon full u cenovniku ali nisam siguran da ce vaziti samo za nove korisnike.
Eon full duo konkretno u mom slucajuZa koje pakete i za koje korisnike? Po objavljenom cenovniku za 1.jan.2025. poskupljenje je samo Eon Full (svih) paketa i to samo za one koji počinju ugovore od 1. januara, tj nove korisnike.
Gde to piše? Moralo bi to biti jasno istaknuto da korisnici tog paketa mogu da zatraže raskid ugovora, ako im ne odgovara to poskupljenje.Eon full poskupljuje i za stare.
Nekada su kacili obavestenje na sajt. U poslovnici sam cuo da ce pisati na racunu,papir ili na mail. Ko hoce moze da raskine ugovor.Gde to piše? Moralo bi to biti jasno istaknuto da korisnici tog paketa mogu da zatraže raskid ugovora, ako im ne odgovara to poskupljenje.
Sad se setih da to mogu da objave i krajem decembra, jer naplata stiže početkom februara.
Znaci za bilo kakav normalan popust, mora zahtev za raskid ugovora, nakon cega zovu kako sam shvatio.Lepo je kada ima ljudi sa kojima mozes normalno da popricas. Odem jutros u drugu poslovnicu i sa njima dogovorim da se odradi aneks ugovora na taj najjeftiniju paket trio mini koji meni odgovara. Dobro njima ne gube korisnika a dobro i meni zato sto sam dobio to sto mi odgovara. Doci ce ekipa da zameni eon box i to je to.
Nista se ne desava, znaci da si samo los "poker" igrac.Da li neko zna, ukoliko podnesem zahtev za raskid ugovora, a predomislim se u roku od tih mesec dana, sta se desava?
Da li moram da vratim opremu, ili mogu i da nastavim da je koristim nakon tog perioda kao da nista nije bilo?
Moze nego kad je vec pitano, sta se dobija realno? Paketi isti, brzine iste.Jel moze da se uzme optika na Sbb-u za fizicka lica ?
Ja koristim EON SAT Premium TV i naplacuju po 2350d ...da ne bese emaila sa okacenim pdf racunom neznam kako bih,Moj SBB aplikacija nece pa tamam 100puta reinstalrao.Skinem sa Play Stora ulogujem se ali onaj krugic "Preuzmi Racun" ne radi.Onda uplatim sa ovim iz emaila,i uplata prosla...mada sam ih zvao kazem aplikacija vam ne radi popravite to ako je moguce,i iskoristim pitam onu operatorku moze li po isteku ovog UO da smanjim paket?Tj obnovim al EON SAT Full TV cena he trenutno gledam 1745d mesecno kaze moze sad sta ce biti videcemoIzasao mi je racun u aplikaciji ali kada kliknem na preuzmi pdf njega ne otvara. Kao da je fajl s..... Na mail ga nisam jos dobio. Provericu kasnije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari