Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2024) [nije tema za EON box i aplikacije]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja koristim EON SAT Premium TV i naplacuju po 2350d ...da ne bese emaila sa okacenim pdf racunom neznam kako bih,Moj SBB aplikacija nece pa tamam 100puta reinstalrao.Skinem sa Play Stora ulogujem se ali onaj krugic "Preuzmi Racun" ne radi.Onda uplatim sa ovim iz emaila,i uplata prosla...mada sam ih zvao kazem aplikacija vam ne radi popravite to ako je moguce,i iskoristim pitam onu operatorku moze li po isteku ovog UO da smanjim paket?Tj obnovim al EON SAT Full TV cena he trenutno gledam 1745d mesecno kaze moze sad sta ce biti videcemo :unsure:
Proradilo preuzimanje pdf racuna sa poslednjim azuriranjem.

Jel uspeo neko prelaskom sa mtsa na sbb da dobije 14m po 1din ili je 12m maksimalno? U "obrnutom smeru" videh da telekom nudi i do 17m, a yettel 14m ako se ne varam.

Malo mi je konfuzno ovo oko 30 dana najave u momentalnog raskida...

Da li mogu ja na sbb mail adresu da pošaljem najavu da im 31 decembra vraćam opremu jer ne želim od 1 januara da plaćam veću cenu? Ili mora lično da se ode? Ili čekam januar?

U tih 30 dana imas fore da odes licno da raskines ugovor bez penala i otkaznog roka, vratis opremu i izljubite se!

Znači ko ne čita sitna slova na računu i dočeka januarski račun, taj je zakasnio.. Ok, onda imam do kraja meseca fore da raskinem ugovor s obzirom da je obaveštenje stiglo sa novembarskim računom

Znači ko ne čita sitna slova na računu i dočeka januarski račun, taj je zakasnio.. Ok, onda imam do kraja meseca fore da raskinem ugovor s obzirom da je obaveštenje stiglo sa novembarskim računom
Baš tako, odeš do poslovnice i podneseš zahtev za raskid zbog poskupljenja (mislim da ne može imejlom to da se rešava). Meni su u avgustu kada je bilo najavljeno poskupljenje za Premium u poslovnici ponudili da odmah raskinemo ugovor, ali sam ja ipak tražio otkazni rok. Za dva dana su pozvali i ponudili novu UO sa 9 meseci po dinar.

Kakva je situacija sa paketom Eon Premium optika, da li i on poskupljuje ili sam ja promasio voz za raskid 😂

Je l' možeš da slikaš to obaveštenje sa računa i okačiš ovde? Meni na računu ništa ne piše, Eon Full van mreže ne poskupljuje, ali baš me interesuje forma, tj. kako je napisano.

Kako si dobio tu brzinu, a posebno taj odnos 2:1?
Ugovor je realizovan preko terenskog agenta, u mojoj zgradi SBB ima samo optiku, bez coaxa, verovatno im je to sad standard gde je čista optika. Uz to idu dva EON Boxa, jedan je vezan na LAN, drugi preko WIFIa, sve u svemu za sada odlično radi ...

mislim da je i sad vec bivsi total tv takode poskupljuje za 100 rsd.

@Olujche hvala. Znači, uvećane "troškove poslovanja" sada prebacuju isključivo na Full korisnike. Baš solidarno raspoređeno. Verovatno tako misle da će smaniti broj onih koji će tražiti raskid, jer nisu sve "dirali".

Ugovor je realizovan preko terenskog agenta, u mojoj zgradi SBB ima samo optiku, bez coaxa, verovatno im je to sad standard gde je čista optika. Uz to idu dva EON Boxa, jedan je vezan na LAN, drugi preko WIFIa, sve u svemu za sada odlično radi ...
I koliko placas mesecno za tu full optiku ? Meni je agent nudio 400/200 brzinu za 120e+pdv i 14e po tv-u+pdv…

Istekla mi je UO na SBB, paket za pravna lica. Sada nude 6 meseci u pola cene ili 24 meseca ista cena, a veći paket.
Veći paket nam nije potreban, a stigla je Orion optika, sa, naravno, boljom ponudom, za nove korisnike.

Orion u komšiluku radi odlično, povoljnije je od ovog Coax, ali nekako mi se ne dira ruter koji radi bez greške. Za 2 godine je bilo nekoliko prekida u kratkom peirodu, zamenili ispravljač na ruteru i posle toga bez prekida.

Kaže, pozvaće me služba za zadržavanje korisnika. Šta mogu da očekujem da ponude?

Da li je podnosenje zahteva za raskid ugovora moguce putem imejla ili je poslovnica jedina opcija? Hvala.

[email protected] ako si poker igrac, ako nisi, odes u poslovnicu i kazes prema članu 131. Zakona o elektronskim komunikacijama, zbog jednostranog povecanja cene, trazim raskid ugovora, predas opremu i platis racun ako je neki zaostao.

Sta je sad ovo mislim poskupljenje,ja,placam putem eracuna...sad gledah pdf racun za Novembar i nema ovo dole za poskupljenje.Doduse ja koristim SBB SAT (satelitski program),izmenjali su imena pa mi nije vise Total Tv Premium vec bese EON SAT PRemium,imam obican satelitski risiver i antenu napolju.Posle cu bas da pogledam na SBB sajtu,pise li igde da poskupljuju satelit.Ujedno od sutra otkljucavaju kanale evo linka do videa "jutro na Prvoj" gost PR manadzerka SBB-a SBB OTKLJUCAVANJE KANALA ZA PRAZNIKE :unsure:

Sta je sad ovo mislim poskupljenje,ja,placam putem eracuna...sad gledah pdf racun za Novembar i nema ovo dole za poskupljenje.Doduse ja koristim SBB SAT (satelitski program),izmenjali su imena pa mi nije vise Total Tv Premium vec bese EON SAT PRemium,imam obican satelitski risiver i antenu napolju.Posle cu bas da pogledam na SBB sajtu,pise li igde da poskupljuju satelit.Ujedno od sutra otkljucavaju kanale evo linka do videa "jutro na Prvoj" gost PR manadzerka SBB-a SBB OTKLJUCAVANJE KANALA ZA PRAZNIKE :unsure:
Napisao si da si premium. Poskupljuju samo full paketi.

Napisao si da si premium. Poskupljuju samo full paketi.
Tacno Premium i to sam pogresio nekad je bilo Full,ali otklucali su mi tacnije ja aktivirao HBO (ali obican 3 kanala,ne onaj MAX) i Sinemah bese 2 kanala i 18+ paket,i tako postalo Premium,Tu sam se prevario mislio ima nesto specialno na HBO,ma kakvi filmski programi ko i ostali,zato sam radicu i pitao po isteku UO da vratim Full.Na sajtu pise Full 1750d bese,i sa poskuplenjem od Januara ode to na 2000d mesecno (n)

Otvoreni svi kanali, osim elite na Eon-u. Aktivacija putem aplikacije moj Sbb.

Da li poskupljuje i samo tv Eon full paket sa rentiranim boksom? Ne vidim nigde to obaveštenje, ni na sajtu, ni na računu koji sam dobio i do sada je iznosio 2.249din.

… uskoro mi za samo EON Full TV OTT paket ističe UO… pa da opet pitam - šta je moguće dobiti za produženje, ako je neko imao skorašnja iskustva…? Čekati da istekne ili isto daju i malo ranije…?! Hvala

Otvoreni svi kanali, osim elite na Eon-u. Aktivacija putem aplikacije moj Sbb.

Da li poskupljuje i samo tv Eon full paket sa rentiranim boksom? Ne vidim nigde to obaveštenje, ni na sajtu, ni na računu koji sam dobio i do sada je iznosio 2.249din.
Pogledaj cenovnike na sajtu. Full TV u mreži poskupljuje, a van mreže, Full TV OTT, ne.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno