baltam0s
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.02.2009
- Poena
- 485
I stand corrected.Pa bude i isti period...
I stand corrected.Pa bude i isti period...
Meni su dali 12 meseci po 1 din za full paket. Pre par dana.Meni telekom danas pokucao na vrata i ponudio 17 meseci po dinar. Šta mislite koliko mogu da dobijem od Sbb-a ako u ponedeljak odem do njih i zatražim prekid saradnje pošto mi UO ističe 10.12.?
@nstelep
U pravu si. Novi cenovnik od 01.01.2025. Neverovatno kako ne umeju da iskoriste priliku da vrate nesto korisnika nego odmah gledaju da povise cenu kao konkurencija.
Meni danas 6x1din u poslovnici nakon zahteva za raskid, devojka tamo reče da će neko pozvati u toku dana, pa su nakon 2 sata zvali iz Call centra sa istom ponudom. Kako trenutno izgleda, razilazimo se nakon 15ak godina.Meni su dali 12 meseci po 1 din za full paket. Pre par dana.
Mozes da upllatis 20 din, ja sam uplatio i bio sam miran za taj period.Da li vam u ovoj novoj moj sbb aplikaciji prikazuje racun u pdf-u. Meni je blank sve. I kada smo vec kod racuna, sobzirom da sam dobio 12 meseci po dinar da li sam u obavezi i taj dinar da placam svakog meseca ili mogu da uplatim sada tipa 20 kinti i da budem u preplati?
Meni preko chat-a rekose da ne moram nista da platim vec ce sa prvim racunom nakon 12 meseci uracunati i tih 12 dinara. Mada nije mi problem da skoknem i do poslovnice i uplatim 20 kinti.Mozes da upllatis 20 din, ja sam uplatio i bio sam miran za taj period.
Javi molim te da li su ti ponudili nesto, planiram isto da odradim i predjem u SNPosaljem ja mail sa pitanjem da bih zbog poskupljenja zeleo da predjem na najjeftiniji trio mini paket. Zvala me teta malo pre i kaze da je problem da zbog poskupljenja predjem na taj paket vec mi nudi 20% popusta prvih 8 meseci na novu cenu eon fulla a ostalih 16 po punoj ceni. Kazem ja i ne lazem je da mi to ne odgovara,da nisam zahtevan korisnik i ako moze trio mini ako ne da bih raskinuo sa njima. Rece ona nije problem raskid,da idem u poslovnicu i imam taj otkazni rok od 30 dana posle cega mi se gase njihove usluge. Po meni velika glupost. Ja bih da ostanem kod njih a oni eto ne moze sa manjim paketom. Mozda mi ponude nesto posle zvanicnog zahteva za raskid ali trenutno je ovakva u gore navedenom tekstu situacija.
Dobio na jedan ugovor, pitao ih pre 2 god kad sam produzavao i decko doneo uz novi eon box, ubee router i d3 cam modul. D3 mini sam imao ranije.I sve to mozes da dobijes kao jedan korisnik ili dodatno trazis ?
Upravo se vratio iz poslovnice. Kaze mi da dodjem sutra u poslovnicu i vratim opremu radi se momentalni raskid. Ne nude nista,ni zvace te neko,nista. Nisu mi dali ni nikakav zahtev da popunim. Danas mi prica neka teta iz korisnickog da je otkazni rok 30 dana a ovi sada kazu da se odmah razilazimo.Javi molim te da li su ti ponudili nesto, planiram isto da odradim i predjem u SN
Lepo je kada ima ljudi sa kojima mozes normalno da popricas. Odem jutros u drugu poslovnicu i sa njima dogovorim da se odradi aneks ugovora na taj najjeftiniju paket trio mini koji meni odgovara. Dobro njima ne gube korisnika a dobro i meni zato sto sam dobio to sto mi odgovara. Doci ce ekipa da zameni eon box i to je to.Javi molim te da li su ti ponudili nesto, planiram isto da odradim i predjem u SN
Obračunaju 30 dana od dana podnošenja zahteva. Dakle ako je 10 ili 20 obračunaju jedan pun mesec i još 10 ili 20 dana za ostatak.Da li je svejedno kada raskinuti ugovor tj, ako se raskine ugovor 10. ili 20. da li obračunaju na osnovu dana korišćenja ili ceo mesec?
Ubee Interactive Corp. | |
Model | EVW32C-0N |
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari