Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2024) [nije tema za EON box i aplikacije]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U pitanju je jednostavno poskupljenje kod svih, samo što ga drugačije pakuju. Ovi misle i verovatno su to statistikom uvideli da ovakvim pojedinačnim podizanjem cena imaju manje otkazivanja i manje korisnika je u igri pa bolje prolazi, a i nije poskupelo i nisu poskupeli. Samo jedan segment.:)
Svi oni imaju neki info ,kad i kolio će ko dizati cene. Biznis je to.

Da li ima još nekom ko hoće da naruči paket EON TV paket van SBB mreže da u padajući meni gde su prikazani gradovi da neće ni jedan grad da se prikaže?
Da li neko ima info kad će da proradi?

Hvala!

Da li vam u ovoj novoj moj sbb aplikaciji prikazuje racun u pdf-u. Meni je blank sve. I kada smo vec kod racuna, sobzirom da sam dobio 12 meseci po dinar da li sam u obavezi i taj dinar da placam svakog meseca ili mogu da uplatim sada tipa 20 kinti i da budem u pretplati?

Izlazio i ulazio vise puta i dalje isto. Nece da ga otvori.
Znaci ne moram da uplatim nista dok ne stigne prvi regularni racun za 12 meseci?

Isto i meni bilo tako i kad sam ponovo uso videli se racuni! Ne moras da placas nis a dok ti ne stignu reg racuni

Izasao mi je racun u aplikaciji ali kada kliknem na preuzmi pdf njega ne otvara. Kao da je fajl s..... Na mail ga nisam jos dobio. Provericu kasnije.

A sto ne bi moglo? Ti si potpisao ugovor na 24 meseca, nakon 8 meseci bi ti sledovalo novu cenu da placas.

Posaljem ja mail sa pitanjem da bih zbog poskupljenja zeleo da predjem na najjeftiniji trio mini paket. Zvala me teta malo pre i kaze da je problem da zbog poskupljenja predjem na taj paket vec mi nudi 20% popusta prvih 8 meseci na novu cenu eon fulla a ostalih 16 po punoj ceni. Kazem ja i ne lazem je da mi to ne odgovara,da nisam zahtevan korisnik i ako moze trio mini ako ne da bih raskinuo sa njima. Rece ona nije problem raskid,da idem u poslovnicu i imam taj otkazni rok od 30 dana posle cega mi se gase njihove usluge. Po meni velika glupost. Ja bih da ostanem kod njih a oni eto ne moze sa manjim paketom. Mozda mi ponude nesto posle zvanicnog zahteva za raskid ali trenutno je ovakva u gore navedenom tekstu situacija.

Meni su dali 12 meseci po 1 din za full paket. Pre par dana.
Meni danas 6x1din u poslovnici nakon zahteva za raskid, devojka tamo reče da će neko pozvati u toku dana, pa su nakon 2 sata zvali iz Call centra sa istom ponudom. Kako trenutno izgleda, razilazimo se nakon 15ak godina.

Da li vam u ovoj novoj moj sbb aplikaciji prikazuje racun u pdf-u. Meni je blank sve. I kada smo vec kod racuna, sobzirom da sam dobio 12 meseci po dinar da li sam u obavezi i taj dinar da placam svakog meseca ili mogu da uplatim sada tipa 20 kinti i da budem u preplati?
Mozes da upllatis 20 din, ja sam uplatio i bio sam miran za taj period.

Da li kod eon paketa moze da se prikljuci dodatni TV bez eon box-a ili mora de se plati koriscenje jos jednog TV-a ?

Kod mene je jedan eon box (sa vraćanjem) , jedan d3 mini i jedan cam modul (nema vraćanja na oba), jedna smart tv aplikacija.

I sve to mozes da dobijes kao jedan korisnik ili dodatno trazis ?

Mozes da upllatis 20 din, ja sam uplatio i bio sam miran za taj period.
Meni preko chat-a rekose da ne moram nista da platim vec ce sa prvim racunom nakon 12 meseci uracunati i tih 12 dinara. Mada nije mi problem da skoknem i do poslovnice i uplatim 20 kinti.

Posaljem ja mail sa pitanjem da bih zbog poskupljenja zeleo da predjem na najjeftiniji trio mini paket. Zvala me teta malo pre i kaze da je problem da zbog poskupljenja predjem na taj paket vec mi nudi 20% popusta prvih 8 meseci na novu cenu eon fulla a ostalih 16 po punoj ceni. Kazem ja i ne lazem je da mi to ne odgovara,da nisam zahtevan korisnik i ako moze trio mini ako ne da bih raskinuo sa njima. Rece ona nije problem raskid,da idem u poslovnicu i imam taj otkazni rok od 30 dana posle cega mi se gase njihove usluge. Po meni velika glupost. Ja bih da ostanem kod njih a oni eto ne moze sa manjim paketom. Mozda mi ponude nesto posle zvanicnog zahteva za raskid ali trenutno je ovakva u gore navedenom tekstu situacija.
Javi molim te da li su ti ponudili nesto, planiram isto da odradim i predjem u SN

Javi molim te da li su ti ponudili nesto, planiram isto da odradim i predjem u SN
Upravo se vratio iz poslovnice. Kaze mi da dodjem sutra u poslovnicu i vratim opremu radi se momentalni raskid. Ne nude nista,ni zvace te neko,nista. Nisu mi dali ni nikakav zahtev da popunim. Danas mi prica neka teta iz korisnickog da je otkazni rok 30 dana a ovi sada kazu da se odmah razilazimo.

Izgleda da kod takvih, "vanrednih raskida", usred ugovorne obaveze, a da je njihovom "krivicom", tada nema otkaznog roka, već sledi momentalni raskid, po želji korisnika.

Lepo je kada ima ljudi sa kojima mozes normalno da popricas. Odem jutros u drugu poslovnicu i sa njima dogovorim da se odradi aneks ugovora na taj najjeftiniju paket trio mini koji meni odgovara. Dobro njima ne gube korisnika a dobro i meni zato sto sam dobio to sto mi odgovara. Doci ce ekipa da zameni eon box i to je to.

Da li je svejedno kada raskinuti ugovor tj, ako se raskine ugovor 10. ili 20. da li obračunaju na osnovu dana korišćenja ili ceo mesec?

Da li je svejedno kada raskinuti ugovor tj, ako se raskine ugovor 10. ili 20. da li obračunaju na osnovu dana korišćenja ili ceo mesec?
Obračunaju 30 dana od dana podnošenja zahteva. Dakle ako je 10 ili 20 obračunaju jedan pun mesec i još 10 ili 20 dana za ostatak.

Ljudi koji model modem daju sad u SBB-u, ja sam korisnik nekih 10+ godina i stoji mi stari
Ubee Interactive Corp.
ModelEVW32C-0N

Malo je reci da je wifi krsina, a istice mi ugovor uskoro pa se razmisljam dal da produzavam kod njih ili da predjem na neku optiku (pogotov sad kad sam video da opet povecavaju cene od jaunara...). A bitna stavka je kvalitet Wifi koji je na ovo uzas, ne samo range da je mali (stavio sam i ruter kao extender da sluzi za ovaj sbbov modem - ali su brzine opet uzas i signal los samo sto se izadje iz sobe gde se nalazi modem).
Cak sam drzao drugi ruter povezan na ethernet na njihov modem neko vreme samo da sluzi kao bolji wifi ... na kraju ce mi trebati 4 rutera u stanu i njihov modem da imam wifi upotrebljiv.

Tako da ako zna neko model number i dal je wifi ok ili ne - narucio sam maticnu plocu ima wifi na njoj tako da ce 1 komp biti preko wifija povezan umesto ethernet kabla a znacilo bi da ide brzinom vecom od 10-20mbps..

Da li može da mi se javi promoter/ka u privatnoj poruci?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno