Meni je u sredu aktiviran paket Digitalni EON Full Optika, a broj ugovora je generisan u petak uveče ... Moguće da su na Coaxu brži 😄Bude to brzo. Ako ti je danas aktivirana usluga nazovi ih za sat,dva i trazi ID i broj ugovora da ne cekas racun.
Meni je u sredu aktiviran paket Digitalni EON Full Optika, a broj ugovora je generisan u petak uveče ... Moguće da su na Coaxu brži 😄Bude to brzo. Ako ti je danas aktivirana usluga nazovi ih za sat,dva i trazi ID i broj ugovora da ne cekas racun.
Proradilo preuzimanje pdf racuna sa poslednjim azuriranjem.Ja koristim EON SAT Premium TV i naplacuju po 2350d ...da ne bese emaila sa okacenim pdf racunom neznam kako bih,Moj SBB aplikacija nece pa tamam 100puta reinstalrao.Skinem sa Play Stora ulogujem se ali onaj krugic "Preuzmi Racun" ne radi.Onda uplatim sa ovim iz emaila,i uplata prosla...mada sam ih zvao kazem aplikacija vam ne radi popravite to ako je moguce,i iskoristim pitam onu operatorku moze li po isteku ovog UO da smanjim paket?Tj obnovim al EON SAT Full TV cena he trenutno gledam 1745d mesecno kaze moze sad sta ce biti videcemo![]()
Ja sam prešao sa Yettela, 12m do 1din, nije moglo više. Paket EON Full Optika 500/250.Jel uspeo neko prelaskom sa mtsa na sbb da dobije 14m po 1din ili je 12m maksimalno? U "obrnutom smeru" videh da telekom nudi i do 17m, a yettel 14m ako se ne varam.
Baš tako, odeš do poslovnice i podneseš zahtev za raskid zbog poskupljenja (mislim da ne može imejlom to da se rešava). Meni su u avgustu kada je bilo najavljeno poskupljenje za Premium u poslovnici ponudili da odmah raskinemo ugovor, ali sam ja ipak tražio otkazni rok. Za dva dana su pozvali i ponudili novu UO sa 9 meseci po dinar.Znači ko ne čita sitna slova na računu i dočeka januarski račun, taj je zakasnio.. Ok, onda imam do kraja meseca fore da raskinem ugovor s obzirom da je obaveštenje stiglo sa novembarskim računom
Kako si dobio tu brzinu, a posebno taj odnos 2:1?Ja sam prešao sa Yettela, 12m do 1din, nije moglo više. Paket EON Full Optika 500/250.
Je l' možeš da slikaš to obaveštenje sa računa i okačiš ovde? Meni na računu ništa ne piše, Eon Full van mreže ne poskupljuje, ali baš me interesuje forma, tj. kako je napisano.Znači ko ne čita sitna slova na računu i dočeka januarski račun, taj je zakasnio.. Ok, onda imam do kraja meseca fore da raskinem ugovor s obzirom da je obaveštenje stiglo sa novembarskim računom
Ugovor je realizovan preko terenskog agenta, u mojoj zgradi SBB ima samo optiku, bez coaxa, verovatno im je to sad standard gde je čista optika. Uz to idu dva EON Boxa, jedan je vezan na LAN, drugi preko WIFIa, sve u svemu za sada odlično radi ...Kako si dobio tu brzinu, a posebno taj odnos 2:1?
I koliko placas mesecno za tu full optiku ? Meni je agent nudio 400/200 brzinu za 120e+pdv i 14e po tv-u+pdv…Ugovor je realizovan preko terenskog agenta, u mojoj zgradi SBB ima samo optiku, bez coaxa, verovatno im je to sad standard gde je čista optika. Uz to idu dva EON Boxa, jedan je vezan na LAN, drugi preko WIFIa, sve u svemu za sada odlično radi ...
Moze email na [email protected]
Sta je sad ovo mislim poskupljenje,ja,placam putem eracuna...sad gledah pdf racun za Novembar i nema ovo dole za poskupljenje.Doduse ja koristim SBB SAT (satelitski program),izmenjali su imena pa mi nije vise Total Tv Premium vec bese EON SAT PRemium,imam obican satelitski risiver i antenu napolju.Posle cu bas da pogledam na SBB sajtu,pise li igde da poskupljuju satelit.Ujedno od sutra otkljucavaju kanale evo linka do videa "jutro na Prvoj" gost PR manadzerka SBB-a SBB OTKLJUCAVANJE KANALA ZA PRAZNIKE
Napisao si da si premium. Poskupljuju samo full paketi.Sta je sad ovo mislim poskupljenje,ja,placam putem eracuna...sad gledah pdf racun za Novembar i nema ovo dole za poskupljenje.Doduse ja koristim SBB SAT (satelitski program),izmenjali su imena pa mi nije vise Total Tv Premium vec bese EON SAT PRemium,imam obican satelitski risiver i antenu napolju.Posle cu bas da pogledam na SBB sajtu,pise li igde da poskupljuju satelit.Ujedno od sutra otkljucavaju kanale evo linka do videa "jutro na Prvoj" gost PR manadzerka SBB-a SBB OTKLJUCAVANJE KANALA ZA PRAZNIKE![]()
Tacno Premium i to sam pogresio nekad je bilo Full,ali otklucali su mi tacnije ja aktivirao HBO (ali obican 3 kanala,ne onaj MAX) i Sinemah bese 2 kanala i 18+ paket,i tako postalo Premium,Tu sam se prevario mislio ima nesto specialno na HBO,ma kakvi filmski programi ko i ostali,zato sam radicu i pitao po isteku UO da vratim Full.Na sajtu pise Full 1750d bese,i sa poskuplenjem od Januara ode to na 2000d mesecnoNapisao si da si premium. Poskupljuju samo full paketi.
[email protected] ako si poker igrac, ako nisi, odes u poslovnicu i kazes prema članu 131. Zakona o elektronskim komunikacijama, zbog jednostranog povecanja cene, trazim raskid ugovora, predas opremu i platis racun ako je neki zaostao.
Pardon, vrteo sam se oko MTS tema, pa kad sam video pitanje, presaltovao sam u glavi da citam MTS temu jer je ova situacija bas aktuelna tamo.Ovo je MTS. Meni je potrebna informacija za SBB nacine podnosenja zahteva. Ukoliko nije meni namenjeno, izvinjavam se.
Pogledaj cenovnike na sajtu. Full TV u mreži poskupljuje, a van mreže, Full TV OTT, ne.Otvoreni svi kanali, osim elite na Eon-u. Aktivacija putem aplikacije moj Sbb.
Da li poskupljuje i samo tv Eon full paket sa rentiranim boksom? Ne vidim nigde to obaveštenje, ni na sajtu, ni na računu koji sam dobio i do sada je iznosio 2.249din.
Prvih 12m po 1din, zatim 12m redovna cena 4.249 din, tj. verovatno će tad biti neka druga cena imajući u vidu kako jednom godišnje bude neko povećanjeI koliko placas mesecno za tu full optiku ? Meni je agent nudio 400/200 brzinu za 120e+pdv i 14e po tv-u+pdv…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari